Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyssssssa

boje sie o niego, co robic, jestem przerażona

Polecane posty

Gość justyssssssa

Kolega pojechał tydzien temu do Niemiec, od tego czasu milczy, pisałam mu zeby sie odezwał bo sie martiwe, on nic. Po prostu sie nie odzywa. Boje sie o niego bo zawsze normalnie pisał do mnie, dzwonił jak był w trasie gdzies. A teraz cisza. Jeszcze w dzien wyjazdu dzwonił do mnie jak był na granicy, rozmawialismy sie, smialismy sie. Nie wiem co robic teraz jak on milczy tak, nie chce wyjsc na idiotke ale naprawde sie boje o niego. Co robic? :(:(

Gość justyssssssa
ja prosze o powazne wypowiedzi.

Gość kakakaka889
zapytaj jego rodziców

Gość justyssssssa
pomóżcie mi :(:(

wyslij mu wiadomosć sms, by się odezwał. Otrzymasz raport o dostarczeniu sms. Moze nie ma skad zadzwonić ?

Gość justyssssssa
Wysyłam sms i raporty dostaje. Ale jest poza zasięgiem jak dzwonie. Bez sensu. A smsy moje on dostaje. Powinnien wrócic we wtorek a do dzis go nie ma...

a czy przed wyjazdem sprawil sobie roaming? moze to cos z telefonem nie tak, a szczerze to zadzwon do jego rodzicow, oni na pewno cos wiedza

Gość justyssssssa
tak, ma roaming, czesto wyjezdza bo ma taka prace. Ale zawsze dzwonił i pisał. Zastanawia mnie to ze nie ma zasiegu jka dzwoni a jak wysyłam sms to raport dostaje. On nie mieszka juz z rodzicami wiec nie zadzwonie do niego do domu bo nawet nie mam pojecia gdzie jego rodzice mieszkają. Nie chce tyle pisac zeby nie pomyslał ze sie narzucam. Ale przeciez to jest dziwne, bo zawsze sie odzywał, nie pokłócilismy sie itd. A miał wrócic we wtorek, przed wyjazdem pisał ze wróci we wtorek to mnie porwie na jakies piwo. Wiec nie rozumiem i sie martwie. Ale nie chce wyjsc na jakas chisteryczke :/

sms zawsze dojdą, nawet jeśli telefon jest właczony tele tylko ,ze brak tam szasiegu i dlatego nie mozna się połaczyć. głowa do góry

no rozumiem Cie, moj chlopak kiedys wyjechal ale zapomnial wlaczyc roamingu wiec automatycznie blokowali mu karte, ale skoro po przekroczeniu granicy rozmawialas z nim to nie ma problemu, smsy dochodza - to nie jest problem z roamingiem. Czasem ciezko dodzwonic sie za granice. Nie mam pojecia o co chodzi, obawiam sie ze nikt Ci nie pomoze. Spytaj jego znajomych, no nie wiem. PS Gdyby cos sie stalo juz byc wiedziala, nie martw sie.

Gość justyssssssa
Jak smsy zawsze dojdą??? Nawet jak ktos ma wyłączony telefon?? A to nie jest tak ze jak nie ma sie nic na koncie a jest sie za granica to nie mozna sie polączyc ale smsy dochodzą??

Gość justyssssssa
dziekuje mikaaaa. Ja tez sobie tak to tłumacze ze jakby cos sie stało to bym wiedziała o tym. Ale tak ciezko mi wysiedziec. Myslałam o tym zeby doładowac mu konto, moze to przez to ze nie ma pieniedzy na koncie?

Gość malenka1234
Sprobuj jeszcze raz zadzwonic albo pojadz do niego do domu,napewno nei wyjdziesz na chisteryczke. A Twoja obawa o niego jets jak najbardziej uzasadniona...Trzymaj sie

Gość justyssssssa
malenka1234 nie moge jechac do niego do domu bo on mieszka sam, wiec tam nikogo nie zastanę. A poza tym to 60 km od mojego miasteczke, nie mam samochodu, odpada wiec. Od srody wysłałam mu chyba z 5 smsów, dzwoniłam kilka razy i nic. Normalnei jakby przepadł. Moze to o to chodzi ze nie chce mnie juz znac, ze poznał kogos itp. Ale niech tylko da znac ze zyje bo tak sie nie robi. Ja naprawde sie boje. Jeszcze spróbuje z tym kontem. Jak myslicie?

Gość agata---
ale jak chcesz mu doladowac to konto? a jesli sie okarze ze nie odzywa sie z innego powodu niz niedoladowane konto.... to bedzie dziwnie naprawde nie wiem co ci radzic. jak dlugo sie znacie?

Gość justyssssssa
agata--- znamy sie juz ponad rok, kiedys bylismy blisko, teraz sie spotykamy, chodzimy do kina, na piwko, na imprezy ale nie ejstesmy razem. Jednak on pisze jak jest na miejscu codzinnie, dzwoni, przyjezdza 60 km tylko po to zeby mnie zobaczyc, całuje mnie i czesto pokazuje ze mu zalezy. Bedzie dziwnie? Kurcze własnie troche sie tego obawiam, ze pomysli ze jestem jakas nienormalna. Moze ma mnie dosc. Ale dlaczego urywa kontakt w taki sposób?

Gość agata---
justyssssssa powodow jego nie odzywania moze byc sporo;) hmm czemu mialby urywac kontakt w taki sposob, gdyby mialby ciebie rzeczywiscie dosyc juz wczesniej zaczalby cie olewac, a taki nagly brak odzewu jest nienormalny a on sam sobie konta nie moze doladowac, nie ma kasy czy jak? zreszta zawsze moze od kogos pozyczyc tel zeby wyslac jednego smsa abys sie nie martwila a moze zgubil telefon i nie ma rteraz twojego numeru opcji moze byc sporo

Gość może do firmy zadzwoń
i zapytaj o niego...

Gość justyssssssa
Ale on nie wrócił do domu, wiem bo dzwoni do niego na domowy numer, nie ma go na gg wiec on pewnie jest za granica jeszcze. kase ma ale skoro jest za granica to jak ma sobie sam doładowac. I o to chodzi. Ale nie wiem czy nie odzywa sie przez to i jesli nie to po prostu sie wygłupie tylko. Ah :/ agata--- wiem ze powodów moze byc sporo. Gdy ja sie do niego odzywałam np jeden dzien bo byłam zajeta to on od razu pisał "co sie dzieje, dlaczego sie nie odzywasz". Wiec nie rozumiem go, przeciez głupi sygnał moze puscic. Ale zastanawia mnie ten brak zasięgu... A Ty Agata nie orientujesz sie jak to jest za granicą?

Gość justyssssssa
może do firmy zadzwoń - ja nie znam nazwy firmy :(.

Gość może do firmy zadzwoń
no to :(

Gość justyssssssa
może do firmy zadzwoń - a Ty nie wiesz jak to jest z tym zasięgiem za granicą?

Gość agata---
bylam pare razy za granica, w niemczech, anglii, wloszech, roaming byl wlaczony, i nie mialam nigdy problemow z zasiegiem..... to znaczy moze chwilami zasieg byl gorszy, chwilami czasem zanikal, no ale to tylko na chwilke, z reguly nie bylo zadnych problemow z porozumiewaniem sie z polska;) hmmmmmm mowisz ze mial wrocic we wtorek?

Gość justyssssssa
Tydzien temy wyjechał i dzwonił z granicy do mnie i powiedział, ze wróci we wtorek, przespi sie troche i po mnie wpadnie wyciagnąć mnie na piwo. We wtoerk sie nie odezwał, wiec nie pisałam. Zaniepokoiłam sie w srode, napisałam, nic cisza. Pisałam, ze sie martwie bardzo i ze niech sygnał tylko pusci. Ale on nic. I to mnie dziwi. MI sie wydaje ze jakby chciał zakonczyc znajomosc to by napisał ze zyje a pozniej przestał pisac. Przeciez nikt nie chce zeby druga osoba sie martwiła. Tak sie zastanawiam co ja zrobie jak on nie wróci dzis, ani jutro...

Gość malenka1234
Rzeczywisćie dziwne. Napewo nie chciał sie od Ciebie odciąc, bo nie dzwoniłby gdyby byl na granicy i nie gadal z Tobą.Ale może musiał zostać jeszcze na tym wyjeżdzie i naprawde nie ma kasy żeby zadzonic. Może jest w takiej miejscowości ,że zasięg mu zanika i tyle. Czekaj cierpliwi choc wiem ,że jest choernie ciężko. Jakby mu się cos stało to pewnie by juz Cię ktoś powieadomił , wiec pewnie jest cały i zdrów

Gość agata---
a macie wspolnych znajomych? moze oni cos wiedza.... mam nadzieje ze neidlugo wszystko sie wyjasni

wiesz moj chlopak pojechal do Niemiec, on ma kase na koncie, ja wczesniej tez mialam i normalnie sygnalki szly, albo czasem rozlaczalo. A ostatnio konto mi zablokowali i sygnalki jego do mnie dochodza, mimo ze nie mam nic na koncie. Tez sie dziwie, bo przeciez za rozmowe placa 2 osoby. Tzn on nie moze odbierac, bo wtedy z jego konta ciagnie. Ale jesli Ty dzwonisz to chyba nie musi miec na koncie?? sama nie wiem jak to jest. a jesli nie mial by nic na koncie, automatycznie by Cie rozlaczalo, no nie wiem. uspokuj sie . skoro jestescie blisko siebie to doladuj mu konto, ja bym tak zrobila, za 10 zl, a poźniej wytlumaczysz ze mial przeciez wrocic we wtorek, okropnie sie martwilas, myslalas ze nie mial nic na koncie. ja bym tak zrobila

Gość zdecydowanieeee
mikaaaa i agata dobrze radzą, jeśli to nie pomoże to powiadom policję

Gość justyssssssa
Dzikuej dziewczynki. Chyba narazie poczekam jeszcze 2 dni, jak nie odezwie sie to doładuje mu konto. Nie mamy wspólnych znajomych bo on jest z innego miasta. To znaczy mamy ale to moje kolezanki z mojego miasta. Ciezko jest czekac, ale nie mam wyjscia :(. Jak cos bede wiedziała to na pewno wam dam znac.