Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalekniona o nie

jak długo żyją plemnika na ręczniku??

Polecane posty

Gość zalekniona o nie

TAK wiem ze zdychaja szybko, ale ile żyją i są zdolne do zaplodnienia? Chodzi mi nie tyle o wytrysk w recznik ale... opisze.... Kochalam sie z facetem, skonczyl we mnie (biore tabletki) potem poszlam sie umyc i podcieralam sie oczywiscie recznikiem, ktory jak sie okazalo dzis rano zostal uzyty przez moja siostre :D i sie pytam ;) Choc wiem ze to niemozliwe, ale...

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
plemniki w kobiecej pochwie moga przezyc kilka dni bo maja sprzyjajace warunki a na reczniku szybko wyschly wiec maaaxymalnie kilka godzin

Gość zalekniona o nie
z tego co wiem jak sperma wysycha poza pochwa kobiety to plemniki juz wtedy gina :D szczerze to nawet nie wiem kto jeszcze tego recznika uzywal :D

Gość Marta1983
to niehigieniczne każdy powinien mieć swój ręcznik..

Gość zalekniona o nie
ja wiem ale nie przypuszczalam ze ktos ruszy moj recznik :o

Gość Marta1983
to powiedz siostrze że sobie nieżyczysz aby używała twojego ręcznika bo każdy ma swój..

Gość ames666
Ludzie wyczytałem na jakiejś cmedycznej stronie że plemnik uwielbia środowisko wilgotne z temperaturą 37 stopni a jezeli facet spusci sie na ręcznik a kobieta podetrze sie nim za jakies 30minut szanse na ciąze są zerowe plemnik w naszym otoczeniu w temperatuze pokojowej przezyje maxymalnie 20minu (Czytałem na stronie lekarskiej jakiejś ) PZdr