Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vile

długi weekend zaczynam głodówkę dla urody kto ze mną?

Polecane posty

Gość taka tam sobie pomarancza
a w czym ma Ci to pomoc?

głodówka wpływa na wiele rzeczy likwiduje celulitis poprawia wygląd i jędnosc skóry sprawia ze mniej potrzebujesz snu szybciej sie regenerujesz nieprzyjemny zapach z ust poranny znika no i utrata kilogramów

Gość cos nie tak z twarza
to przykre ze taki mily dlugi weeekend a ty sie tak meczyc bedziesz

Gość bidortaa
a sadzisz ze po glodowce nastepnie powrocisz do twojego systemu odzywiania i w czymkolwiek ci to pomoze? no chyba ze masz zaburzenia psychologiczne to dlatego stosujesz glodowke - dobrze ci radze : duzo wody - tak okolo 1 i pol litra dziennie, duzo ruchu , skacz na skakance, jazda rowerem, szybki marsz - i duzo owocow i warzyw - wtedy mozesz jesc wszystko w umiarkowanych ilosciach ale nie: coca cola piwo orzeszki wodka lody ciastka ciasteczka czekolady kielbasy pasztety smalec czipsy za to za kazdym razem jak poczujesz ze masz ochote wepchac sobie cos do buzi , bo to nie o glod chodzi to zjedz dobre jablko!

bidortare moja kochana jestem wegetarianką od paru lat trenuje wyczynowo sztuki walki jestem szczuplutka te wszystkie produkty ktore wymieniłas nie wystepują raczej w moimjadlospisie to juz bedzie moja 5 głodówka i swietnie sie po niej czuje ze wzgledu na wlasciwosci oczyszczające a powrót do normalnego jedzenia oczywiscie nie jest od razu mozliwy tylko stopniowo robie zazwyczaj głodówki 10 dniowe poczytaj najpierw o głodówkach a potem dopiero pisz ze ktos ma zaburzenia po tym co napisałas widze ze masz zerowa wiedze na ten temat doucz sie i zajrzyj tu poza tym nick pomaranczowy nie wyglada za wiarygodnie

a co do wody to dwa i pół litra chyba wystarczy bo tyle dziennie wypijam a jak mam treningi to i więcej

Gość jak schudnac..
ja tez zaczynam glodowke chociaz boje sie jojo.. ://

jojo niebędzie jesli po zakonczeniu glodówki będziesz wychodzic z niej bardzo powoli tz ja robie tak pierwszy dzien po jest to jabłko poniewaz owoc ma własne enzymy do trawienia i żołądek nie musi się męczyc nastepny dzien jest na wywarach z warzyw bez dodatku soli jesli chcesz maksymalnie schudnąć i lżej przechodzic głodówkę to pierwszego dnia trzeba zrobic lewatywe mało to przyjemne ale naprawdę bardzo zmniejsza uciązliwosc poza tym po głodówce nie czujemy głodu tak jak zazwyczaj wiec podczas głodówki nalezy sobie rospisac jadłospis i produkty które tylko i wyłacznie będziemy jesc po glodówce jesli będziesz sie tego trzymac to nie bedziesz miała problemu z utrzymaniem wagi i jeszcze jedna wazna rzecz codziennie po wyjsciu z głodówki zjadaj mała miseczkę róznych nasion i orzechów sprawi to ze dostarczysz organizmowi większości składników i nie będziesz miała zachcianek które często są przyczyną przerwania diety i jojo

Gość vanili
Vile! Czy zupełnie nic nie jesz kilka dni? Ile pijesz? Jestem na diecie od poniedziałku i wytrzymuję, ale nie moge nic nie jeść, bo dostaję bólów głowy. Na dziś zaplanowałąm 1 grejpfrut, wodę z cytryną do woli i pogryzam parę rodzynek. Udaję mi się, zmienił się smak w ustach i zupełnie nie czuje głodu, ale nie forsuję się ciężkimi ćwiczeniami.

