Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maślana

dlaczego młody mężczyzna jeśli jest prawiczkiem to sie tego wstydzi a

Polecane posty

moj chlopak powiedzial mi wczoraj (gdy go o to zapytałam), ze troche głupio by mu było sie przyznac znajomym ze jeszcze tego nie robimy, bo jestesmy ze sobą juz ponad 1,5 roku a ja nie jestem gotowa. nie chodzi o to ze on chce to na mnie wymusic. bo rozumie moją sytuację.

Gość bvte
ja si e nie wstydze

Gość powiem ze swojego punktu
widzenia. Moze dlatego, zeby nie wyjsc przed dziewczyna na zupelnie niezorientowanego w temacie? Zeby nie pomyslala sobie, ze teraz uczyc bedzie musiala, a sama zadnej wiekszej przyjemnosci z tego miec nie bedzie.

Gość bo dziewictwo ciężko jest
utrzymać, wszędzie ktoś grasuje na kobietkę, więc taka może być dumna ze swoich wartości jakich wyznaje, a facet jaki ją w końcu zdobędzie, szczęśliwy, że mu się oddała.

Gość bvte
ja mam 24 lata i jestem prawiczkiem

Gość bvte
dla mnie prawictwo to standard

ale rozumiecie mojego chlopaka? on mowi ze to przez to ze juz tyle ze sobą jestesmy. to znaczy ze gdyby ktos sie dowiedział to uwazalby go za jakiegos frajera czy co?

Bo kobiety cenią facetów z doświadczeniem. Żeby zaspokoić seksualnie kobietę trzeba mieć odrobinę wiedzy i trochę doświadczenia. Prawiczek tego nie ma a nie każda kobieta chce być nauczycielką - zwykle przeważa postawa \"zrób mi dobrze , tak żebym miała orgazm (najlepiej kosmiczny żeby mi pochwę wywróciło na lewą stronę)\"

Gość yhy
wcale to nie jest prawda,że kobiety chcą tylko dośdwiadczonych mężczyzn...dużo dziewic chce właśnie prawiczka,a dożo prawiczków chce dziewicę

Gość rozumiemy go
Dokladnie. Moglby sobie ktos pomyslec, co to za facet, jest tak dlugo z kobieta i ciagle nic? Ciota czy co?

ja sie ciesze ze oboje tego nie robilismy i ze bedziemy mogli razem przezyc to po raz pierwszy. gdyby juz to kiedys robił pewnie bylabym zazdrosna. coz taki mam juz dziwny sposób myslenia. nie chodzi o to ze on sie wstydzi przede mną tylko nie chce zeby ktos sie dowiedział

ale to chyba normalne ze dziewczyna musi do tego dojrzeć i to nie ma nic wspolnego z tym czy on jest ciota czy nie ciota. ja dopiero sama musze poczuc ze tego chce. wiem ze on by bardzo chciał i doskonale go rozumiem, ale gdyby mnie naciskał to mysle ze tym bardziej bym nie chciał tego robic

Wiesz Droga Autorko żeby nie skończyło się tak jak to wielokrotnie się zdaża - Ty nie jesteś gotowa, bedziesz czekać i czekać aż spotkasz faceta dla którego będziesz gotowa w 5 minut.

dlaczego myslicie ze mnie nie podnieca? gdybym za kazdym razem uprawiała z nim sex gdy on mnie podnieci to...no :P. po prostu za kazdym razem mam blokade psychiczną

Gość a może kluczowe pytanie
ile macie lat? Bo jak jesteście w gimnazjum to rozumiem. Ale jak 20+

on na mnie tak działa. nie jest idealny ale podoba mi sie bardzo. co moge poradzic na to z enie jestm gotowa? mam to zrobic an siłe a potem zalowac?

nie mow ze go nie kocham bo nie wiesz co czuje. myslisz ze jak dziewczyna sie zakocha to od razuu wskakuje chlopakowi do łóżka?

Gość Szary samarytanin
Jaka blokada? To w koncu pociaga Cie czy nie? Bo jesli pociaga, to nie rozumiem, dlaczego nie chcesz sprawic jemu i sobie przyjemnosci? Najlepsze bedzie, jak chlop pojdzie po rozum do glowy i znajdzie sobie dziewczyne, ktora nie bedzie miala jakichs smiesznych zahamowan. Wowczas nagle okaze sie, ze nie masz blokady i mozesz, byle tylko wrocil. Wlasnie, ile macie lat? Rozumiem, mozna czekac, ale ile? Poltora roku to malo? Ile jeszcze? Piec lat? Zanim laskawie pozwolisz mu na seks, pewnie dwa razy na miesiac. Ehh..

Gość masz zabytkową mentalność
"dziewczyna wskakuje chłopakowi do łóżka" :D buhahahahaahhaaha a ty nie będziesz miała z tego przyjemności ani trochę, sorry ale ja znam same kobiety które zdecydowanie robią to dla przyjemności :)

Ano właśnie. Podniecenie chyba by skuteczne tę blokadę zniosło. Dlatego faceci z doświadczeniem są cenieni jako partnerzy seksualni. Oni nie mają sami blokad i potrafią skutecznie blokady kobiet pokonywać. A Ty Droga Autorko po prostu boisz się seksu. Boisz się nieznanego.

ja mam 19 on jest pol roku starszy. nie myslcie z ejetsem jakąs zatwardziałą cnotką, po prostu nie czuje sie gotowa. bardzo lubie pieszczoty ale mimo ze czasem bym tego chciała to ...nie moge

Myślę też że masz może mały temperament co u kobiet w wieku 20-25 lat nie jest niczym niezwykłym. Dopiero po 30 zaczynają lata seksualnego zadowolenia kobiety :)

Gość Szary samarytanin
Tyle, że facet w takim wieku potrzebuje seksu, musi gdzieś rozładować emocje i długo nie wytrzyma. Także nie zdziw się, jeśli tak właśnie będzie.

Gość fwfrfw
bo zwyczajowo od mężczyzny oczekuje się przebojowości, bycia zdobywcą i innych cech samczych a od kobiety dobrego prowadzenia się

Gość gość
Masz ochotę na wirtualną zabawę. Jestem Martyna z http://www.sextelefon.top/ Powiem wprost, czekam na twojego k****a. Wejdź w moją piździoszkę i przekonaj się jak to jest, zadzwoń, czekam maleńki, wejdź we mnie, chcę ostro jęczeć, tylko dla Ciebie,

Gość gość
Bo faceta ma być męski a kobieta porządna. Kwestia ewolucyjna. Mężczyzna zapładnia i leci pukać następną -> dużo dzieci z różnymi panienkami. Kobieta znajduje super faceta albo jelenia ($$$) + kochanka (dobre geny) -> zachodzi w ciążę i zajmuję się dzieckiem przez 15 lat.