Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalinaWrock

chlopak z ktorym chodze na randki

Polecane posty

Gość michalinaWrock
dziewczyny nie ma;) chociaz moze juz ma:D;) Nie wiem jak w ciagu 2 dni mozna zmienic zdanie,ale on widocznie zmienil;)

Gość michalinaWrock
Zreszta on sie nie musial ode mnie w ten sposob "odganiac";) Mogl napisac wprost,z enie chce sie jzu spotykac. zrozumialabym. Nigdy nie zadreczalam go smsami ani telefonami, wiec mogl byc spokojny inie bac sie mej reakcji na wiesc ze poznal jakas nowa dziewczyne;)

Gość ami.i
w takim razie zignoruj go, to najlepsze wyjście;)

Gość michalinaWrock
Musze zignorowac;) usune najlepiej jego nr z tlenu,zeby kiedys w akcie wkurzanai nie wyskoczyc do niego z jakims tekstem:P;)

Gość ami.i
o właśnie, z tym usunięciem to super pomysł, miałam go podsunąć, ale widzę, że sama na to wpadłaś;) mądra kobieta;)

Gość michalinaWrock
i z komorki:P bezpowrotnie:P i niech zaluje, bo stracil swietna dziewczyne!!:P dupek:P

Gość ami.i
brawo:D zuch dziewczyna!!!

przeciez faceci czesto robia takie opisy,zebys wlasnie sie domyslala o co chodzi :O a u nich sie dzieje tyle co nic,a tak for fun jest ten status zobaczysz. albo jeszcze inna mozliwosc, ze z jakichs powodow nie mogl sie odezwa,teraz mu glupio i to sposob na zaczepke,ma nadzieje ,ze ty zareagujesz ... kiedys spotykalam sie z takim kolesiem co tak robil, beznadziejne statusy,jakies milosne,potem sam mowil \"przeciez to tylko status!!\" moim zdaniem nie ma zadnej dziewczyny nie rob nic,nie zeby cie to obchodzilo:D

Gość tresssha
No nie wiem czy faceci robia takieopisy bez powodu:O:O Zreszta jesli nawet robia to ten 'od randek' chyba znalazl sobie inna dziewczyne niz autorka topiku. Inaczej nie milczalby tlyko dal jej do zrozumienia,ze mu sie podoba:O