Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywy ząbek

jeden krzywy ząb

Polecane posty

Gość krzywy ząbek

mamjeden krzywy ząb.jest to dwojka na dole.. jest wypchnieta do wewnatrz( w kierunku jezyka) nie chce nosic aparatu z powodu jednego zeba ( zreszta praca mi na to nie pozwala) czy mozepomoc mi licówka? podobnomozna czesc zeba spiłowaci nakleic licówke. czy moze jest jakis inny sposób ? ktos coswie na ten temat

Gość kobieta umęczona przez matkę
Ja miałam taki na górze i uparłam się aby stomatolog nałożył mi materiał wypełniajacy( pląba światłoutwardzalna) tyle aby sie ząb zrównał z innymi. Tak też zrobił i teraz wyglądam super

Gość krzywy ząbek
ale wpiłował ci czesc zeba czy jak? bo jakmi tylko nałozy to on bedzie za gruby, bo z przodu trzeba by nałozyc a spiłowac ostrony jezyka bo inaczej to zab by wygladal jak 2 zeby a powiedz mi ile zapłaciłas za cos takiego ?

Nie miałam nic piłowane bo szkoda zdrowego zęba....zapłaciłam 100 zł.....tylko musze Ci napisać ,ze musiałam długo namawiać dentystkę na ten mój pomysł

Gość krzywy ząbek
to widocznie mialas tylko lekko krzywy, moj mocno jest wygięty w tył , wiec u mnie nie da rady tak zrobic chyba bez piłowania

bo mój był cofniety a nie wykręcony w jakąś strone

Gość tez krzywa 2 ale na gorze
nie zakladalam aparatu na stale-bezsens zupelny w tym przypadku-mialam taki wkladany na noc-efekt-nie mam idealnie prostego bo nie mam miejsca aby wszedl dokladnie ale efekt jest cudny podlug tego co mialam:)jestem super zadowolona-nosilam dobre 2 lata

myślę jednak że dobry stomatolog zawsze cos wymyśli.....moja dentystka jest super. Miałam też po drugiej stronie ząb który mi wyrusl tak dziwnie, i wystawał to mi go spiłowano i teraz mam proste zęby

to noś go znowu

Gość krzywy ząbek
no moj tez jest wlasnei cofniety a ile taki aparat zdejmowany kosztuje ? moze bym cos takiego wyprobowała

nie wiem ile kosztuje i nie wydaje mi się zeby pomógł.......

idę na spacer pa

Gość faktycznie nie ma co
zakladac aparatu - za duzo wyrzeczen i zdrowotnie i finansowo. Uderz do kogos z medycyny estetycznej, oni cuda robia.. Ale jesli to dolna dwojka, to wolalabym miec swoja krzywa ale zdrowa, bo jak cos nadbuduja,to musza zniszczyc (nadpilowac, dokleic) a taki zab juz zdrowy nie bedzie.

Gość krzywy ząbek
juz ja bym sie odwazyla go spilowac tylko zeby był prosty, dlatego wpsomnialam o licówkach bo słyszałam ze tak sie wlasnie robi i podobno nie drogie bo ponad 100 zł taka licowka na 1 zab czy mial ktos z was taki problem z 1 zebem?

Gość majonezowo
umęczona ja mam taki sam problem za 2 tygodnie mam wizyte bo mam kanałowe może też wspomne o tym bo to mój największy problem jesli chodzi o uśmiech czasem aż się wstydzę otwierać gębe :( dałaś mi nadzieje :D