tak nic nie jem a piję tyle ile mam ochotę tylko obowiązkowo szklanka dziennie wody z miodem bo dostarcza glukozy i wtedy główka nie boli i nie kreci sie bardzo dobrze ze nie forsujesz sie cwiczeniami organizm i tak ma pełne ręce roboty ja wtedy tylko hula hop tak dla rozruszania

vanili niestety wybrałas najtrudnieszy rodzaj diety głodówka jest prostrza poniewaz ty codziennie cos jesz czyli przewód pokarmowy ma co robic i domaga sie wiecej na samej wodzie po dwóch dniach żąładek przestaje sie domagac i zaczyna czerpac z zapasów i o to własnie chodzi zeby zeżarł toksyny złogi i tłuszczyk a tak jak u ciebie to niestety organizma sie nie oczyszcza tylko dostaje mniejszą ilosc pożywienia ja wole głodówki bo tak jak ty bym nie wytrzymała ale podziwiac samozaparcie boje sie tylko ze tak sobie krzywdę zrobisz ale nie jestem lekarzem więc nie wiem

Gość natchniona
Vile ja rowniez wole glodowki, niz ograniczanie pokarmow. Latwiej mi unikac jedzenia niz nic nie jesc. Masz racje, ze po dwoch, trzech dniach uczucie glodu zanika, samopoczucie jest super i jest sie lekkim jal=k motyl. Ja tez chcialabym zaczac od 1.05.07 glodowke, narazie przygotowuje sie wiec trzymam za Ciebie kciuki.

Gość vanili
Vile Jesteś szczuplutka, ja niestety mam trochę tłuszczyku, stopniowo muszę, a pozostanę na diecie ,mam zamiar później ćwiczyć i odchudzać się. Standardowe diety nic nie dały, więc p¶óbuję czegoś nowego. Moja dieta obejmuje cytryny, kiwi, grejp., jogurt bezcukrowy, wodę, zieloną herbatę.Mam pozbyć się drożdży i nie mogę stosować cukru. Czytałam o lewatywie, ale mnie to przeraża, a można zastąpić herbatą przeczyszczającą. Trzeba by siedzieć w domu przy głodówce, a taka pogoda piękna. Dzięki za Informacje

Gość natchniona
a dlaczego musisz w czasie glodowki siedzec w domu. Wlasnie wskazane jest jak najwiecej przebywac na dworze, wtedy organizm szybciej sie oczyszcza. Jezeli to chodzi o przeczyszczajace dzialanie srodkow , to moze lepiej zrobic lewatywe. Efekt natychmiastowy. A takie oczyszczenie jelit powoduje, ze szybciej mija uczucie dyskomfortu: bole glowy, nudnosci, oslabienie... Ja mam juz kilka glodowek za soba, wiec co nieco juz na sobie przecwiczylam.

Gość vanili
miałam na myśli sport, wyjście w góry...to zbyt intensywne przy głodówce Nię marzę o zrzuceniu 5 czy 10 kg., ale o zmianie nawyków żywieniowych i lepszym samopoczuciu. Od poniedziałku nie jem mięsa, ulubionej czekolady, słodyczy , słodkich owoców,winka, czy piwka z miodem.....myślę ,że teraz mogę wszystko,liczę kalorie. Stosowałam czasem 1 dniowe głodówki, ale nigdy na dłuższą metę. Może spróbuję.

vanili jesli zrobisz sobie głodówkę to tez schudniesz na pewno nie jakies niesamowite ilosci ale jednak poza tym oczyszczasz organizm z toksyn czyli wszystko sie szybciej i latwiej regeneruje moi rodzice stosowali zeby miedzy innymi schudnąc i im się to udawało najwazniejsze ze póxniej jest dużo łatwiej utrzymac dietę zobaczysz jak sie bedziesz lepiej czuła mniej snu będziesz potrzebowała nie namawiam nikogo ale sama wiem ze warto a lewatywa nie jest taka straszna ludzie sobie gorsze rzeczy w tyłek wtykają moi rodzice robią po 30 dni:) i żyją

Gość natchniona
jezeli chodzi o sport, to ja przy glodowce 10 dniowej uprawialm, wogole prowadzilam normalny tryb zycia, praca, dzieci itp. Tylko, ze mialam za soba dwutygodniowy okres przygotowawczy i nie byla to moja pierwsza glodowka. Teraz juz wychodze z pracy i nie bede miala dostepu do internetu, wied do zobaczenia 2/05/2007

ok ja uciekam bo prace koncze a teraz sobota i niedziela szkoła odezwe sie 1szego i dam znac jak idzie