Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość go wegetarian

Test na zdolności jasnowidzenia!!

Polecane posty

Gość go wegetarian

Test polega na tym ze masz ptrzed soba 5 kart i musisz starac sie wyczuc ktora wybral komputer, potem na nia klikasz i sie pokazuje czy zgadles czy nie. Jest 25 podejsc, na podstawie ktorych komputer stwierdzi, czy masz sklonnosci ku jasnowidzeniu. test znajdziecie na tej stronie: http://www.kwebbel.net/voyance/polski.html Ja mialam 7 na 25;]

Gość orange wife
czy ja wiem czy to sprawdza..to maszyna.. bez uczuc chyba by to mialo rece jak znasz kogos i teraz tak sie skupisza i wiesz jaka karte wybrał:) kiedys na oazie zaknelismy oczy jedna schowała dlugopis tak działała na nas i mowi gdzie dlugopis.. i pierwsza mysl była w reku, ale mowie nie w reku to zbyt banalne.. i był w reku potem dała do pironika itp inne tez odgadywały.. zatem na kazdeo mozna działac sugestią:) to było ciekawe przezycie, a dziewczyna brala udzila w jakis tetrach w pantoninmie uczyla sie mimiki umiała odziaływac.. urodizło jej sie chore dziecko.. nie widziec czemu a moze wiedizec

Gość go wegetarian
to nie jest wirus

Gość go wegetarian
no, jak wyjdzie ci ze 23 na 25 to jednak cos musi w tobie byc

Gość orange wife
ja mysle ze tu bardziej prawa maty rzadza p-swto losowan a nie jasnowidzwto:)

Gość go wegetarian
no nie wiem jak ty, ale ja nie robilam zadnych obliczen przy wykonywaniu testu tylko robilam to na czucie i ,mysle ze tak samo robi wiekszosc. I cos ci sie chyba kićka, bo prawo losowan dziala na komputer ktory tym zarzadza a nie na czlowieka[ jasnowidzacego] ;)

Gość agata------
tez mialam 7 na 25 wynik niejasnowidzacy;)

Gość orange wife
no własnie o tym mowie, ze to komputer losuje to masyzna a wiec on losuje wedlug ustalonego ssystemu.. a jets nim p0swto losowan byly takie zadania z maty np jkest w kuli 10 bil, 6 czarnych 4 białe ile razy podczas 3 losolowan mozna wylosowac białe a ile czarne.. to samo z tymi obrazkami.. jets pewna sekwencja powtarazania, ze np za 3 losowaniem bedzie sercem a za natsonym juz nie.