Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syjammm

coaxil a spożywanie alkoholu

Polecane posty

Gość syjammm

Czy biorąc coaxil można pozwolic sobie na jedno piwko od czasu do czasu?

Gość kkkklll
ja sobie pozwalam oczywiście sporadycznie nie popadajmy w przesade, coaxil to nie benzo ani nasenny, wpływa na poziom serotoniny

Gość można.....
Chyba nawet na ulotce jest napisane, ze nie ma przeciwwskazań. W każdym razie kiedyś przynajmniej była taka informacja. Oczywiście nie ma sensu się zalewać, ale piwko od czasu do czasu tak. to łagodny antydepresant.

Gość olka345
ja biore coaxil ale jak szykuje się imprezka poprostu tego dnia nie biorę i ok - w depresje mozna wpaść odmawiając sobie wszystkiego jestesmy tylko ludzmi ;)

Gość marcepanik
a mi chodzi o to czy po jego odstawieniu mozna sobie pozwolic np na lampke wina czy dwie,bralam tylko 2 opakowania i juz sie czuje dobrze wiec lekarz kazal mi go odstawic z dnia na dzien bo ja mialam 1 tab dziennie tylko,prosze kogos o odp...

Gość anulka116
Można pić sporadycznie alkohol!! pytałam się swojego lekarza psychiatry tylko wiadomo wieczorem nie bierzcie już COAXILU

Gość anulka116
Marcepanik żeby COAXIL działał prawidłowo powinieneś brać 3 tabletki i pamiętaj że tego leku nie można tak odstawić z dnia na dzień.Przeczytaj sobie ulotkę!!:) NIewiem jaki lekarz ci kazał brać 1 to bez sensu nie bierz wogóle bo żadnej poprawy nie będzie a jeżeli dobrze sie poczułeś to może twoja psychika tak zadziałała:) Ja biorę już równy 2 miesiąc i jest super!!! alkohol piję w mniejszych dawkach niż kiedyś ale już przed piciem nie biore tabletki. Pozdrawiam

Gość anulka116
:)

Gość Ja właśnie zapijam 2
tabletki coaxilu browarem, podobno lepiej wchodzi :) Tak poważnie, to te proszki bardzo mi pomogły, pomogły mi działaś i za dużó nie myśleć, później dziewczyna byłóa moim prozakiem :) niesamowita była, niestety teraz znowu spać nie moge, nie chce znowu wszystkiego tracić :/

Gość KaskaG7019
Korzystaliscie z preparatu o nazwie Coaxil? Bo wyszukiwalam informacji dotyczacych tego preparatu i nic nie moge znalezc. Moze mozecie cos powiedziec mi o tym prepearacie? Oplaca sie go uzywac, slyszeliscie o zamiennikach? Tu przeczytalam troche danych o Coaxil: http://www.listalekow.pl/coaxil/ - myslicie, ze to prawdziwe komentarze? Nie chcialabym sie przejechac i wydac bezsensownie pieniazki, dlatego pytam Was o rade. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.

Gość gość
Można pić alkochol. Coaxilem leczy się też alkocholików.

Gość gość
Mam na sprzedaż jedno opakowanie Coaxilu 12,5 mg - 29 tabletek (1 zjedzona). E mail: j.jonska@vp.pl