Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cherry77

WSTYD !!!

Polecane posty

(mieszkam w anglii ) Wczoraj po pracy poszlam do sklepu po zakupy i zobaczylam 2 mlodych ludzi(chlopaka i dziewczyne). Oboje byli pijani ,narobili wiele zamieszania w sklepie uzywajac roznych przeklenstw a potem zaczeli po polsku wykrzykiwac(belkotac) ,,my nie jestesmy ku...... polakami. Nie macie pojecia jaki wstyd mnie ogarnal.

Gość bez sensu.. ii
wiem ... duzo ich takich tutaj jest... wstyd mi za nich.. tacey nie zasluguja na to zeby byc w angli..

no niestety w anglii/w irlandii najczesciej wlasnie mozna spotkac niekulturalnych polakow ....najczesciej jest to \"cholota\" ktora nie znajdzie pracy w polsce.nie maja ukonczonych szkol wiec uciekaja na wyspy aby popracowac. oczywiscie nie mowie o wszystkich bo rowniez jezdza studenci ,ludzie wyksztalceni ktorzy potrafia zachowywac sie kulturalnie.

mieszkam w centrum miasta,kolo mojego domu jest troche barow. nie macie pojecia co sie dzieje wieczorami w piatki i soboty. zastanawiam sie czy ci ludzie przyjechali z ta mysla tutaj? wyglada na to ze mlode siksy i gowniarze zostali spuszczeni ze smyczy i szaleja.

..no tak..co tu się dziwić..cała hołota z mojego miasteczka jest w Anglii,oni nawet gdyby w Indiach byli zachowywali by się jak skończone chamidła..przyjeżdzają tutaj na kilka dni i sie wożą jak przyczepa gnoju, jakby w tej całej Anglii (mdli mnie już gdy słyszę nazwę tego kraju) czt też zapolaczonej Irlandii byli conajmniej prezesami banków...a tam robią nam jedynie wielki obciach...gdyby przyszło mi wyemigrować to z dala od Anglii i Irlandii i polskiego chamstwa

czy ci ktorzy chca tu mieszkac i zyc godnie musza zyc jakby w ukryciu (nie zdradzac sie ze sa polakami)? ja czasami mam wrazenie ze anglicy patrza na mnie wlasnie przez pryzmat takich ,,balowiczow,,

ja musze przyznac ze jest duzo ludzi ktorzy radza sobie i zyja normalnie. ci ktorzy tak sie ,,bawia,, sa albo tacy co sa tu na jakis czas albo gowniarstwo. mysla ze tutaj sa anonimowi

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrr
a z dziecmi sprawe pomalu zalatwiasz

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrr
nie

Gość muchomor pospolity
jaki wstyd ? popatrz na zachowanie chocby Niemców czy Dunczyków wypoczywających u nas

bez sensu.. ii tacey nie zasluguja na to zeby byc w angli.. ohohooo.. to zeby byc w Anglii, trzeba sobie specjalnie ZASŁUŻYĆ????? a ja sie akurat ciesze, ze sa wlasnie w Anglii, bo tu, w Polsce, wcale sobie ich towarzystwa nie zycze :P najlepiej niech cala holota z tego kraju spieprza do Anglii :P

Gość anita34
cherry jak tam twoje sprawy postanowilas jusz cos

Gość Darek80
A ja tu jestem urodzony, i powiem wam ze jest taka mniejsza grupa ludzi ktora niszczy zdanie o polakow, nawet tych ktory przyjechali po wojnie. Jest wstyd, zgodze sie bo to jest bardzo widzialne co sie dzieje. Chlopaki bo pijactwo a dziewczyny bo chodza z najgorszymy typami, arabamy, hindusamy i murzynamy. Angielki i wcale anglici ich unikaja, a tu naiwne polki zwiazaja sie z nimi. Wytlumaczenie od was ze to jest cholota, dobrze ale bardzo widzialna cholota.

Gość ja ja ja
bo sie burakom wydaje, ze sa u siebie na wiosce... :o

Gość bbbbbbbbbb
przejdzie 100 spokojncyh Polakow na ulict to nikt nie zwruci uwagai,znajdzie sie paru pijanych glosnych i tych sie zauwazy, to tak samo jak z anglikami w krakowie. nikogo nie bronie,ale nie same bydlo tutaj przyjechalo,jest wielu normalnych ludzi tylko ze nie rzucaja sie w oczy minela 16:)wlasnei opuszczam biuro pozdrowienai z londynu

Gość ja ja ja
ja jeszcze 45 minut mam do wysjcia :) tez pozdrawiam z Londynu :D

Gość Darek80
bbbbbbbbbb, Zgodze sie z toba, anglicy na urlopie gdziesz to naj gorsze, to to juz kazdy zna, od grecji do portugalii. Anglicy bez alkoholu to nie potrafia zyc.

Gość jkon
a nasza aultorka usnela

co do Anglikow, to podobno w niektorych knajpach w Kraku wisza kartki, ze Anglikow sie nie wpuszcza (chociaz ja osobiscie nie zauwazylam), bo taki, za przeproszeniem, rozpierdol robia, jak sa pijani. tez holota.

Gość to teraz licytujmy sie
kto jest bardziej chamski - my czy Anglicy? :O

Gość ja ja ja
a pijane angielskie pannice to juz porazka :(

Gość rrrrrrrrrrr
anglicy

hehe, niektore angielskie pannice, to jest w ogole wizualna porazka, serio, polskie rozowe tipsiary odpadaja przy bezgusciach, ktore tam widywalam na ulicach :D

niektorzy Polacy przebywajacy w Anglii, zapomnieli po co przyjechali. Najczesciej zachowuja sie tak, bo w Polsce by tak sie nie zachowywali,a musza sie gdzies wyzyc. A jak wracaja do Polski, to \'\'wielkie panstwo rzna\'\'.heh. a najgorsi sa ci, co w najgojrszych zawodach robia. Bo wiedza ze beda tu tylko \'\'chwilke\'\', narobia \'\'siary\'\', i wroca z powrotem do Polski. Tez pozdrawiam z Londynu.

witam ponownie. jak ktos zauwazyl autorka nie zasnela tylko miala obowiazki. widze ze wszyscy moga cos powiedziec na ten temat. ja nie mysle ze kazdy jest taki jak ta wczorajsza parka,ale wstyd mi bylo ze kleli po polsku i darli sie w sklepie ze oni nie sa ku.... polakami. jesli ktos przyjechal do tego kraju to nie powinien zachowywac sie tak jak u siebie tylko powinien sie dostosowac do mieszkancow. uwazam tez ze jesli ktokolwiek przebywa w obcym kraju to powinien zachowywac sie godnie .