Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan młody

Czy wypada nie przelecieć striptizerki na własnym wieczorze kawalerskim ?

Polecane posty

Gość papryczkaa
może też tak być, że twoja kochana Asia dowie się o tym przed ślubem i co wtedy??? Pa pa kochany!!!

Gość boszzzzzz świety
zaraz sie tu znajdą panny ktore bedą broniły swoicj misiów, że oni są cudowni, nieskazitelni i w ogole nie patrzą nawet na inne... :o tylko dlaczego jest tyle zdrad? wszyscy tak kochają przed slubem i są cudni a potem rżną swoje kochanki 😡 mam kolezankę ktora jest kochanicą 46 latka a ona ma 23...

Gość Juzioooo
i o co ten hałas? Czy jestesie az tak naiwne,zeby wierzyc,ze facet bedzie miał ochote na jedna kobiete juz do końca zycia? Przejrzyjcie na oczy,panienki!!!

Gość boszzzzzz świety
ooo na pewno istnieją ale to pewnie 1/4 meżczyzn

Gość zerzeń
"mam kolezankę ktora jest kochanicą 46 latka a ona ma 23..." to tez swiadczy o tym, ze kobiety to kurwy bo chodza do lozka ze starszymi, dla pieniedzy.

poza tym Juzio, nie mierz wszystkich swoja miara... mozesz powiedziec ze 100% pewnoscia ze wszyscy faceci na calym swiecie zdradzaja? nie sadze... wiec nie uzywaj sformulowania WSZYSCY... jak juz to prawie wszyscy albo wiekszosc ;P

Gość boszzzzzz świety
ja nie bronie panienek ktore są koachankami, bo dla nie to tez oblesne... Ale są takie co sie naprawde zadurzą, są młode i głupie. Ale facet? ma zone a chodzi na panny o polowe młodsze. Potem patrzy w oczy zonie... kurwa mac

Gość mężatka od 2 lat
a ja sie trzese o swojego męża bo widze jak kolezanki z pracy leca na zonatych mężcyzn.Obraczka na palcu szalenie je podnieca i kreci...Okropne!

jakbym sie dowiedziala( a Twoja Asia sie dowie-prezej czy pozniej- jesli sam jej nie powiesz, nawet nikt inny jej nie powie, to ona sie domysli-kobiety wyczuwaja zdrade) to bym kopnela w dupe takiego, nie wyszla za niego nigdy w zyciu.a jakby bylo juz po slubie, to bym od razu wypierdolila z domu dala kopa w jaja i niech spada.wiec sie zastawnow idioto co robisz:O zreszta, mysle ze nie ma sensu zebys sie z nia zenil:O skoro w ogole masz taki problem, ze cos takirgo rozwazasz.jak facet jest naprawde zakochany, to brzydzi sie innymi kobietami.debil jestes i tyle.az mi zal Ciebie:O

Gość zerzeń
"i o co ten hałas? Czy jestesie az tak naiwne,zeby wierzyc,ze facet bedzie miał ochote na jedna kobiete juz do końca zycia? Przejrzyjcie na oczy,panienki!!!" a ty pewnie jestes na tyle naiwny zeby myslec, ze twoja wybranka tez bedzie ci wierna do konca zycia i nie bedzie miala ochoty na innego? buahahhaa

Gość Juzioooo
bo wszystkie panny po slubie zmieniaja sie jak modliszki.Przed slubem sa kochaniutkie a po slubie wrednieją,maja o wszystko pretensje i ciagle tylko żadaja wiecej kasy od swojego męża. A co my,do cholery,jakimis robolami jestesmy? I dlatego własnie zdradzamy te swoje wredne zoneczki

wez Juzio, widze ze nie ma z toba rozmowy, wspolczuje takiego podejscia do zycia... i znowu uzywasz sformulowania wszystkie... nawet jak jest jedna osoba ktoa tak nie robi to dlaczego mowisz ze wszystkie???

Gość zerzeń
to ze tobie nie wyszlo z kobieta, nie znaczy, ze innym sie zle trafia.

Juzio chyba trafil na suke i usprawiedliwia swoje zdrady tym ze zona niedobra... ale Juziu, nie wszyscy maja tak samo jak ty

Gość boszzzzzz świety
ja nie jestem taka jak te o ktorych mowi juziooo. Jestem mezatką, kocham swojego meza i nigdy bym go nie zdradzila! kasy tez nie ciągnę. Takze co do bab to masz mylne pojecie. Chyba, ze t masz taką :P

Gość taka nasza rola
ze musimy jakos zyc ze swiadomoscia,ze facet ma charakter i nature psa...Zastanawiam sie zawsze ile razy mnie zdradził mój narzeczony ale im wiecej mysle tym wiecej sie denerwuje ... czasami jest lepiej nie myslec:(

Gość no i..
mnie moj facet na bank nie zdradzil... nie mial okacji haha... nawet kolezanek nie ma...

Gość boszzzzzz świety
ja tez sie zastanawiam czasem ile razy moj mezulek zrobil mi rogi. Chociaz czasem rzeczywiscie wole w to nie wierzyc... ale te baby są sentymentalne :o

Gość Maryla_Slubna
taka nasza rola - Jest tyle kobiet ,które nie mysla i jakos im idzie...

Gość boszzzzzz świety
no i.. ----> jka nie ma to juz bym sie zastanowila nad tym głeboko... moze udaje ze nie ma.. chcoiaz nie zycze ci tego

Gość taka nasza rola
faktycznie - im mniej myslimy tymbardziej jestesmy szczesliwe:-)

Gość no i..
nie ma na bank

Co?????? Przelecieć striptizerkę???? To nie możliwe. Prawdziwe striptizerki jeszcze te ładne nie dają dupy. Te dziewczyny są ładne i sie nago pokazują, a nie miętolą. Złóż do kumpli reklamację i powiedz, by jakiegoś brzydkiego parchana za pare groszy nie zamawiali. Niech wezmą jedną a bardzo ładną tancerke co jak sie rozbierze, to będzie na co popatrzeć.

Gość juz zonaty i dzieciaty
prawie na kazdym kawalerskim jest jakis podtekst erotyczny i kumple na pewno nie przepuszcza takiej okazji aby nie podsunac facetowi fajnego kociaka do bzykniecia:-)

Gość do autora
ja gdybym sie dowiedziała ze mój facet był z jakąs inna kobieta a tym bardziej z jakas podrzedna dziwka, to brzydziłabym sie go i wiecej bym na oczy nie chciała widziec zastanów sie nad tym i to nie chodzi tylko o sprawy moralne, a jak np zarazisz sie czyms od tej panienki, nie wiadomo przeciez ilu ja bzykało

Gość to kiepska prowokacja
była już kiedyś taka prowokacja. pomysłu na coś lepszego zabrakło? :classic_cool:

Gość tak sobie mysle teraz...
myslicie ,dziewcyzny,ze kazdy facet zdradza? Mój tez moze? nawet sie na zastanawałam nad tym ale on tak bardzo lubi seks... Moze powinnam sie bac?

Gość tak tak powinnaś się bać
bo napewno to robi. Pilnuj go na każdym kroku. łoooo matko jakie wy puste i głupie jesteście. Żal mi was. Ale przynajmniej mi humor poprawiłaś bo się nieźle uśmiałam:-D