Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Normalnie się przerazilam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

:( snila mi sie egzekucja (na kims z rodziny) nie wiem po co, ale weszlam na sennik a tam ze rozstanie z ukocvhana osoba, klopoty, poczucie winy z powodu wlasnej niewiernosci wiecie jak ja sie przerazilam? :( od rana o niczym innym nie mysle po co sprawdzalam? :( czy takie sny zawsze sie wam sprawdzaja? :( boze 😭 niech mi ktos odpisze :(

albo ze ukochana osoba zechce odejsc 😭 umie ktos interpretowac sen? :9 jesli tak z chęcia bym goi opisala, moze ktos mnie pocieszy, bo naprawde cholernie sie martwie :( 😭

Gość woodku
senniki i inne takie pierdoły to totalne bzdury. nie wiem jak w 21 wieku jeszcze mozna w to wierzyć.

Gość forever and ever
nie masz innych zmartwien?? idz na spacer albo zrob cos pozytecznego zamiast siedziec na kafe calymi dniami

Gość pala-mala-kroliczek-
takie sny są ostrzeżeniam... żeby sie nic takiego nie stało, poprostu uważaj. nie rób niczego, przez co później mogłabyś czuć poczucie winy...i niczego co mogloby pociągnąć za sobą konsekwencje... piszesz tu o niewierności ...

nie mówcie, że to pierdoły! Sny nie sąpierdołami, są wyższą świadomością człowieka...

Gość wez przestan
nie wierz w te pierdoły :O

Gość sny to podświadomośc a nie pie
sny to podświadomość a nie pierdoły

Gość wez przestan
dupa nie podswiadomosc ja mialam setki durnych snów i nic z tego nie wynikło

sny... jak sie czegoś boisz, albo często o czymś myślisz to ci sie przyśni!! jak juz mowilam podświadomość i wyzsza świadomośc czlowieka. ale bez przesady, ze sny i senniki sie sprawdzają :) luzik :P na pewno nie.

Gość woodku
senniki to pierdoły. tak jak horoskopy i inne tego typu badziewie.

widzisz, ale jak snil mi sie zab to zawsze cos sie dzialo :( boje sie ze tak samo bedzie teraz :( czy ktos moglby cos doradzic? zinterpretowac sen? :( moze opisze go w skrocie: a więc tak, poczatku nie pamietam, ale wyszlo jakos tak ze moj brat cioteczny zostal skazany na egzekucje bo nie chcial sie przyznac do hipokryzji (? :O) byl na jakims tarasie, wokol ludzie bal sie, i podcial sobie ...palce :O a w nich niby zyly i krew jak sie okazalo mieli mu poderznac gardlo :( (ale ja mam chore sny:( potem nie wiem czemu ale okazalo sie ze zyje dalej rodzina odwiedzala go w jakims więzieniu no i znowu ten taras, ja pojechalam, tlum ludzi, ale samej egzekucji nie widzialam po prostu wiem ze bylam potem z tego tarasu zrobilo sie mieszkanie, gdzie mieszkala matka z dzieckiem i on tam byl jako duch, tzn. byl niewidoczny, nie bylo go widac jako jakiejs zjawy, ale np. zacząl cos pisac na komputerze, przewracac kartki...:( sprawdzilam i prosze, same zle rzeczy mi wyszly :( boje sie :(

Gość potwierdzam
no to nie był słodki sen :-D;-) daj spokój, myslałam że Ci jakis pryszcz wyskoczył , czy co

mi sie też dużo pierdoł śni :D takich bez sensu.,.. te sny to wynik moich niepoukładanych myśli piętrzących sie w mojej głowie :D często mi sie śni, że jade windą i że zacina się miedzy pietrami... no coz.. a ja sie panicznie boje wind :D:D:D klaustrofobia ?? i takie wlasnie myśli (coś czego sie boje) logiczne ze mi sie śni

