Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivier

dziś wieczorem pierwszy raz w życiu...

Polecane posty

Gość Olivier

...jade na dziwki :) Mam 24 lata udane życie seksualne, ale wczoraj wrócił kumpel z Anglii i w kilka osób zabiera nas na ekskluzywne panie poza miasto :) I tak sobie mysle co ja moge robić z tą kurewką czego bym nie robił już z własną kobietą :)

Z własną panienką zrobisz o wiele więcej niż z agentniakiem. Tam jest hiv i inne syfy. A dymać w gumie to dobre dla nastolatków. Idź obejżyj je nagie wymacaj i wracaj i zdymaj własną kobiete.

Gość Olivier
No niewykluczone, że tak będzie Tomaszekk ;) Tyle, że to nie będą tanie kurewki, tylko drogie ekskluzywne panie w jednym z lepszych klubów :) co nie oznacza że nie ma tam syfów, wręcz przeciwnie. Sie zobaczy... Zawsze to jakieś nowe doświadczenie :P

Każda w agenturze ma hiva, tylko nawet pewnie nie wie. Wystarczy, że guma pęknie, lub się zrobi jakiś niewidoczny przeciek. Wystarczy kropla i gotowe.

Gość hm............................
domyślam sie ze masz zone, bądż stałą partnerkę. chciałam zapytać co do niej czujesz i jak ewentualnie będziesz sie czuć jak zerżniesz burdelową szmate. i nie wazne z którego burdelu i czy zapłacisz za nią 200 zł czy 500 zł. nie rozdzielaj na takie kategorie. i jeszcze jedno... mówisz ze masz udane zycie seksualne, to po co ci takie doświadczenia? nie możesz sie tak zabawic z własną partnerką????

Gość mana.mana
Dlaczego mówisz o nich burdelowa szmata. To co tam teraz jest nijak nie ma się do tego określenia. Teraz za taką kasę jest pełna kultura. Olivier --> powiesz nam jutro jak było i czego się można spodziewać po wizycie w takim lokalu.

widac jak nisko cenisz samego siebie. na dziwki chodza tylko zalosni kolesie. na twoim miejscu zamiast sie chwalic to zapadlabym sie pod ziemie bo starszne jest znizyc sie do takiego niskiego poziomu.

hmm najpierw mowisz \"dziwka\" a pozniej \"ekskluzywne panie\" sam widzisz ze nie ma roznicy :)

Gość kjkjkhj
dobre...złapać hiv i jeszcze za to zapłacic...powodzenia

Gość Olivier
Te babki biorą 1200zł za noc, i nie idziesz tylko dupcyć. Nie są to zwykłe szmato tirówki. Tylko masz taką laskę do towarzystwa. A idę z kumplami sie po prostu zabawić na całą noc. Coś dla odmiany od zwykłych klubów. Dla niektórych jest to żałosne, być może jest. Mam w życiu chyba wszystko co chciałem mieć i pewnie mi odpierdala na starośc :)

jesli wiek 24 lat uwazasz za starosc, to jestes nienormalny :o zenada:o

Gość kjkjkhj
te, które Simon zarażał tez nie były zwykłymi szmatami, a wirusa złapały. Jestes naiwny oceniajac ludzi na podstawie wygladu i kasy...oby cie to za drogo nie kosztowało

Gość Olivier
mi tu -, Ty to inteligencją nie grzeszysz :O

Gość Olivier
kjkjkhj a skąd Ci przyszło do głowy, że oceniam ludzi po wyglądzie i kasie ? Tu się akurat grubo sie mylisz, bo sam zaczynałem od zera, i nigdy nic nie miałem podane na tacy.

Gość kjkjkhj
biorą 1200zł za noc Nie są to zwykłe szmato tirówki

"laska do towarzystwa"....przypomnij o co pytałes forumowiczów: co można z nią zrobić czego z własną partnerką niemógłbym? zabrzmiało to jakbys szukał pomysłów na poniżenie tej jakże inteligentnej duszy do towarzystwa. zdecyduj sie wkoncu po co tam jedziesz. ah, no ale przecież 1200 za jedną noc....to przecież excluziw!

Gość Olivier
kolejny inteligent ... ;) póki co żegnam i pozdrawiam

ale z ciebie debil, brak słów. boisz sie dyskutować bo wiesz ,ze nie masz zadnych argumentów i dlatego uciekasz.jestes żałosny

Gość A czy zastanowiles sie czy to
warte ryzyka? a Twoja pani? Jesli sie dowie i kopnie Cie w tylek?

a oby kopnęła. idz wyglancuj sobie buty bo do ekskluzywnego klubu idziesz. i nie wracaj tu juz

Gość Oby kopnela
Zgadzam sie z opinia!

wybacz olivierze.... wytlumacz mi co ma nienormalnosc do inteligencji??? ale jesli juz poruszyles ten temat, to uwazam sie za zdecydowanie inteligentniejsza istote od ciebie..... a powiedzenie \"Mam w życiu chyba wszystko co chciałem mieć i pewnie mi odpie**ala na starośc \" mowi samo za siebie wybacz ulomny mezczyzno....i czytaj ze zrozumieniem ps. zagladaj czasami do slownika, zeby wiedziec co dany wyraz oznacza.....

Gość Olivier
Jem kupę ze smakiem :)

Gość ale szkoda ojjjj
kupe masz zamiast mozgu chlopcze

Gość vb mx nzm nm
jezuuuuu, czlowieku, ale ty pusty jestes!!!!!!!!!!