Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kornelka-

Dieta jabłkowa-oczyszczanie.

Polecane posty

Gość Dzien pierwszy
Zaczynam 4maja

Gość Olcia Dubicka
Jabłka działają tylko oczyszczająco na organizm ze względu na błonnik który zawierają w sobie. Błonnik działa jak miotełka na jelita, wymiata zaległości. Na samych jabłkach to chudniesz jedynie z wody z organizmu i z mięśni bo to sam cukier w postaci fruktozy a mięśnie potrzebują białka aby nie były w fazie katabolizmu i aby się odbudowywały. Ja tam postawiłam na sprawdzone metody, zdrowa dieta , posiłki jak najmniej przetworzone plus tabletki Forever Slim do tego można je kupić na allegro. Po takim połączeniu schudłam 18 kilogramów już po 2 miesiącach odchudzania ;) A z aktywności fizycznej tyle co spacery i plac zabaw z dziećmi którymi się opiekuję więc też nie jest ciężko ;)

Gość ewaa11
to co odezwie sie ktos tu ?

Gość Smutny grubasek
Ja zaczynam od jutra ;) ktos jeszcze walczy ?:) ja mam duzo do Zgubienia :( wazę 80 kg przy wzroście 165:(

Gość gość
Ja od dzisiaj! Dolanczaj.

Gość gość
czesc dziewczyny....ja stosowalam diete jabłkową tylko przez 3 dni....jadłam same jabłka (około kilograma dziennie)....piłam duzo wody niegazowanej....zrzuciłam przez te 3 dni - 3 kilo....także moge powiedziec ze ta dieta działa ...a kilogramy stracone nie wrociły....gorąco polecam.....tylko nie nalezy po tej diecie wracac do starych nawyków żywieniowych...:)..pozdrawiam