Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaszta

Faceci SKORPIONY - dlaczego sa tacy okrutni

Polecane posty

skorpiony nigdy nie są okrutne jeśli się ich nie \"nadepnie\" :)

Fidel Castro i Musolini nie byli ze znaku skorpiona:P.A łobuzy ze znaku skorpiona zwykle mieli pewne elementy w znakach łobuzów np. Charles Manson-Księżyc na początku wodnika a Ignacy Loyola tam miał Saturn więc nie można tak na to patrzeć:P.No i mnie jakieś bezsensowne gry nie wzruszają:P.

NIe wierzę w czarne koty, przechodzenie pod drabinami, horoskopy, ale coś w tym musi być. Sama mam faceta skorpiona i jak nic pasuje do opisów przedmówczyń..... chociaż może to tylko zbieg okoliczności....

Gość gość
jak wpakowałaś się w związek ze skorpionem to musisz mieć z***biście silny charakter albo odpuść sobie..jak się obrazi to odezwie się jak sam tego bedzie chciał napewno nie na twoje pstryknięcie palcami..tacy sa i juz nic z tym nie zrobisz..

Gość gość
Mam męża skorpiona dziwią mnie wasze doświadczenia u nas było tak że to on za mną latał :-) spotkaliśmy się we wrześniu a potem jakoś ucichlo a któregoś dnia w listopadzie on puka do drzwi i od tamtej pory minęło 9 lat :-) kocham to on częściej mówi niż ja wogole jest bardzo czuły ale czasem skryty muszę wyciągać z niego co go gryzie bo nie powie myślę że to jeszcze kwestia imienia Michal