Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozeee ktos

Trądzik różowaty czy co?

Polecane posty

Gość pomozeee ktos

witam. problem jest mniej wiecej taki. mam 18 lat... raczej nigdy nie mialam zwielkich problemow z cerą...owszem pojedyncze wypryski i zaskorniki...niestety od paru miesiecy teraz jest to nasilone. na twarzy scislej na podbrodku i na policzkach w okolicach nosa mam takie nieestetyczne zaczerwienienie, pojawiają sie takie grudki ,skora jest ogolnie napieta. Co do kosmetykow stosuje zel z serii Vichy Normaderm, kremy lagodzace AA, z podkladow stosuje L'oreal True Match... dodam,ze po uzyciu zelu do mycia twarzy w tych okolicach (tylko)odczuwam lekkie pieczenie.. pytanie: czy w tym wieku mogą to byc poczatki tradziku rozowatego czy jak ? piszcie

Gość pomozeee ktos
up

czesc :) idz do dermatologa, po jakis antybiotyk to Ci przejdzie. Nie od razu, ale po jakisch 2 miesiacach.. ja tak mialam i udalo mi sie wyleczyc :) powodzenia 🖐️

Gość pomozeee ktos
acha. apropos tego antybiotyku czy moze on wywolac jakies skutki uboczne typu nadmierne tycie ,zaburzenia trawienia itd?

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość jak zwykle o tyciu

Gość pomozeee ktos
a bo obilo mi sie o uszy kiedys ze specyfiki dawane na tradzik, chodzi akurat o sterydy typu encorton powodują tę przykrą dolegliwosc...