Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taki koles

czy zdarzył sie wam sex lub masturbacja w dziwnych miejscach??

Polecane posty

Gość giougo
to drugie owszem: w łazience w bibliotece, w czytelni na krześle przy ostatnim stoliku (ale tylko ciut...), w pracy

Gość Zśmieszona
A mi to drugie, to w domu przy komputerze. :O

Gość majonez
w taksówce wstęp do seksu , w knajpie masturbacja , na klatce full , w windzie itp

Ja maturbowalam sie kiedysc w koscile;) A sex kiedys z mojim facetem zrobilismy w lesie wparku, w sklpie w przbieralini polecam .;)

sex, masturbuje sie raczej w domu ;) najbardziej dziwny to na cmentarzu :) (nad ranem ) a poza tym- na plazy nad morzem, na wydmach w jeziorze ((srodek dnia) na polu w lesie w parku w toalecie w pociagu w autobusie na laweczce w publicznym miejscu w szpitalu- na sali, w lazience i korytarzu samochodzie-w ustronnych miejscach i przy ludziach prawie ;) pod namiotem u rodziny u znajomych w windzie na parapecie na schodach, na klatce schodowej tyle na szybko mi sie przypomina :)

Gość w busie
na pace między paletami... Za długo czekaliśmy z moim facetem na urzędzie celnym ;)

Gość mechanik sam
hehee, w warsztacie w samochodzie klienta.

Tomaszek- no fakt ;) ale w wielu miejscach tez kilka lub kilkanascie razy ;) chyba tylko na cmentarzu i w szpitalu na sali to bylo jednorazowo- tzn. jesli chodzi o szpital, podczas pobytu pare razy :)

tak:D butka telefoniczna ,plaża ,winda, łazienka w sfinksie(dla niepełnosprawnych bo większa:p)itd. a w samochodzie nigdy dziwne hahaha

Gość manor
w meskiej toalecie przy pisuarze. Nie sa odgrodzone i jest okienko, przez ktore babcia klozetowa zerka, jak se ulzywam...

Gość młoddzieniaszek
kiedyś waliłem konia na klatce schodowej i zaskoczyła mnie sąsiadka która schodziła; ale ja nie przestałem a ona patrzyła do samego końca aż sie zleje wytarłem fiuta i poszedłem z nią do sklepu