Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wąchacz

Autobusowi śmierdziele atakują !!! !!! !!! !!! !!!

Polecane posty

Gość wąchacz

I tramwajowi i pociągowi!!!!!!:O:O:O Nie wspomnę o wczorajszych doznaniach węchowych w autobusach i tramwajach...ale dzisiaj w pociągu (inter city, a jakże) dwoch dżentelmenów, jeden młodszy, drugi starszy. I od obydwu tak jechało potem, że mnie łeb rozbolał:O Ubrani byli baaardzo elegancko, drogie zegarki, laptopy... A ubrania pralni nie wizdiały chyba nigdy:O

Gość eeeeeeeeeeeeeee
tak :O czasem się można zrzygać wrecz

Gość raku ciaku
w metrze tez ci smierdzieli dostatek... a wystarczylo by w bramkach zamontowac czujnik mierzący stężenie smrodu...

Gość wąchacz
To już wiem, dlaczego przy zjeździe na perony są takie potworne przeciągi -żeby choć trochę capiaczy przewietrzyć:D

Gość smierdziele atake
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a może tak
to co jest w autobusach i tramwajach to masakra :o wczoraj mialam juz odruch wymiotny :o ja wszystko rozumiem,ze kogos nie stac na drogie kosmetyki i nie wymagam zeby wszyscy pachnieli chanel,ale zwykle mydlo i woda nie sa tak porażająco drogie,zeby uzywac ich tylko od swieta!!!!

Gość beznadziejna osoba.
nie rozmiecie ze te grubsze osoby będą się pocily nawet tuz po wyjsciu z wanny:o

Gość Jak taki śmierdziel nawet się
czasem umyje, ale ciuchów nie zmieni to efekt jest jescze lepszy:O Pewna znajoma znajomej swetrów nie prała, bo się "zniszczą". Ona je wietrzyła:O:O:O I dlatego stale jechało od niej starym, skwaśniałym potem:O Jak od capa:D

Gość Osobo beznadziejna co ty
pitolisz?????:O Znam osoby grube i jakimś cudem nie śmierdzą! Co innego się spocić, a co innego scapieć.

Gość niestety mój chłopak
już w pare godzin po wzięciu prysznica zaczyna się pocić. Róznie to bywa...

Gość niestety mój chłopak
ale on przynajmniej zdaje sobie sprawę z tego że szybko się poci, krępuje go to i robi co może jak tylko ma możliwość wziąć prysznic i zmienić ciuchy na świeże

Gość Każdy na forum ma po
No ale inaczej pachnie pot "świeży" ,inaczej "stary". Tu raczej mowa o tych śmierdzących z niemycia. To od nich tak wali w autobusach i innych. Przy mnie elegancka panna ściągała z górnego wieszaka kieckę. I tak jej spod pachy zaleciało, że smutek:O