Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadijaa

czy też dziewczyny wam sie to zdarza? jak to jest z nimi?

Polecane posty

czy wiecie lub przyłapałyscie waszych facetów na przesiadywaniu na czacie,np jak sobie rozmawiają itp. otóż mój facet wczoraj też zaglądał na cza i nawet nie wiedział ze rozmawia ze mną,kiedy mu sie zapytałam po co tutaj jest,odpowiedział ze nikogo nie szuka,chce tylko porozmawiac...:(

najgorsze ze przez to rozpadl sie mój zwiazek .... 2 razy mu to wybaczyłam bo przysiegał z lzami w oczach ze nigdy wiecej ... teraz z nim nie jestem a on oczywiscie na nowo sobie załozył konto ale z tego co widze wcale nie jest szczesliwy ale mnie to wcale nie cieszy bo ja głupia nadal go bardzo kocham :((

Gość marikaaaaaaa
ja tam wchodzę na czaty z kamerkami nawet przy moim chłopaku - wścieka się wtedy ;)

nie wiem czy mu to powiedzieć czy to olać,najgorsze jest to ze jak raz mu to powiedziałam ze był na czacie,to sie tak wypierał ze szok. I ja wtedy wyszłam na głupią,bo stwierdził ze ciągle go o coś oskarżam itp.:(

Gość hhhhhhhsssss
Moj facet od randek ma swoje konto a fotce i namietnie z niego korzysta:O Chyba nie traktuje mnie powaznie:O:O:O tacy sa ludzie:O:O:O

Gość co corka na to
czemu sie na to zgadzacie? idiotki!

i pod tym wzgledem ja nie kumam facetów po co im takie rozmowy skoro maja dziewczyny :/? ehhh pogadaj z nim a on wie ze Ty wiesz ze on tam wchodzi ??

Gość co corka na to
jak mozna pozwolic na to zeby facet mial jakies konto od randek...zalosne jestescie

Gość hhhhhhhsssss
Nie zgadzam sie an to,ale co mu powiem "zlikwiduj sobie klonto an fotce"?? nawet nie jestesmy razem, wiec nie beed robila z siebie idiotki:O Na arzie jestemy na etapie randkowania,a le mino wszytsko uwazam,ze jakby mu na mnie zalezalo to nie mialby potrzeby wchodzenia na takie portale:O:O Chyba,ze obraca iles tam panienek naraz?? kto wie

Gość co corka na to
to chyba sama szacunku do siebie nie masz

Gość hhhhhhhsssss
Mam do siebie szacunek. Przeciez nie zabronie facetowi, ktory nie jest moim chlopakiem wchodzic sobie na fotke:O:O

Gość co corka na to
no racja, jesli nie jestescie razem to nie mozeszs mu zabronic

Gość hhhhhhhsssss
Zreszta wlasnie przez ta cala fotke chyba przestane sie z nim spotykac:O gdyby mu zalezalo na mnie to nie wchodizlby na takie strony:O wchodzi=nie zalezy!!:O Musze to przyjac do wiadomosci, choc troche trudno, bo jakis czas sie jzu znamy i spotykamy...:O

Gość chatttt
a moj facet nie wchodzi na czat...i na mnie tez sie wscieka jak to robie..

Gość i co z tego1
ja wchodzilam i wchodze czasem nadlal i nic sie nie dzieje a moj facet tez wchodzil ale dla niego to nuuuudy wiec on nie lubi a ja mam ubwa on sie troche denerwuje i mowi mi co mam pisac w tedy mamy zabawe:D