Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elfiusz

prozaiczność poraża

Polecane posty

Gość elfiusz

oczywiście prozaiczność kobiet bo one tylko bogatym sliskim kutasom dają. Widziałem ostatnio taką co sie cięzko zakochała w mendżerze co mial ją tylko za dostarczycielke dziurki, żenada ...

Gość nie przesadzaj
osobiscie mnie szlag trafia kiedy faceci ciagle gadaja o kasie:o więc i takie gadanie, to nie jest tak, chybaze facet sie z tym obnosi bo nie ma nic innego do zaoferowania...

A jakby dawala zwykłym ślizgim kutasom to by bylo ok? tak??...a wy co?? Z bułeczki do bułeczki tym swoim obslizglym k**** i gówno was obchodzi,ze byles pierwszą parowka akurat dla tej buleczki?? bo przeciez liczy sie ilosc buleczek a nie jakość...macie co chcieliście..i kto tu jest prozaiczny...:classic_cool::P

Gość elfiusz
spcjoplogowie potwierdzają, że kasa faceta pociąga kobiety, że facet z kasą wyfdaje im się atrakcyjnieszy. Mnie to by ni ebolało gdybiy nie fakt, że jak facet ma kasę to kobiecie całkiem odbija. Może taki ją miec za nic lub nawet za szmatę a ona poza nim świata nie widzi. Koszmar ....

Gość wolalabym faceta bez kasy
niz takiego kretyna jak moj ex:o ale ja slepa byłam :o jest zdrowie to kasa bedzie ..

Gość teraz...
.sporo kobietek jest niezalezna wiec tak nie lataja za fiutkami z kasa ale te fiutki za nimi. A tak w ogole to co zazdroscisz tej kasy? lasek? czy czego ,ze tu marudzisz?

elfiusz --> Nie wszystkie kobiety sa takie...jesli na takie trafiales to miales pecha...ale jak szukacie typowej Pani w mini wysokich obcasach...z makijazem jak od kosemtyczki non stop..to co sie dziwic..nie ma co za duzo oczekiwac po nich...ja nie powiem brzydka nie jestem nie narzekam na brak powodzenia a odnośnie kasy kolesia? to zamiast mnie to zachecac tylko mnie krępuje...mysle ze kilka osób podzielo by moje zdanie..pozdrawiam

Gość asadio
kobieta kocha die w pieniądzu ... po prostu w luksusie ! Facet jest tylko środkiem.

asadio nic bardziej mylnego.....kobiety teraz sie cenia i same potrafią o siebie zadbac;P niekoniecznie portfelem kolesia...wlasna praca..;)

Gość nie mozna zakochac sie z
rozsądku albo dlatego ze facet jest bardzo wartosciowy. Uczucie nie jest racjonalne. Wiec albo chcesz spotkac kochos z kim polaczy cie uczucie i intymnosc albo bedziesz myslal o dziewczynach ktore jak to milo okreslasz "dają" masz wybór.

Gość asadio
to włąśnie jest dizwne, że im kobieta ma więcej kasy tym bardziej kasiastego pożąda ! Albo ewentualnie na seks okazyjny pięknisia bierze.,

Gość TYGGOr
uczu ie kobiety jest bardzo racjonalne Jestr wproisst propolcjonalne do zamożności mężczyzny. Badania pokazały że im bogatszy facet tym wierniejsza ona. Kobiety biedaków nie znają pojęcia wierności.

asadio z tego co piszesz jasno wynika ze wy faceci tez sie \"dajecie\"...jest remis to o co tyle szumu...najpierw zmienicie siebie a potem z lapami do nas..;P

Gość teraz...
nie ma jak wrzucanie wszystkich do jednego worka.....sa takie co kochaja pieniadze(dlatego sa z wlascicielami pieniedzy) i takie co cenia mezczyzne za rozne jego zalety widoczne i schowane;)

Gość znacie bardzo interesujace
kobiety. Ale to wy dobieracie sobie towarzystwo, wiec powodzenia w klikaniu o tych zlych niedobrych, interesownych kobietach...

TYGGOr --> a wy znacie pojęcie..wierność...;) ojej chyba nie bardzo w statystykach i w zyciu wypadacie cieniutko...;P

Gość teraz...
Grasias no oni zawsze z tymi łapkami lgną hahaha;)

Gość asadio
badania pokazują, zę mężczyźni nie śą tak wyberdi jeśli idzie o zamoożnośći wykształecnie partnerki. Kobiety zaś biednych i niewykształconych skreślaja w 99%.

Gość bo interesuje ich
głownie wygląd

Gość teraz...
srutu tutu, skad takie badania hm? faceci nie sa wybredni? wiesz czemu? bo w wiekszosci nie moge miec tych wybranych, bo one ich nie chca i niekoniecznie ze wzgledu na kase

asadio a z czego to wynika?? juz ci powiem....bo wasza duma nie pozwala wam zwiazac sie z kobieta ktora potrafi sobie poradzic w zyciu i ma kase...boicie sie takich...a nie chcecie byc gorsi...o to chodzi!!! stereotyp króluje;P a jezeli takich tylko szukaja to sa lenie smierdzace i robic im sie nie chce...a co do kobiet...fakt niektore skreslaja z biedy...moze dlatego ze same sa biedne i nie chca takiego zycia...dla mnie liczy sie ambicja...facet biedny ale sie ksztalci i ma mabicje by cos osiagnac jest u mnie na miesjcu nr 1:) teraz......te lapy im sie kleja jakby w cukrze maczali non stop;)

Gość teraz...
Grasias 100% prawdy i tu wlasnie tytul tego topiku pasuje ja ulał Prozaicznosc poraza......jak cholera!

I nasówa się pytanie...jak dogodzic facetom???....po prostu sie nie da...gadaja ze baby biedaka nie chcą...a faceci mając do wyboru biedną przecietnie ubraną dziewczyne...a panienke wypindrowaną w mini i typsy szpilki itp....jakos nie mam watpliwości... i chocby szara myszka..biedna ..stala sie niezalezna...wyzwolona kobietą..wyksztalconą i miala potem full kasy..to tez by byla przegrana, bo faceci takich sie boja?? A boją sie, bo kobieta niezalezna kobieta nie bedzie ogladala sie za facetem...tylko jak facet nawali spakuje walizy i ruszy przed siebie nie martwiac sie czy bedzie miala za co zyc po rozwodzie... Jakby nie bylo...ciągle wam źle... Pozdrowionka dla niezależnych ceniących siebie kobiet..;)

Gość Eggon
kobiety to rasistki finansowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

rasistki finansowe??? buhahahahahaha.....najlepszy dowcip swiata:P

Gość Eggon
to naga i brutalna rzeczywistość, a nie dowcip ! Kobiety są straszne - niby otwarte i przylepne a okazuje si ę, ze przylepne do portfeli i otwarte na injekcje dolarowe.

Gość teraz...
Eggon alez masz kobiety w swoim otoczeniu jejku jej tak na kase lecą? tylko nie mow ze Twoją hahahaha no w koncu kazda to rasistka finansowa

Gość Eggon
powtarzam, kobity są straszne !!! Poza dolarem nie widzą niczego. No, może niektóre polecą jeszcze na władzę - np. w Samoobronie - czy przyrodzenie ponadwymiarowe ...

Gość teraz...
Eggon cos Ty chyba kobiet sie boisz , ze uwazasz ze sa straszne