Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bRightside_16ka

weselny dół...

Polecane posty

Gość bRightside_16ka

Moze to temat nie na miejscu, bo nie biore ślubu i nie mam na głowie przygotowań do swojego wesela, ale za to musze sie przygotowac do wesela siostry :( a mam problem, gdyż tego typu imprezy mnie przerastają. a nie chce 'zepsoc' wesela siostry siedzą caly czas przy stole ze spuszczoną głową. Uważam, że jestem za młoda na wesela, bo mam dopiero 16 lat wiec nie dostane zaproszenia z osobą towarzysząca..i na imprezie na ktorej wszyscy maja pare czuje sie zagubiona, i jak tu sama sie pobawic? na ostatnim weselu zaczelam tanczyc i strasznie sie zblaźnilam, bo nawet na dyskoteki nie chodze bo nie potrafie zalapac poczucia rytmu. taniec z kims to juz co innego... nie wiem co robic. na weselach łapie doła i chce mi sie plakac ;/ macie jakies rozwiazanie dla mnie :D? bylabym wdzieczna za podsuniecie jakiegos pomyslu.. pozdrowionka

a moze idz z koleznka, popros sister zeby dala ci podwojne zaproszenie:)

Gość zuza.
mam dwa... 1* albo zajmiesz sie dzieciakami na sali iz nimi bedziesz sie bawic.. i to nie jest docinka , tylko propozycja :) mam 26 lat , 2 lata temu bylam na weselu mojej kumpeli - sama- bawilam sie wlasnie z dzieciakami :D wybawilam sie na calego .. ;) do tego faceci innych dziewczyn tez tanczyli ze mna , wiec nie bylo zle.. :D 2* dosiasc sie do starszakow , czyli tych ciut starszych od Ciebie i pojsc na calosc... :classic_cool: bawic sie na calego ...

Gość zuza.
mam dwa... 1* albo zajmiesz sie dzieciakami na sali iz nimi bedziesz sie bawic.. i to nie jest docinka , tylko propozycja :) mam 26 lat , 2 lata temu bylam na weselu mojej kumpeli - sama- bawilam sie wlasnie z dzieciakami :D wybawilam sie na calego .. ;) do tego faceci innych dziewczyn tez tanczyli ze mna , wiec nie bylo zle.. :D 2* dosiasc sie do starszakow , czyli tych ciut starszych od Ciebie i pojsc na calosc... :classic_cool: bawic sie na calego ...

dlaczego nie dostaniesz zaproszenia z osoba towarzyszaca? powiedz siostrze, ze jestes mloda i chcesz przyjsc z kims w twoim wieku, bo bedziesz sie nudzic na weselichu! mysle, ze powinni to zrozumiec. A jak sie upra, ze masz isc sama, to sie zbierz do domu po godzinie, bo sie nudzisz :) a tak serio, to na takich imprezach czesto znajduje sie jakis wujek albo daleki kuzyn, ktorzy cie porwa do tanca.

Gość bRightside_16ka
jak juz poprosze sisterke o podwojne zaproszenie to moge wziasc kumpla, ale boje sie ze mniewysmieje. heh..ciezko;d

no co ty! olej to:) ty tez masz parwo sie dobrze bawic, jesli mowisz, ze czujesz sie niewyraznie na takich imprezach, to dobrze, zeby poszedl z toba jakis kolega /kolezanka, z ktorymi lubisz spedzac czas:):), na pewno to poprawi Ci humor!!!

Gość bRightside_16ka
zuza moze to i dobry pomysl, zeby sie do kogos dosiasc :)) dobrze sie dogaduje ze starszymi :P heheh.. a tak sama ;/ (mialam przyklad na ostatnim weselu na ktorym bylam sama rok temu) strasznie zamulalam i siedzialam ze spuszczona glowa :( i dlatego pisze, ze nie chcialabym zepsoc siostry wesela swoimi fochami

Gość bRightside_16ka
dziekuje wam za rady ;) mantis mam nadzieje ze mi sie uda jakas wkrecic z moim przyjacielem :) z nim naprawde czulabym sie pewniej.

Gość bRightside_16ka
hmm... a moge zapytac czy wy w moim wieku lubilyscie wesela :)) ?? czy potrafilyscie sie dobrze bawic: ) ??

e no daj spokój. Siostra i inni napewno zrozumieją, że chcesz iść z kimś. To normalne, że 16 letnia młoda kobietka chce mieć jakieś towarzystwo. I zaufaj nikt się nie będzie smiał. Chyba, że babcia, ciocia, wujek podpytają co to za kawaler :) A co do tańczenia nic się też nie przejmuj. Zobacz na dalekiego kuzyna, tatę wywijającego z ciocią, lub mamą. NA weselach nikt nie zwraca uwagi na too. Chodzi o to żebyś się super bawiła. W końcu to wesele siostry.

Gość zuza.
ja uwielbiam wesela.. :D i nawet jak bylam nastka czekalam z niecierpliwoscia na jakies... tak jak wyzej ktos napisal.. zawsze jest jakis wujek , ktory uwielbia tanczyc , a ciotka woli poplotkowac :D

Gość zuza.
a na weselach nie tanczy sie po dyskotekowemu , wiec sie nie przejmuj.. ;) jesli wujek czy ten Twoj kawaler bedzie prowadzil nie zgubisz sie w tancu.. :classic_cool:

Gość bRightside_16ka
no mam nadzieje ze sie nie zgubie :P

Gość bRightside_16ka
dziekuje :) naprawde podsunelyscie mi wiele propozycji :)) jestem spokojniejsza :)) sproboje wyludzic zaproszenie na 2 osoby :D a moze bedzie ktos rownie zagubiony jak ja:P ? a jak nie to wojkow mi nie zabraknie:D zawsze moge odbic jakiejs kuzynce osobe towarzyszaca do tanca:D ale mam nadzieje ze sami do mnie podbiją. hehe

Skoro się krępujesz kumpla to może jako osobę towarzyszącą weź jakąś koleżankę. W najgorszym wypadku będziecie razem siedzieć przy stole i ze sobą rozmawiać. Razem raźniej więc może uda Wam się wkręcić w imprezę i będziesz się dobrze bawić, a nie dołować.

Gość bRightside_16ka
hmm...no a jaka jest zasada rozsadzania gości ? bo slyszalam ze grupy wiekowe sie robi czy cos? jednak i to mi nie pasuje:/ bo przy obcych bede sie uczala jeszcze bardziej skrepowanaaa a mlodzi to mają skłonności do komentowania kazdego ruchu ;/ wogole nie odpowiada mi to ze bede MUSIALA siedziec gdzie moje miejsce(a tak to sobie wyobrazam), chociaz wolalabym sobie siasc kolo kuzynek czy nawet ciotek, i blizszej rodzinki.

Gość bRightside_16ka
a czy wypada mi siąść blisko pary mlodej i rodzicow? chcialabym siedziec blisko siostry :)) a wiem ze miejsca sa zarezerwowana dla swiadkow i rodzicow. i czuje sie urazona tym, ze chca mnie posadzic z jakas grupa ludzi w kat. wiekowych 12-15 ;/ nie chce im sie wtracac i mowic gdzie mnie maja posadzic. to ich wesele.

Gość bRightside_16ka
heh..no nie wiem jak sie zabrac za to zeby nie bylo ze jestem dyktatorka ;/ nie dosc ze narzucam im ze maja mi dac zaproszenie z osoba towarzyszaca to jeszcze mowie gdzie maja mnie posadzic :/ wiec moze porozmawiam z mama. a potem z nimi....

Gość bRightside_16ka
ja nie jestem za tym, zeby "dyktować" gosciom gdzie maja usiasc, takie cos nie jest mile widziane z pewnoscia ;/ a sisotra to cholerna idealistka i fochowata baba;]

Gość bRightside_16ka
hop hop :D jest tu jeszcze ktoś?