basia19g 0 Napisano Kwiecień 27, 2007 Witam, chcialabym sie dowiedziec czy sa jakies roznice w bolu podbrzusza w ciazy a przed okresem? bo 3 dni przed dniami plodnymi kochalam sie z chlopakiem (stosunek przerywany) a dzis jest 27 dzien cyklu i boli mnie od 3 dni podbrzusze:( nie wiem czy to przed okresem czy moze to ciaza:( a w ciazy po jakim czasie od zaplodnienia boli podbrzusze? z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Kwiecień 27, 2007 nikt mi nie pomoze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Kwiecień 27, 2007 basiu: u mnie nie bylo zadnej roznicy w bolach: w terminie okresu...bolokresowy, @@ brak, w ciazy bylam:)))) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ametyst 0 Napisano Kwiecień 27, 2007 ale moze nie stresuj się od razu, tylo test sobie zrób, nie wszystkich boli podbrzusze w ciaży, poza tym, stosunek przerywany.. według mnie, nie jesteś w ciaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Kwiecień 27, 2007 dzieki dziewczyny:) test zrobie w niedziele... kurcze mam nadzieje ze to przed okresem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach