Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona28...

po jakim czasie zamieszkaliscie razem?

Polecane posty

Gość ona28...

my jestesmy ze soba dwa lata i ostatnio zaproponowalam zebysmy pomysleli o wspolnym mieszkaniu.niestetty onpowiedzial ze nie jest gotowy na to i moze kiedys bedzie chcial ze mna mieszkac. zalamalam sie.:((

Gość Zcecuie
hmm, mysle ze taka propozycja powinna wyjsc od mezczyzny. Przykro mi, ze nie uslyszalas takiej odpowioedzi jakiej sie spodziewalas. Teraz najlepej juz nie wracaj do tego tematu- uznaj ze go nie bylo

Gość po tygodniu

Gość na 3 dzień
po ślubie

Gość jak sprawic
po tygodniu my tez...

No właśnie wprowadziłam się po tygodniu, po trzech byliśmy zaręczeni... Jego wcześniejsza laska łaziła za nim rok żeby zamieszkać razem a potem kilka lat na zamęczanie go ślubem... Widać w głębi duszy jej nie kochał skoro ze mną poszło mu tak szybko... Nie wiem czy powinnaś brać wnioski z tego, bo pewnie każdy jest inny...

Gość jowitka25
z moim obecnym Lubym zamieszkałam po pół roku bycia razem:)

Gość pomaranczowsza
taka decyzja chyba powinna jakos wyjsc sama z siebie, nie koniecznie jako propozycja jednej ze stron ... my zamieszkalismy razem po jakis 2,5 roku, ale to tylko dlatego, ze wczesniej pracowalismy w bardzo odleglych od siebie miejscach, takze wspolne mieszkanie nie mialoby sensu ze wzgl. na dojazdy do pracy. ale oboje juz po pierwszym buziaku (albo i wczesniej) wiedzielismy, ze chcemy razem nie tylko zamieszkac, ale spedzic reszte zycia :)

Gość zanetkaaaa
my jestesmy razem pol rokczQ no...hm 7miech leci , ale nie spieszy mi sie do wspolnego mieszkanka, kocham bardzo swojego chlopaka ale jednak jeszcze nie chce isc z mojego rodzinnego domku:)

My zamieszkalismy razem po miesiacu, ale wcale nie czulam, ze to na cale zycie, nie ma regul.

Gość eeeeeeeeeeeeeee
a my po pieciu latach jeszcze nie mieszkamy :D:D:D

My zamieszkaliśmy razem w piątym miesiącu związku i w pół roku od poznania się.

Gość zamieszkalismy razem
po 4 miesiacach (u mnie) , po kolejnych dwoch , pakowalam jego rzeczy :D

Gość rorotka
DO DZICZEK MALUTKI ----> O naiwności!!! Naprawdę w to wierzysz?? Chlopak po prostu przyzwyczaił sie do tego, że ktoś mu sprząta, gotuje i regularnie w łóżku daje! Nie umniejszaj eks swojego bylego. Powiedz mi... nie jest Ci glupio uprawiac seks w miejscach w ktorych ONI wczesniej to robili?

mysmy ze soba zamieszkali po roku czasu chyba dokladnie rok i 3 m-ce cos takiego:)oplaca sie....polecam wszystkim poarom przed slubem poznac swoje drugie polowki od strony tej domowej.:)

Gość Po ślubie
:-D

Gość Nie wyobrazam sobie
zebym facetowi miała zaproponowac wspólne mieszkanie. Po co się spieszyć, przeciez narzeczeństwo to najpiekniejszy okres w waszym zyciu, to sa cudowne wspomnienia, dlaczego ten okres chcesz skrócic, wybacz ale nie rozumiem. PS Widocznie on nie jest gotowy na podjęcie takiej decyzji

Gość aneczka z irlandii
ja zamieszkalam z mom chlopakiem na 2 dzien po tym jak zaczelismy byc ze soba(znalam go dluzej), tzn po pracy spedzalismy razem caly wolny czas, a tak na powaznie po poltora miesiaca wynajelismy mieszkanie, jestesmy juz razem pol roku, raz jest lepiej raz gorzej ..wg mnie to najlepsza metoda na prawdziwe poznanie drugiej osoby, a nie szykowanie sie na spotkania codziennie i troszke granie kogos innego. ale to moja opinia, jak zaczniesz z kims mieszkac poznasz go naprawde, jak ci sie nie spodoba , to przynajmniej nie stracisz czasu na osobe z ktora wydawaloby sie bedzie ci do brze, a jak bedzie naprawde przekonasz sie po czasie czekajac np rok a pozniej bedziesz zawiedziona ze zmarnowalas tyle czasu nadarmotroche haotyczna ta moja wypowiedz, wiem;)