Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan młody

Czy wypada nie przelecieć striptizerki na własnym wieczorze kawalerskim ?

Polecane posty

Gość pan młody

Koledzy zdradzili sie,ze zamawiaja mi panienke na mój kawalerski i ,ze za dopłata bede mógł sie z nia pobawic na osobnosci. Mam jednak dylemat bo w końcu zenic mam sie z moja Asią kochana. No ale co zrobic,kiedy juz mnie koledzy postawią przed faktem dokonanym? Mam przeleciec te striptizerke ? Jak tego nie zrobie,kumple pomyslaa,ze jestem jakims mięczakiem. Co radzicie?

Gość ryszarda_P
Przeleć ją ze dwa razy. Zeby nie bylo, ze jesteś mieczak i nie mozesz 2 razy pod rząd. A najlpeiej przelec wszystkich uczestnikow wieczoru kawalerksiego - bo jeszcze pomysla, ze nie mozesz i mieczak jestes....

Gość 543210
Nie wypada. Absolutnie. :D

Gość pan młody
no własnie tak sobie mysle,ze nawet jak ja przelece to i tak to niczego nie zmieni. Bo z ta dziewczyna juz nigdy sie nie spotkam a z moja Asiunia bede juz na zawsze:-)

przeciez to pewne ze predzej czy poznien Asia sie dowie... wiec pomysl co jest wazniejsze- to czy kumple uznaja cie za mieczaka czy Asia za swinie i zdrajce

Gość to chyba prowokacja
Nie wierzę, że ktos może być tak głupi. Co jest dla ciebie wazniejsze? Opinia kolegów czy wierność wobec kobiety, którą kochasz.

Gość boszzzzzz świety
jakbym sie dowiedziała ze moj tak sie zastanawia to chyba bym go poćwiartowała.... :o

Gość faceci sa jak psy
faceci tacy juz sa - jak psy. Dopadna jakąś pierwsza lepszą suke,przeleca ja a potem nałożą spodnie i ...nie ma juz dla nich zadnego problemu, zadnych wyrzutów sumienia.

Gość boszzzzzz świety
wiem, czasem jak o tym pomysle to wzbiera sie we mnie taka złosc że bym mogła rozjebac cały swiat 😡

Gość podobno kazdy zdradza
podobno kazdy zdradza po slubie ale my nie chcemy w to wierzyc,wolimy wierzyc w te swoja bajke o szczęsliwej miłosci az po grub...Moze naiwne jestesmy?

Gość onmy
ruchnij, co ci szkodzi. Najwyzej sie czyms zarazisz, stracisz szanse na malzenstwo z kobieta,...

Gość To jest STRIPTIZERKA
a nie prostytutka :/ Marna prowokacja.

Gość Juzioooo
mężczyzna ma inaczej ukształtowany mózg i gradacje rzeczy ważnych i mniej ważnych. Zdrada dla nich to tylko chilowe zaspokojenie popędu płciowego.

Gość Z takim podejściem do kobiet
szykuj kasę na rozwód.

Gość Juzioooo
kobiety analizuja zdrade i rozkładaja na czynniki pierwsze....Myślą,przeżywają i rozpamiętują a facet spusci sie i temat juz jest dla niego zamknięty

Gość boszzzzzz świety
a co wy myslicie ze taka kurwa jak przyjdzie zatanczyc to za kase nie da dupy? moj znajomy na kawalerskim mial striptizerkę ktorą potem wypieprzył a na koniec poszedł i powiedział to swojej narzeczonej... Tydz przed slubem... Ona byla na tyle głupia i zdesperowana (bo w ciazy) że wyszła na niego :o

Gość npw
Juzioooo - ciekawe, czy jak ciebie panna zdradzi tez bedziesz mowil "po sprawie" i nie bedziesz o tym myslal ani przezywal

Gość boszzzzzz świety
Juzioooo--> facet spusci sie i temat juz jest dla niego zamknięty brawo! :)

Gość boszzzzzz świety
juziooo mowi jak jest, to szczera prawda...

Gość iwonuś
mam nadzieję że koleżanki Asi nie zapomniały o zajebistym "posuwaczu" z boskim ciałkiem. No i mam nadzieję że Asia nie jest "mięczarą" i da sie przelecieć. W końcu z tobą bedzie do końca życia a z nim sie juz nie spotka....

Gość bywalec wesel
A ja ci załatwię wielki tort, a w środku będzie siedział wielki Murzyn z wielkim pytonem i będzie miał wielką tubkę wazeliny i zrobi ci wielki gwint w dziurze z tyłu. Płacą mu, więc jemu też nie wypada nie wytrykać pana młodego. I będzie Pan "Gwint" Młody.

Gość boszzzzzz świety
:D

Gość 432
hm hmmm - nie uogolniaj :(