Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monmewi

Wyobrażacie sobie chodzić bez wkładek higienicznych?

Polecane posty

bez wkladki to d opiero bylby dramat:D no nic spadywuje na sloneczko dzis niestety z wkladka:D;)

Gość ja wolę podpaski
bo na dłuzej starczają

Gość nie nosze i nie bede
w zyciu nie mialam grzybicy czy innego syfa a wkladke moze ze 2 razy w zyciu, zmieniam sobie majtki jak trzeba, poza tym co ma mi sie lac? biore tabletki anty to nie mam dni plodnych :-P

Gość .dokladnie
ja tez nosze jak musze, czyli bardzo rzadko, wole zmienic majtki niz wkladke. Jak sie cos poslimaczy a zmieni sie tylko wkladke to smrodek na majtkach i tak zostaje. A taka wkladka to jak mala podpaska, ide do wc, a tu mi cos w majtkach siedzi, nie mowiac juz o tym, ze wyglada to nieestetycznie przy seksie, blee, nie lubie.

Gość dziewczyny zmieniajcie
po prostu majtki zamiast wkładac codziennie wkladkę higieniczną

Gość wkładka higieniczna to
głupota . w czasie okresu trzeba nosic podpaske to jasne , ale po co w inne dni wkładac jakies wkładki . A jak idzie sie z chłopakiem do łózka to raczej niesmacznie jak on przez przypadek dotknie tej wkładki . Dziewczyna musi miec seksowne majteczki jak idzie z chlłopakiem do łózka - z wkladka tylko zniecheca

Gość endi
zamiast wkładki lepszy jest płatek kosmetyczny, jest dyskretny i bardziej komfortowy

Gość upsa upsa
kobitki z wkładkami!. Dajcie sobie przetłumaczyć,że pipka musi oddychać,żeby była zdrowa

Gość blaeska
laski ale wkladki-to nie podpaski!!!!sa cieniutkie po przylepieniu do bielizny sa niewyczuwalne!!!!!! pczywiscie sa taki grubasne-ale autorce pewnie chodziloo cieniutkie!!!!! ja nie mam zadnej grzybicy cytologia 1 grupa i tak zawsze jakis sluz... nie ma reguly, aprzynajmniej czysto i pachnaco aaa no i raczej zmienia sie ja w ciagu dnia....i majtki tez- hehe i oddychajace tez sa...

Gość spoko loko nikt nikogo nie
przekonuje - ale kazdy gin powie, ze wkladki to czyste zlo a laski sie przekonaja jak zlapia grzyba

Gość lelua
czysto i pachnąco z wkładka???Chyba, ze zmienia sie co godzine??Właśnie spodziewam sie okresu i noszę wkładkę jakby co i cały czas sie poce przez ta wkładkę. Co z tego, ze ma mm grubości???zawsze pod spodem jest wartwa nie przepuszczajaca powietzra, zeby nie przeciekło. I wcale nie czuje sie swiezo tylko wydaje mi sie, ze czuc ode mnie ta wkladka na kilometr. Zreszta po skorzystaniu z toalety podcieram sie, to od czego mam miec brudne majtki. Wyluzujcie dziewczyny, wkladka to siedlisko bakterii.

Gość kaszka z mlisiem
taa! "dajcie pipkom pooddychać" a pewnie majty z poliestru z targu nosicie - niezłe oddychanie błeee

Gość kaszka z mlisiem
lelua kupuj sobie droższe wkładki, a nie jakieś najtańsze badziewie, to ci sie nie bedzie pocoć

Gość kaszka z mlisiem
ja to wogóle w samej wkładce najczęściej chodzę. chyba, że do spódniczki, to wiadomo, że i mjtki trzeba nałożyć :-) a tak to samą wkładkę pod spodnie.

Gość lelua
ja nosze tylko bawelniane i mam gdzies seksowne koronki, chyba, ze seksy majty bawełniane, a nie poliester

Gość lelua
wole lepszej jakosci majtki bez wkladki,

Gość lelua
kaszka z mlisiem , uważaj zeby Ci nie wypadła nogawka, chyba, ze tylko nosisz leginsy

Gość kaszka z mlisiem
nie wypada, bo kupuję te z górnej półki. klejąca jest cała powierzchnia, a nie tylko jedno miejsce. i są elastyczne, jak materiał, więc ruszają się razem ze spodniami i nie odpadają.

Gość a ja zawsze
Nie wyobrażam sobie dnia bez wkładki!!! Dziewczyny jesteście obrzydliwe! Jak można W OGóLE BEZ wkładki wyjść z domu??? To tak jakby bez majtek!!! Poza tym niedobrze robi mi się na myśl o mokrych majtkach!!! Wkładke zawsze można zmienić jak tylko korzystasz z toalety i jak masz taką potrzebe, nieważne gdzie w pracy czy w szkole czy na imprezie a majtek zapasowych chyba nie nosicie ze sobą wszędzie i zawsze??? Wkładki są bardzo komfortowe i wygodne!!! I nigdy zdania nie zmienię!! W ogóle jestem w szoku że tyle osób ma odmienne zdanie!!! Żyjemy w XXI wieku!!!

Gość kaszka z mlisiem
a ja zawsze przepraszam! ale co to znaczy, że to tak, jak bez majtek? ja chodze bez majtek praktycznie non stop - to źle?

Gość ja peirnicze ale syf hehehe
laseczka w dzinsach na gola dupe to czysta higiena, pewnei teraz powiesz, ze pierzesz je po 1 zalozeniu ale nie wierze :-O pozniej sa topiki "ale smierdzi w autobusie" nie wiem kto normalny powie, ze wkladka z gumowa cerata od spodu przylepiona do dzinsow ubranych an gola dupe jest higieniczniejsza od bawelnianych majteczek :-O

a ja zawsze ---> nie bulwersuj się tak bo zauważ, ze nie każda kobieta ma mokro w majtkach przez cały czas :O ja np wkładek używam tylko przez mniej wiecej połowę cyklu a połowę mam zupełnie suchą i wkładki sa mi najzwyczajniej niepotrzebne a majtki są czyste więc nie wyjeżdżaj tutaj z XXI wiekiem bo każdy organizm jest inny i to, że z Ciebie się leje nie znaczy że z każdej się leje :O 🖐️

i zastanowcie sie co wam ciagle cieknie i dlaczego - ja mam calkiem sucho, wilgotnieje jak mam sie kochac z facetem, di plodnych nie mam -tabletki anty, poza tym SUCHO

Gość kaszka z mlisiem
nie piorę spodni po jednym nałożeniu, bo po co? a moje wkładki nie mają ceraty pod spodem

Gość lelua
zreszta szlag mnie trafia na takie topiki!!! ludzie kazdy jest inny i kazdy ma swoj sposob na zycie, nawet na to czy nosi albo nie wkladke, to tak samo jak ktos napisze ,ze jak nie masz tipsow tylko swoje paznokcie to jestes ze srednowiecza,

no a kobitki, ktore lepia wkladke do majtek to zmieniaja te majtki czy chodza w nich tydzien??

Setunia --> nuda, nie nuda ale po co mnie wkładka w dni kiedy mam zupełnie sucho i czysto w majtach ?? :P sama powiedz :P :D