Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erynka

Guma do żucia na siedzeniu samochodu ///

Polecane posty

Gość Erynka

dzisiaj rano zauważylam ze na siedzeniu mojego samochodu jest przyklejona guma, czy ktos wie moze jak tutaj zadzialac, co zrobic zeby te gume usunac??

gume do zucia trzeba potraktowac najpierw lodem zeby stwardniala i zeskrobac jak najwiecej a potem czyms sie to czysci do konca tylko nie bardzo wiem czym

Gość Erynka
no ale w ten spoob chyba mozna jeszcze wiecej wetrzec w siedzenie i bedzie jeszcze gorzej..

wlasnie dlatego trzeba ja \"zmrozic\" zeby sie nie wtarlo a czym do konca doczyscic to chyba mozna znalezc gdzies w sieci wpisz na szukanie usuwanie plam i moze cos sie znajdzie ja nie pamietam wiec nie bede strzelac zebys nie zrobila gorzej

Gość Erynka
czy to jest ta benzyna ekstrakcyjna? bo chodzi o to,zeby niczego nie odbarwila...

Gość dacc
ja z kolei usuwam zmywaczem do paznokci (ale tylko z takich powierzchni których zmywacz nie uszkodzi)

Gość a ja tam polecam lód ...
Wczoraj miałem zakończenie szkoły ... w autobusie oparłem się o rurkę do której była przyklejona guma (zabiłbym debila który ją tam przykleił) ... Przykleiła mi się do spodni od garnituru ... Na szczęście dzięki lodowi usunęło się plamę :)

Gość Erynka
a jak dlugo trzymales spodnie w zamrazarce?

tak chodzi o benzyne ekstrakcyjna sprawdz na malym kawalku tapicerki gdzies od spodu siedzenia czy sie nie odbarwi zmywaczem tez mozna chyba ale tez dobrze sprawdzic w niewidocznym miejscu

Gość gość
Woda gazowana!!