Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie

czy jesli Twoj kochany...

Polecane posty

Gość zastanawiajaca sie

ma wylaczony telefon od 22 a w domu mial byc o 23 i moglby podlaczyc do ladowania zeby dac mi znac a tego nie zrobil to ma mnie w dupie? nie chodzi o inna kobiete. w domu na pewno jest od 23. chodzi mi o to, ze on wie ze ja na pewno dzwonilam troche po 22 a ze mial wylaczony telefon to sie nie dodzwonilam i nawet nie spieszy mu sie zeby go wlaczyc i powiedziec ze wszystko jest okej!! teraz juz mija 2 godzina.... a tu cisza...

Gość jaśniej trochę
:O

Gość zastanawiajaca sie
wiem ze zamotalam... :O ma wylaczony telefon od 22. wie ze dzwonie do niego ZAWSZE po 22. w domu jest o 23. to chyba powinien wlaczyc ten telefon i zadzwonic do mnie! kiedys wlasnie tak bylo. rozladowal mu sie telefon to od razu jak znalazl sie w domu to dzwonil. teraz jakos nie zrobil tego przez dwie godziny! i nie wiem...

Gość jaśniej trochę
To może mu się zepsuł telefon?

Gość zastanawiajaca sie
jasne :O

Gość jaśniej trochę
No to jakie masz podejrzenia jak nie dziewczyna? No przecież że o laskę chodzi.

Gość ja się pytam bo nie wiem
a może po prostu zapomniał włączyć? albo chce pobyć trochę sam, bez rozmowy z nikim, może musi o czymś pomyśleć i nie chce, żeby mu przeszkadzać :p

Gość zastanawiajaca sie
odezwal sie :O

Gość jaśniej trochę
Juhuuuuuu cieszę się z Tobą:classic_cool: :D

Przeczytałam "odwal się" i myślałam, że to do mnie :D Tez się cieszę. :) (chyba?)

Gość jaśniej trochę
Co powiedział co powiedział?:classic_cool:

Gość zastanawiajaca sie
przed chwila doslownie. i mowi : tylko raz do mnie dzwonilas? Zadziwiasz mnie! - Ja pierdole i on jeszcze smie tak mowic!! mowie mu ze on powinien od razu zadzwonic jak byl w domu a on sciemnia ze nie mogl telefonu podladowac (juz wczesniej jak bylismy razem to ladowarka mu sie psula) ale ladowala! gdyby przycisnal to dalby mi znac! a on sobie dal dopiero po poltorej godziny... :(

Gość jaśniej trochę
Hmmmm:(

Nie wpadaj w histerię ;) Może miał dziś zły dzień, albo ma męski odpowiednik PMS i stąd takie zachowanie. Ja bym się zaczęła denerwować, jeżeli takie sytuacjie zaczęłyby sie powtarzac cyklicznie.

Gość zastanawiajaca sie
dla mnie szczegoly tworza zwiazek.. i jak takie szczegoly sie powtarzaja albo i inne to zwiazek mnie nie satysfakcjonuje :(

Gość blondiwan
za fecetem nigdy nie trafisz bo mało myśla powiedzmy:)a przez te tel to rzeczywiście same nerwy...

Gość o rzeszty
osz kurde, ale sie ubawilam :D :D malolaty co sie musza trzymac pod telefonem codziennie albo i jeszcze czesciej :D :D teraz wpedz sie dziewczyno w obsesje, uragaj gosciowi, scenki mu rob, wscieknij sie, krzycz, a na pewno cie od tego jeszcze bardziej bedzie kofal :P bo telefonu zapomnial wlaczyc czy naladowac takie hocki klocki 😭 i

Gość blondiwan
umowa to umowa obojętnie czego by nie dotyczyła:)

Gość o rzeszty
"i mowi : tylko raz do mnie dzwonilas? Zadziwiasz mnie!" ten cytat pokazuje, jak facet ma ubaw z natarczywej kobitki :D jaka umowa? kurcz, jakby facet na mnie wsiadl, bo zapomnialam telefonu wlaczyc albo naladowac, to bym pomyslala, ze gosc od zmyslow odszedl :D