Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia90

Mój facet zwariował?????Wrócić

Polecane posty

Gość Julia90

Jest chorobliwie zazdrosny wiedziałam o tym dawno nigdy jednak naprawde nie dawałam mu powodow do zazdrości...Wszedzie chcodziliśmy razem.Robiłam wszystko by nie miał powodow do złości....wiemże dużo przezył jego matka odeszła od nich jak miał 12 lat wlasciwie to jego ojcjec ja zostawił bo go zdradzała i teraz Kamil wszedzie dopatruje się zrady...Wciąż mówi że wie jaka jestem i co robie jak jest wpracy!Wczoraj uprawialiśmy seks i podczas seksu stwierdził że pachne perfumami ale to nie jego perfumy ani moje wiec pewnie jakiegoś gościa...I nagle zaczął kochac się bardzo nie delikatnie w sumie przypominało to nawet gwał bo ja się szarpałam Stwierdził że bym nie udawała cnotki bo wie jaka ze mnie ku...a i pytał "Tak cie pieprzyli"!!! Ja nigdy go nie zdradziłam!!Po tym seksie zerwałam bo się go bardzo boje z drugiej strony wciaz kocham.Dzwoni przzeprasza...Wrócić? Z drugiej strony czy mamy szanse jeszcze na normalny zwiazek ja wiem ze nigdy niezapomne tego co się wtedy stało..on mówi że chce się leczyć.Dac szanse?

Gość haaahahaaaaaaaaa
no i to był wlaśnie OSTRY SEKS:-)

Gość Uciekajjj
sorry ale wobrazasz sobie z nim być potym wszytskim..Uprawiac normalnie seks,zaufać?Bo ja bym sobie tego nie wyobrażała..

Gość ah ta miłość...

Gość Maggdalenna
Jeśli był to gwał zawiadomiłabym policje

Nie wracaj, dobrze ci radzę, a ja wiem co mówię, będzie coraz gorzej. Przeżyłam horror z bezpodstawnie zazdrosnym mężem, wracał z pracy i przeszukiwał cały dom, popychając mnie i pytając gdzie schowałam kochanka... A ja opiekowałam sie 2 małych dzieci...

Gość Makiejka
Po wiem "Nie wraca"Ale co z tego jeśli ja wiem że ty i tak wrócisz..

Pewnie nas nie posłuchasz i wrócisz do niego. Odejdziesz później... jak już będziecie mieli dzieci i sie przekonasz, że jest coraz gorzej... Ale może tak miało być??? Czy on jest spod znaku Skorpiona?

Gość Julia90
Tak skad widziałaś? Jest odemnie o 10 lat starszy ma 27 lat ja 17. Wcześniej mial tylko dwie dziewczyny i dwie go zdradziły. poza ta chorobliwa zazdroscia to normalny facet po studiach inteligentny można na nim polegać w kazdej sytuacji.

Gość figlarna
nie wracaj bo potem bedzie cie gwłacic i znęcał się

Bez przesady, pozwolisz sobie zeby facet mowil do Ciebie ze wie jaką jestes kur**? sorry ale przegiecie juz jak dla mnie, po tym bym nawet na niego nie spojrzala.

Gość Sebastinn
Ale romantyczna historia...:-)

Gość hyrtop
Niech zgadne, pewno nie ma za dużego fiuta, bo głównie tacy (+ inne kompleksy) są chorobliwie zazdrośni. Mała zasdrośc to ok, nawet potrzebna :)

Potem będzie tak cie nazywał przy dzieciach. Dziewczyno, jesteś jeszcze bardzo młoda, nie marnuj życia przy podłym człowieku.

Gość Sebastinn
Gość jest biedny może i Cie kocha ale ma problem.. Dobrze,że wiarzesz jego zyciorys z jego zachowaniem.Bo mysle że te dwie laski co go zdradziły i matka co odeszla to wszystko odbiło się negatywnie na jego psychice..Wszystkie kobiety z którymi sie do tej pory zetknał byly niewierne zpewnoscia dużo się przez kobiety wycierpiał.. Mimo wszystko że jest w pewnym sensie rozgrzeszony bojak mowisz duzo przezył jabym sie bal z tego może wyiść psychopata znecajacy sie nad kobietamiz za swoje nieszczesliwe zycie

Gość Julia90
nie pracuje jestem w liceum.Czytaj uwaznie napisałam: "Wciąż mówi że wie jaka jestem i co robie jak jest wpracy" JEST W PRACY!Miałam na myśli JEGO

Mój też był Skorpion. Będzie ci groził, ale nie wracaj, on się nie zmieni. Mój wiele razy klękał i obiecywał poprawe, ale na obiecankach sie kończyło, pare dni spokój i powtórka z rozrywki, a po alkoholu to WARIAT.

Gość Julia90
Ja to wiem wiem że nie powinnam wrócić i na dzien dzisiejszy nie chce ale BOJE SIE że jak minie troche czasu dojde do siebie po tej sytuacji a on nadal bedzie dzwonił pisał esy to ja nie wytrzymam i wróce bo mimo że wiem ze to chore to wciaz go kocham

ok, nie doczytalam. Mysle, ze on cie nie kocha. On ma 27 lat, a ty jestes mlodziutka dziewczyna, prawdopodobnie barzdo w niego zapatrzona i podporzadkowana mu. Nie obraz sie, ale dziewczyny w tym wieku sa podatne na manipulacje, kazda marzy o swoim chlopaku, opiekunie, a faceci wiedza, jak to wykorzystac. Jemu to imponuje, cieszy sie, ze moze cie miec \"na wlasnosc\", ale to nie jest milosc.

Julio!! zostaw tego kretyna póki czas! taki to tylko będzie się znęcał w przyszłości, z tego nie da się wyleczyc! nie wierz mu!! nazwał Cię kurwą! teraz już może byc coraz gorszy...może i się zmieni jak obiecuje ale na tydzień, dwa, miesiąc...potem będzie już tylko gorzej! zostaw balasa i znajdz sobie normalnego chłopaka, który nigdy Cię nie poniży...

Gość hyrtop
no to sprawa jest prosta, daj mu OSTATNIA SZANSE i tyle. Ostatnie, czyli ostatnia!!! Czyli jeżeli jeszcze raz zasugeruje ci zdrade lub źle nazwie to pa pa Chyba że chcesz trafić na psychopate. Wcale go nie usprawiedliwia, że go kobiety zdradzały - to tylko tym gorzej. Wszyscy psychopaci mieli jakies problemy, więc to co niby ma go usprawiedliwiać, działa wg. mnie tylko na jego niekorzyść!

Gość a własciwie to skad
pewnośc że one go zdradzały??Może też sobie coś ubzdurał tak jakw twoim przypadku aone odeszły bo zorientowaly sie z kim maja do czynienia nie znasz prawdy

Gość pomaranczowsza
jeleli alezy ci na tym zwiazku, bo jak piszesz facet ogolnie jest fajny procz problemu obsesyjnej zazdrosci, mozesz sporobowac, ale pod jednym warunkiem: on cie obieca, ze rozpocznie psychoterapie. po takich przezyciach nikt nie bedzie normalny, ani nie znormalnieje na wlasna reke lub na czyjas prosbe. dac mu jeszcze jedna szanse prawdopodobnie nic nie zmieni, bo w jego glowie bedzie nadal to samo, mimo, ze zachowaniem byc moze bedzie udawal poprawionego. leczenie u psychologa to zaden wstyd. ludzie sie wstydza, zeby ktos nie pomyslal, ze sa psychicznie chorzy. bo NIE sa. sa tylko potwornie skrzywdzeni przez wypadki z przeszlosci i zasluguja na pomoc w zaleczeniu ran. psychicznie chorzy lecza sie u psychiatry, a to juz inna historia. powodzenia julio i zycze ci w tym wszystkim duzo rozsadku :)

Gość zboczona starucha
Całkowicie się zgadzam z tym co napisał "Idealista" w swoim drugim poście - on może być niebezpieczny, nie ryzykuj!

dziewczyno zastanow sie !!!!! pytasz sie ludzi na forum czy wrocic do faceta i dac mu szanse???? powinnas sluchac wlasego serca i uczuc a nie tego co ci powiedzą inni......co bedzie jesli ty sama niebedziesz go chciec a ludzie na forum doradza powrot??? zrobisz to wbrew sobie ??? Zazstanow sie na drugi raz....zanim zadasz takie pytanie

z moim mezem bylo tak samo ...pierwszych symptomow zazdrosci nie zauwazalam ...wlasciwie widzialam je ale myslalam sobie ale mnie kocha....dopiero w malzenstwie wyszlo szydlo z worka...mimo ze przez 13 lat nie zdradzalam go ani nawet nie patrzylam na lewo to ciagle slyszalam ze go zdradzam ...nie moglam nigdzie sama wychodzic...az przyszedl dzien kiedy kropla przelala czare ...i jest jak jest ...na pewno jest lepiej...iwec nie ludz sie ze jak przeprosi to sie zmieni...oni na prawde sie nie zmieniaja....

Gość Tomaszekk
Facet musi być zazdrosny o lasie, ale nie w ten sposób, tzn. to ma być gra. A to co on zrobił to jest kicha. Jak nie pójdzie do psychoanalityka to marnie z nim.