oczywiscie ze mam inne zmartwienia, ale ja jednak jestem taka cholernie przesądna, co mnie bardzo męczy tyeraz bede bala sie gdziekolwiek pojsc, cokolwiek zrobic, bo moze zle sie to skonczy :( albo wszedzie bede widziala ze on chce odejsc :( po co ja sprawdzalam? :( 😭 chyba liczylam ze to bedzie oznaczalo koniec jakichs zmartwien, a tu prosze, dopiero poczatek :( i to jakich :(

masz racje, tylko mi w ogole nie snia sie mile, fajne rzeczy a ciagle jakies morderstwa, wojny, smierc :( ostatnio byla przerwa, a teraz znowu i od razu jakie znaczenie :(

Gość potwierdzam
Babcia mówiła: Bóg wiara, sen mara :) korzystaj z ładnej pogody, bo od niedzieli zimno

wiesz jak sie interpretuje sny ? odwrotnie! jeśli śni ci się coś złego najczęsciej znaczy to, że czeka cię coś dobrego. A jeśli śni ci sie ze ktos umiera... oznacza to ze bedzie długo żył. Nie wierdze ze wszytkie sny sie sprawdzają, bo takie normalne pierdolki jak sie kazdej nocy śnia to tylko twoje wyższe mysli. a jeśli sen jest taki 'realistyczny' i czujesz ze on cos znaczy... to wlasnie tak sie go interpretuje. więc ja na twoim miejscu wlasnie tak bym go sobie przetlumaczyla na przeciwnienstwa ...czyli złe na dobre:D zawsze tak robie ;P a nie wierz w te ciu****a senniki:) hyhy

Gość kolejna kafeterianka
Sweet, ja już naprawdę chcesz wiedzieć o co w tym śnie chodziło przypomnij sobie co podobnego przeżyłaś. Na pewno twój sen to motywy z filmów, książek, które ci się utrwaliły w pamięci, jakieś twoje przeżycia, skojarzenia, obawy... Sny odzwierciedlają sprawy minione a nie przyszłość, to objaw pracy naszego mózgu nad przetwarzaniem otrzymanych danych. A senniki to takie opium dla ludu i brednie że wstyd trzymać takie coś w domu.

A mi się średnio raz w tygodniu śni, że wchodze do autobusu i akurat wtedy kiedy tam wchodze drzwi się zamykają i ejstem w potrzasku :D A jakoś nic takiego mi się nei zdarzyło :P

dziekuje wam kochani, ze mnie jakos od tego czarnego myslenia odciągacie 👄 znalazlam jedną, chyba pozytywna interpretację - Egzekucja - Zmiana poglądów, nowy etap w życiu, być może zmiana trybu życia, przeprowadzka, nowe, ciekawe znajomości. reszta szkoda slow, jak juz napisalam, oczernianie mnie, klopoty, rozwod, rozstanie, nowy wrog :( oni normalnie ludzi zalamują taka interpretacją :(

wszechpolka > bo tu nie chodzi o doslowne, skopiowane ze snu zdarzenie ale jego interpretację, ty mozesz to pojmowac jako pewnego rodzaju przytloczenie problemami, klopotami

Gość kolejna kafeterianka
no to co? może się boisz takich mechanizmów jak drzwi, drzwi do windy, coś ruchomego, może kiedyś przejęłaś się podobną historyjką, blablabla... ile można nad snem się zatrzymywać... a ja gdy byłam w stanie stresu i jednocześnie za mało miałam konkretnych wrazeń na co dzień (siedziałam w domu i się zamartwiałam), to prawie co noc śniłam o wojnie, czy jakieś scenki sensacyjne (bez sensu byłoby interpretować to tak czy siak, za to wiem że żyłam w stresie i domagałam się zmian, sny odzwierciedlały wówczas moje potrzeby i jednocześnie niepokoje z minionych dni)

Gość Takie sny to nic nie znacza
w ogole nie przejmuj sie takimi pierdolami. Problemy zapowiadaja brudna woda, zeby lub zmarla osoba, ktora byla ci bliska. Warto zwracac na to uwage