LadySorrow 0 Napisano Kwiecień 26, 2007 Hej Dziewczyny! Mam pewną sprawę, nie czytałam wszystkich postów, więc w razie gdyby mój problem już był wczesniej poruszony, to z góry przepraszam z amoje przeoczenie.. Otóż jakies 3 tygodnie temu zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne ( Novynette) i dzisiaj przyjęłam dwudziestą z kolei. Nie wiem, co się dzieje, ale dostałam okres ( albo w każdym razie cos \\\"okresopodobnego\\\", bo krwawię) i robolał mnie po południu strasznie brzuch ( typowe dla mnie w napięciu przedmiesiączkowym). Hmm, przecież miesiączja powinna się pojawić z tej 7-dniowej przerwie, dlatego nie wiem, co się dzieje....Ach, już mnie denerwują te tabletki...W ogóle jak zaczęłam je brać, to nie obyło się oczywiście bez plamień, co bardzo mi przeszkadzało ( to akurat wiem, że się zdarza...). Z góry dziękuję za pomoc i porady :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moga byc one Napisano Kwiecień 26, 2007 za slabe dla Ciebie ja mialam podobna sytuacje poszlam do lekarza i przepisal inne i tak juz 7 rok biore i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach