Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grapevine

Porządny facet

Polecane posty

Gość Grapevine

Niektóre moje koleżanki nie lubią porządnych facetów bo twierdzą, że są nudni. Wolą takich bardziej narwanych, bo jak mówią: "będą z nimi miały ciekawsze życie". Dla mnie to nie musi się wykluczać. Wolę spokojniejszych, skromniejszych, bardziej ułożonych facetów. Ci szaleni często są na dłuższą metę nieodpowiedzialni i nie można na nich liczyć. Poza tym są bardziej przemądrzali i zwracają uwagę tylko na powierzchowność. A jakie jest wasze zdanie?

Gość Poczekaj
za 10 lat jak sie już dorobia dzieci z takim "przebojowym " facetem i usłyszysz że taki spokojny facet to skarb a ten z którym sie związała to pomyłka.Znam to z doświadczenia.Ja naszczęście wybrałam jednego z tym spokojnych

Gość nie warto być porządnym
to oznacza skazanie na samotność

Poczekaj święte słowa .Facect narwany ,wariat ,szaleniec jest dobry na prywatke, tańce i hulańce,a stateczny ułożony mężczyzna zapewnia dobrobyt i spokojny byt.Ci pierwsi często nie dorastają ,co potem w życiu dalszym jest totalną porażką dla rodziny :)

Gość tiktakkka
ja sobie wzięlam narwanca.Po 10 latach małzeństwa jest mi obojetne z kim spedzi dzisiejsza noc....jemu pewnie też :(

Gość idę na kompromis
A nie mozna miećjednego i drugiego? Takiego "spokojnego szaleńca":)

Gość łuna27
pół królestwa i wierzchowca za spokojnego faceta.Po roku awantur mam i tropienia,gdzie moje kochanie na "nadgodziny" dość mam

z czasem zmieniaja sie upodobania kobiet dotyczace facetow ;) tez tak mialam.Kiedys wariat itp., dzis bardziej odpowiada mi spokoj, inteligencja i normalna rozmowa, a nie monolog doroslej kobiety z facetem na poziomie 5latka ;) Poza tym porzadny nie musi oznaczac nudny, a i ci z pozoru spokojni moga sie okazac calkiem rozrywkowymi :)

Gość tiktakkka
u mnie już za późno na szukanie spokojnego...hmmmm na szukanie jakiegokolwiek :(

Gość dziewczyna z wenus
ja zwiazalam sie i co najgrosze zakochalam w takim "nie porzadnym facetem" za swoje bledy bede odpowiadac w przyszlosci... nic na to nie poradze

Gość judith.
czy moglybyscie zdefiniowac pojecie "porzadny facet"?:) jakie cechy musi miec tak okreslany facet?

porzadny facet a raczej idealny facet dla mnie to taki ktory jest: -potrafi byc powazny i niepowazny, potrafi byc duzym dzieciakiem-potrafi dostosowac sie do sytuacji -zwariowany.pelen energii, nie nudny, wesoly, mily, przesympatyczny, taki ktory potrafi postawic na swoim zdaniu, uczciwy, zadbany, inteligentny, o wielkim serduchu.i taki ktory ma jaja........wyzej wymienilam glowne cechy mojego faceta! zwariowalam na jego punkcie !!!!

Gość judith.
ona...82- fajne cechy, masz szczęście że trafiłaś na takiego faceta, bo takich prawie nie ma...:) w każdym razie ja nigdy nie miałam przyjemności z takim się zetknąć;)

uwierz ze spotkasz w koncu takiego ! ja dopiero w wieku 24 lat spotkalam i jestem bardzo szczesliwa.wczesniej trafialam na niewlasciwych facetow.

Gość judith.
wątpię, tych porządnych chyba nie zauważam, a za złymi gonię;) przynajmniej tak kiedyś było... mam pecha;)

Gość judith.
pan jarząbek- idziesz na łatwiznę...?;)

Gość judith.
porządny nie musi oznaczać nudny, myślę że to dwa różne pojęcia:)

judith tez myslalam ze mam pecha do facetow.do poznania obecnego.prawdzie jestesmy dopiero ze soba pol roku .trafilam na mojego ideala .chyba umre jesli spieprzy mi sie ten zwiazek.

Kiedys tez sikalam na widok wariatow, ale moj eks skutecznie mnie do nich zniechecil :) Teraz jestem z chlopakiem, na ktorego wczesniej pewnie bym nawet nie spojrzala i nareszcie jestem szczesliwa! :) Moze do niektorych rzeczy trzeba dojrzec?

Gość judith.
nie umrzesz, człowiek jest cholernie silnym stworzeniem:) życzę Ci jednak, aby było między Wami coraz lepiej:) może po prostu za bardzo się nie skupiaj nad tym, by było super, wiadomo jak wychodzi...;)

Gość OpanowanyMężczyzna
Witam wszystkim :) Dziś tak to już jest, że kiedy ludzie ( w większości) są młodzi imponują im zupełnie inne rzeczy niż ma to miejsce wiele lat póżniej. Dziewczynom i młodym kobietom imponują takie typy "kozaków" jednak gdy dziewczyna/ młoda kobieta przeistoczy się w dojrzałą kobietę zaczyna dostrzegac to co jej kiedyś imponowało jako wadę. To samo tyczy się mężczyzn. Ktoś pytał o cechy porządnego mężczyzny, według mnie to podstawowymi takimi cechami są: dotrzymywanie słowa, szacunek do drugiego człowieka, branie odpowiedzialności za swoje czyny, postępowanie z zasadami moralnymi i kultura. Koleżakni Autorki mówią, że porządny mężczyzna- nudny hm... "porządny" mężczyzna a szczególnie np. tak jak ja nieśmiały z niewielką samooceną potrzebuje jedynie odrobiny akceptacji, uczucia ze strony kobiety które to zmienią się w niesamowitą enegię dającą potrzebną mi odwagę, pewność siebie by spełnić wyzwaniom którym w pojedynkę mógłbym nie dać radę.

Gość nalim
Odpowiadając na wpis autorki - cóż, są kobiety które lubią być lane po pysku, wtedy wiedzą że mają mężczyznę a nie troczki od kaleson, chore ale prawdziwe...

Gość a ja..............
miałam tzw. "porządnego" faceta, który tylko by w domu siedział i pretensje miał o każde wyjście ze znajomymi.. dziękuję bardzo. Wolę ciekawych, normalnych facetów.