Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teksańska laleczka12

Czy styl ubierania sie jest wazny?

Polecane posty

Nie wiem dlaczego, ale styl ubierania sie mojego partnera pobudza moje zmysly? Niektorzy pewnie oburza sie tym co napisalam, ale nic na to nie poradze.Zawsze ilekroc widze go swietnie ubranego( tak jak ja lubie)natychmiast czuje ogromne podniecenie!!! Czy wy takze zwracacie uwagę nato jak ubiera sie wasza partnerka czy partner?

facet rocznik 1978- zle mnie oceniles , nie jestem plytka i nie zauwazam , mezczyzny tylko dlatego ,ze dobrze i gustownie sie ubiera( doceniam takze inne pozytywne w nim cechy),Ale chce zwrocic uwage na to ze ubior dziala na mnie pobudzjaco, moze jestem jakimś wyjatkiem?

Gość Zośśśka
laleczko12, moje zmysły pobudza jak ja się sama dla siebie ubiorę... Ilekroć oblekę się w ubrania i podobam się sobie, tyle razy zauważam, że inni też się na mnie gapią. Jedni z zaciekawieniem, inni pewno z odrazą, ale gapią się, niektórzy nawet zagadują. Ale ja też ludzi zagaduję, gdzie kupili to czy tamto, co mi się akurat u nich podoba. Rozmawiają ze mną, bo zazwyczaj jak o to coś pytam, to mi się podoba i daję temu podobaniu wyraz. Muszę wypróbować wypytywanie o rzeczy które mi się u ludzi nie podobają, ale tak, żeby wzbudzić w nich chęć opowiadania o nich (tzn. żeby się nie kapnęli, że mi się to coś nie podoba, a odpowiadali chętnie).

Musztarda , aja wlasnie czuje autentyczne podniecenie ,zaraz bym sie do niego przytulala no i wiesz....! Zdaje sobie sprawe z tego ,ze nie kocha sie kogos za to jak jest ubrany ,ale za charakter i to co sobą reptezentuje,ale nic na to nie poradze .Najlepiej by bylo gdyby moj mezczyzna wszystkie te cechy skupial w sobie!!!