Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan młody

Czy wypada nie przelecieć striptizerki na własnym wieczorze kawalerskim ?

Polecane posty

Gość tamta panna mloda z Łodzi
a mój pieseczek kocha mnie i na pewno nie zdradziłby mnie na swoim kawalerskim:-)

powinieneś Panie Młody i to obowiazkowo:-p A na weselu nie pogardź druhną a jak Matka Młodej ma ok 40 - ki to jeszcze i ją :classic_cool:

Gość Mlody Żonkoś
Jak sie zdradza swoja kobiete to tak jakby splunac przez okno. Gdy kobieta zdradza to tak jakby ktos przez okno naplul do mieszkania. Ja moja zone zdradzilem przed slubem z tancerka na wieczorze kawaleryjskim ;) :P Potem n godzine przed slubem z jej kumpela i jest gites. Zona o niczym nie wie, mamy bachorki sztuk 2 i gitarka. :)

Gość zona Marka
Zycze zonkosiowi duzo spluniec do domu. W koncu jest rownouprawnienie i kto wie czy te twoje dzieciaczki tak naprawde twoje. Ja meza zdracdzilam pierwszy raz 2 lata po slubie z jego kumplem, jak tylko dowiedzialam sie ze zostalam przez niego zdradzona. Zrobilam to bo bylam wsciekla, a potem juz z gorki - z kolga z pracy, bratem kolezanki. W sumie 10 razy. Tez mamy dwoje dzieci ale jedno nie jest jego. On o tym nie wie, bardzo kocha 'swego' synka i wszyscy jestesmy szczesliwi. I chyba o to chodzi.

Gość xsiac
Zona Marka: normalna *ladacznica_protoplasta* jestes. To ze facet ma kilka kobiet jest naturalne i normalne. U kobiety natomiast swiadczy o braku systemu wartosci.

Gość zona Marka
xsiac - nie unos sie tak. Nie zyjemy w 19wieku ani w kraju muzulmanskim. W Uni Europejskiej kobiety i mezczyzni maja rowne prawa i nie sadze bym byla bardziej winna niz moj maz tylko dlatego ze mamy co innego miedzy nogami. Zdrada to zdrada i kazda plec przezywa to tak samo.

Gość nie rozumiem was
zdrada za zdrade, chyba nie o to chodzi w zwiazku kochajacych sie ludzi I nie mówie tego tak sobie bez podstawnie, bo byłam zdradzona i nawet przez mysl mi nie przeszło by zrobić to samo, bo tak naprawde w ten sposób obraziłabym tylko siebie, zdrada, no cóz bolało jak cholera ale wybaczyłam i teraz jestesmy bardzo szczesliwi a juz kilka lat mineło od tej przykrej sytuacji a do autora tematu: ludzie szanujcie samych siebie a nie bedziecie miec takich dylematów!

Gość facet prawde wam powie
nie przesadzajcie,dziewczyny demonizujecie zdrade.Dla faceta pukniecie dziewczyny jest tym samym co dla psa pokrycie jakiejs suczki na ulicy. Nie myslimy o tym,nie rozpamietujemy. Bzykniemy i po sprawie. No chyba,ze dziewczyna jest taka super,ze mamy ochote równiez na rozmowe,na spacery,romantyczne kolacje...najczesciej jednak facet zaspakaja swoje potrzeby ,zaklada spodnie i tyle

Gość .....************...
no po prostu swietne usprawiedliwienie, zalosni jestescie.mysle tylko dlaczego mowi sie ze dla faceta jest naturalne ze musi miec kochanki a jesli kobieta ma kogos innego to od razu dziwka.smieszne wytlumaczenie,to po prostu jest usprawiedliwienie plytkich umyslowo mezczyzn, ktorzy nie maja w glowie nic innego jak cycki.wszystkim takim facetom zycze zeby dotkliwie poczuli jak to jest kiedy dowiadujecie sie ze juz nie wystarczacie waszej kobiecie i szuka czegos lepszego w lozku np waszego kolegi

Gość pan mlody
juz wiem wezme ze soba na ten wieczor kawalerski swoja Asie i bzykniemy sie we troje,tzn ja ,Asia i tancerka.moze bedzie fajnie...he..he...he..

Gość Asia-panna młoda
nie ma żadnego ślubu!!!!!!!! Zrywam z tobą ty degeneruchu mondziole!!!!! Przeczytałam to wszystko i chyba dobrze robię zrywając z nim!!!!!!!

Gość pan młody
cóż za sprytna prowokacja szkoda ze nie udana :) moja narzeczona Asia na prawde nie jest, to imie podałem na forum, chyba komus cos nie wyszło hahahahah :)

Gość pan Adam z bloku obok
kobiety jednak sa naiwne .heheheheheh Naprawde wierzycie,ze facet bedzie tylko z wami baraszkował do końca zycia?

Gość kogiel-mogiel
ja wierze:-)

Gość ja tez mam takie dylematy bo..
mam kawalerski w przyszła sobote i nie wiem co zrobic.panienka na bank bedzie zamówiona bo kolega sie wygadał.co robic?