Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka22

dlaczego faceci sa takimi materialistami ?

Polecane posty

Gość kobietka22

juz nie chodzi o to całe lecenie na kase, ale to ciągłe gadanie ze to dla kobiety,dla rodziny...ta chęc pokazania się, albo nie umówi sie z dzieczyna bo uwaza ze najpierw musi się "ustawić"..zajebiste podejście:o

Gość abramowicz
"albo nie umówi sie z dzieczyna bo uwaza ze najpierw musi się "ustawić"..zaj**iste podejście" bo jak sie nie ustawi to zadna na niego nie spojrzy a pozniej pretensje ze kasy na nic nie ma :o

Gość maxi kazzz
a ja nie jestem materialistą i odżywiam się światłem z lodówki:)

Gość kabel
maxi a kto płaci za te światło?

Gość maxi kazzz
mam cichy układ z elektrownią Rybnik:)

Gość kobietka22
przeraza nnie to że facet mysli że jak nie ma kasy to żadna go nie zechce...naprawde zwisa mi to czy facet ma czy nie ma kasy:o

Gość maxi kazzz
kobietka22, może chcesz się poodżywiać ze mną światłem???:)

Gość kobietka22
nie wyzyje się samymi światłem a tym bardziej "miłoscią" ale kurde nie o to chyba chodzi:( ciągle słysze to gadanie o kasie, trafia mnie jak ktoś mówi ze nie psojrzałabym na faceta gdyby nie miał fury itd a to g**** prawda,marzy mi się taka naiwna miłośc [powiedzmy ,trochę pozyć sobą,ze sobą i "tym czymś"

Gość abramowicz
ja nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase. i nie gadajcie ze milosc sie obedzie bez kasy, ze bedzie super bez kasy. moja "byla" jak juz nie wiedziala czego sie czepiac to sie czepiala ze nie mam "stalej pracy", tylko zajmuje sie ryzykowna spekulacja i inwestycjami zwiazanymi z pieniedzmi, jeden miesiac moge nic nie zarobic a drugi wyciagne 12 000 zl, no ale nie mam "stalego etatu". wiec nie wciskajcie mi kitu, jakos do dziewczyny musze dojechac i gdzies wyjsc czasem tez musimy :P

Gość bo jak nie mają kasy
to każda ich kopnie w tyłek. A to po nie zapłacił za nią na randce. Nic nie kupił na jakąś okazję. Jest bezrobotnym pasożytem i nieudacznikiem bo nie zarabia na ich potrzeby. Bo z czego ON utrzyma rodzinę, itd...

Gość abramowicz
ooo dokladnie !!!

zgadza sie, jak nie ma kasy to zaraz kobieta powie \"za co rodzinę wyżywisz,nie dajesz mi bezpieczeństwa \" i da kopa w tyłek

Gość bli ble blu
mezczyzni nie sa materialistami, tylko zwrokowcami, a jesli mowa o finansach, to co najwyzej sa skąpi :P

Gość później się tacy stają
Gdy są w wieku średnim i chcą zrealizować jeszcze jakieś plany

Gość bi.........
ja tez tego nie rozumiem facet mowi mi ze jest mu smutno samemu ze chcialby miec kogos a na pytanie to czemu nic z tym nie robisz odpowiada ze najpierw musi sie troche ustawic to ja sie pytam kiedy on chce znalez kogos jak ciagle zajety swoja praca od rana do wieczora

Gość Obłuda i obłuda
Najpierw jest Piep...nie o "zaradności życiowej" itd a później pretensje że ktoś ciężko pracuje. :-(

Gość kiszszak
kobieta ocenia faceta jeśli idzie o kasę - młodych ile lkasy ma szansę zdobyc w życiu, starszych ile już zdobył kasy. Czasem starszawe kobiety młodych oceniają ile może ją wydupczyc do spodu ...