Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wreszcie udaje mi się

cele mi sie spełniają

Polecane posty

1. uroda jest 2.zdrowie też jest aczkolwiek róznie bywało 3. praca stała marna ale jest 4.studia ukończone 5.dobrzy rodzice, dbający o mnie, 6.własne mieszkanie na kredyt ale własne 7 urządzone w całości też no moze jeszcze przedpokuój i kibelek czeka na remoncik 8.narzeczony jest i slub niebawem spełniają się moje cele jakie sobie postawiłam mieszkając u rodziców. teraz jeszcze chce zostac zona i matka i zaczne życ jak połowa normalnych polek, miec swoją rodzine, miec męza, dom, życie , normalne zycie, wywiadówki, stresy, nieprzespane noc, kłótnie, radości, przyjemności, wcasy, spacery, miłośc, obserwowanie jak dziecko rośnie,..wiem to kłopoty, ale nie chce przewegetowac życia dalszego , bo narazie to teraz wegetuję żyjąc tak bez celu, od domu do pracy, od serialu do serialu. Ilez mozna.

cele są różne... ale gratuluję... nie każdy wie czego chce... 🖐️

dzięki. I powiem ci ze mam oryjemnośc ze coś dobrego upichczę i on jest zadowolony.On nie gotuje bo duzo pracuje i nie ma czasu.No ale zarabia duzo bo ma swoją firmę Wziełam na siebie gotowanie i sprzatanie. Liczyc na to ze on zrobbi to brudem bysmy zarosli. No ale wole t niz bycie sama w strylnym mieszkaniu.