Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie wiem moze ty pomozesz

biale plamki od wyciskania pryszczy? jak to nazwac czym to zlikwidowac?

Polecane posty

Gość ja nie wiem moze ty pomozesz

mam to na dekolcie od wyciskania pryszczy znaczy takizaskorniakow.... no i biale plamki zostaly :| To blizny, pzrebarwienia? pewnie nei mozna ich opalic :( ???? Czym to zlikwidowac?? jaka masc srodek a mzoe samo zginie? Hhhmmm Help!

Gość ja nie wiem moze ty popmozesz
tak sobie poczytalam o tych przebariweniach po tradzikow. i wiele dobrych opini o acne derm slyszlam, ale czy ono na te biale plamki pomoze?? hmmm a cepan to chyba nie da rady przebarwieniom? nie iwme ju zpomozcie :P a mzo ecos innego?

zanim sie opalac bedziesz kup sobie masc do blizn... mnie po ospie ktora mialam w wieku 18 lat i po ktorej mialam ogromny blizny i dziury wszystko zeszlo po masci na blizny... tylko nie wiem jak ona sie nazywa ale to chyba bez roznicy... jak zejdzie dopiero sie opalaj.... bo jak bedziesz miec duzo takich kropek to bedzie brzydko wygladac

Gość ja nie wiem moze ty popmozesz
no wlasnie iwem :P:P tylko co ja takiego mam kupic na te blizny :P a moze sobie przypomnisz? i moze jeszcz epowiesz po jakim czasie one ci zeszly... bo tu wielkimi krokamis ie lato zbliza.

mialam tak od opalania rok temu. w tym jeszcze nic nie wyszlo ale opalalam sie dopiero ze 3 razy wiec..... to blizy-kieduys zejda ale nie mysl ze po miesiacu...nie wyciskaj

Gość up..
zejda ;] to dobrze tylko ze to juz z 2 miesiace mam i nic... a tu zarz slonce wyjdzie...i bedzi egorzej. wiec jakos je moze mozna zlikwidowc...jakis srodek na to /

Gość AlinA.
Mi czerwona plamka po rozdrapanym, ropnym pryszczu zeszła dopiero po roku, ale zeszła :) A była na środku czoła :O i stawała się bardziej czerwona np. pod wpływem mrozu. Teraz nie ma śladu :)

mysle ze to blizny, tak sie konczy wyciskanie krostek:( polecam krem na blizny, ja mialam na policzku na twarzy, tylko jedna ale widoczna. Kolezanka miala blizne po cieciu cesarskim i odlala mi troszke swojej masci. Po jakis 3 miesiacach stosowania blizna zniknela calkowicie, wczesniej wyraznie sie zmniejszajac. Niestety nie mam pojecia jaka byla nazwa tego specyfiku, ale radze wybrac sie do dermatologa, on na pewno cos doradzi:)

Gość dermatolodzy hmm
ci z NFZ nie polecam :( j ana pryszcze i czerwone blizny dostalm spirytus robiony w aptece :| szokes. masakra. no wlasnie co na blizny? jakie masci. mam te ztakiebiale na plecach a n twarzy czerwone przebarwienia :|

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
matko! nie wolno pod zadnym pozorem smarowac skory spirytem :O

Gość no i .. nie padly zadne nazwy
podajcie jakies. a co na przebarwienia?? co z acne derm?

Gość no i .. nie padly zadne nazwy
yhy juz bylam. omawiaj z nimi jak nie wiem. tylko cepan ale to tez nie . same nei wiedza. dziura ni emaisto.

Gość no-scar
tak sie nazywa rewelacyjna masc na blizny