suzanka143 0 Napisano Kwiecień 28, 2007 Okres dostalam wlasciwie o czasie,ale... w drugi dzien okresu nagle urwal sie i teraz mam bardzo male krwawienie..wczoraj caly dzien wymiotowalam,dzisiaj tez mnie nieźle mdli. I nie wiem o co chodzi bo 2 dnia okresu zazwyczaj mam bardzo obfite krwawienie 3 tez a tu prawie zero..?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz plamienie a nie Napisano Kwiecień 28, 2007 okres . I prawdopodobnie jestes w ciązy - tymbardziej ze cie mdli . Zmierz sobie temperature jesli masz powyżej 37 to mozesz byc pewna ze jestes w ciazy . Kup sobie tester dla pewnosci . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kate555 0 Napisano Kwiecień 28, 2007 Proponuje kupic test ciązowy i wybrac sie do gina i wszystko bedzie jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ad888888 Napisano Kwiecień 28, 2007 ja dostałam okres w sumie tez o czasie, ale jak zawsze mam okres ok5-6-7 dni to teraz jest 3 dzień i powoli jakby sie kończył:/ nie mam objawów ciąży, a raczej miałam takie jak ból brzucha, dość słaby apetyt, ból piersi, wszystkie skończyły się w dzień w którym dostałam okres, od tego momentu nie mam już żadnych, mimo to martwię się że mogę być w ciaży, z powodu tego przykrótkiego czasu miesiączki, czy mogę zrobić test ciążowy w czasie okresu? czy lepiej poczekać do końca i dopiero potem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzanka143 0 Napisano Kwiecień 28, 2007 No właśnie sama sie zastanawiam czy test mozna robić w czasie okresu chociaz pewnie jesli bede miala go robic to jutro,a zapewne jutro juz okresu miec nie bede.Dzieki za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach