Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylkocodalej

PRZERWANIE SZKOŁY, a co potem?

Polecane posty

Witam, jestem w drugiej klasie liceum, istnieje mozliwosc.. ze w te wakacje bede wyprowadzalam sie za granice, bede musiala przerwac szkołe.. ale co potem? czy jesli wroce np po dwoch latach do polski, to bede mogla zacząc trzecią klase? czy bede musiala 3 lata liceum przerobic od początku?i pewnie tylko zaocznie?

Gość dobra rada na zajada
a moge sie zapytac co bedziesz przez ten czas robic w USA? Pracowac? Wakacjowac?

Gość ucz sie dziecko
nawet matury nie będziesz miała

czesc :) idz do szkoly za granica :D i kontynuuj nauke :D a czemu wyjezdzasz? nie mozesz skonczyc LO i pozniej wyjechac?

Gość nie ma nic prostszego niż
skonczyć szkołę za granicą, co racja to racja:(

nie usa, a dublin.. chciałabym kontynuować nauke.. ale na angoljezyczną szkole nie ma szans, za slabo znam jezyk by uczyc sie po angielsku.. czytalam w internecie ze jest polskie liceum w dublinie..ale jest o tym tlyko jedna krotka wzmianka... w dodatku są podane informacje ze wciaz wrzyjmują uczniów na rok 2005/2006.. jest jest to troche stara informacja.. nie wiem czy wroce juz do polski, ale zakladając taką opcje.. chcialabym sie dowiedziec jak jest z tą szkołą.. troche szkoda tych dwoch lat

nie martw sie, nie wiem jak jest w Dublinie, ale w Londynie nie ma ze szkola zadnego problemu :) uszy do gory, i powodzenia 🖐️

a jelsi bym po latach chciala skonczyc liceum w polsce? to tylko zaocznie? i od początku? i bede mogla normalnie przytsąpic do matury?

Gość mhmhmmhr
hm hmhm