Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Argesh

Co myślicie o wizerunku współczesnych kobiet?

Polecane posty

To odnosi sie do pewnego typu kobiet i to wcale nie marginalnego. Niektóre spostrzeżenia trafne, ale dość wybiórcze, by określać je mianem wizerunku. Ale przynajmniej ciekawy topik może wyjść autorce;)

Gość nastolaaartki
jesli chodzi o nastolatki to niestety tak jest, kobiety z mojego pokolenia, wiec 23-28 lat, sa w miare normalne, nie zmanierowane tak jak wspolczesne debilki, nie wyrastaly w fazie komorek Mcsracza i mtv. takiej szukam :)

zalezy w jakich srodowiskach siedzimy i co obserwujemy. Jezeli obserwujemy poczekalnie w solarium \"brazowe sloneczko na twojej skorce\" to pewnie tak. Jezeli obserwujemy poczekalnie studia paznokcia \"sliczniutki panokietek w sam raz pod bluzeczke i wloski\" to pewnie tez... Nie czytalam artykulu, odnosze sie jedynie do slow, ze kobiety wspolczesne to kosmetyki i uroda. Tez zgadzam sie, ze to nie jest wizerunek, jedynie jego czesc. Tak jak wizerunkiem cichopek nie jest sztucznie przysadzony usmiech (a ona twierdzi, ze to juz wizerunek, proponuje solidna porade speca PR od wizerunku), jest to jedynie element.

Gość dusti333
artykul swietny,ja mam wrazenie ze odbiegam od wspolczesnego wizerunku kobiety nowoczesnej...nie gonie za moda,lubie gory,mam swoje pasje ,rozwijam sie,ale w granicach zdrowego rozsadku...i jest mi z tym dobrze...pieniadze nie sa dla mnie najwazniejsze,umiem dostrzegac drobiazgi i one sprawiaja mi radosc....wspolczesne nastolatki to po prostu tragedia....

inny wizerunek ma nowoczesna kobieta w roznych srodowiskach, nie ma jednego. Nowoczesna matka chodzi z dziecmi na silownie, nowoczesna biznewoman genialnie organizuje sobie czas i mimo ciezkiej pracy potrafi znalezc czas dla siebie, nastolatka, ktora dopiero wlrcza w zycie tez ma inne priorytety i inaczej jest postrzegana.

Gość beznadziejna osoba
yh artykuł fajny ja w każym razie stawiam na naturalnośc przepis na uidealną kobiete jest taki: ładna zdrowa cera lsniące, zdrowe włosy i to tego odpowiednia fryzurka figura nie za chuda nie za gruba makijaz to tylko tusz to rzęs i jkis błyszczyk opalenizna jesli już to lekka , naturalna i nic więcej nie potrzba i własnie do tego dąże ale mi niestety daleko do tego :(

Gość victoryna
niestety na wizerunek współczesnych kobiet cieniem kładzie się ich stosunek do siebie nawzajem, i to jest najbardziej zauważalne.

Gość dss
ciupaska w kreske...o czym ty pleciesz? jacie nie rozumiem

wizerunek nowoczesnej matki jest inny niz nowoczesnej bizneswoman, bo nie ma czegos takiego, jak jeden wspolny wizerunek kobiety nowoczesnej. W artykule opisany jest wizerunek kobiety, ktora dala sobie zrobic z mozgu papke.

--> dss { ciupaska w kreske...o czym ty pleciesz? jacie nie rozumiem } Cóż.... jak nie rozumiesz to jak ci to wytłumaczyć ? :o