Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mikunia87

Co z tym dalej?

Polecane posty

Wiesz co, dziewczyno? Dajże sobie spokój, ten facet ma coś nie teges z głową, samym sobą i umiejętnościami społecznymi. Który mężczyzna ma tak daleko idące wyrzuty sumienia z powodu seksu, że rozwala związek, opuszcza partnerkę a potem bawi sie jej uczuciami i pozwala cierpieć? Tylko jakiś niedojrzały gówniarz z głową nafaszerowaną jakimiś religijnymi albo pseudo-romantycznymi bzdurami. Zapomnij o nim, niech sobie dojrzewa i dorasta albo się leczy, ale bez Ciebie - zasługujesz na swoje życie. Nie chcesz, to nie wiąż się z nikim innym, ale nie czekaj obsesyjnie na niego, bo marnujesz swój czas.

Gość Delicja82
moj mial podobnie... nie czekalam na niego obsesyjnie bo musialabym to robic 4 lata... ale teraz juz dojrzal i jestesmy razem szczesliwi :)

nie czekam na niego obsesyjnie, ale tez nie chce byc z nikim innym. Boli mnie ze raz mi daje nadzieje a za chwile znow ma jakies dziwne problemy ze soba i ucieka. ale go kocham mimo to

Gość Teddy Hen
eh...ja bylem taki niezdecydowany... pol roku temu rzucilem ma Aske bo nie wiedzialem czy ja kocham czy nie. Teraz wiem ze tak ale ona ma juz innego :(

Gość Majkunia85
mnie sie nawet podoba ze ten Twoj eks tak podchodzi to seksu ostroznie ale przesadza...nie musial od razu zrywac. widzocznie jestr bardzo bojazliwy i jak jest problem to ucieka...musi sam sobie ze soba poradzic by byc z kims

no Janek przerazil sie tego wszystkiego...poza tym on przede mna nie mial nikogo tylko sie kochal platonicznie w takiej jednej...a wiecie ze jak sie kochamy paltonicznie to zauroczenie dlugo sie trzyma. i on zauwazyl ze u nas sie trzymalo krocej wiec stwierdzil ze mozliwe ze to nie to skoro juz nie ma takich wielkich motylkow w brzuchu przy mnie jak mial przy tamtym uczuciu

Zwiazek od samego poczatku chory. Jesli mlodzi ludzie zakladaja cos takiego sa chyba zdziebko nienormalni. Nie potrafie zrozumiec wzaden sposob jak mozna mie wyrzuty sumienia, chore, chore, jeszcze raz chore. no jesli sa nawiedzonymi uczniami ojca rydzyka to sprawe wyjasnia.

Gość Mikunio87
niektorzy mowia ze facet ma zle poukladane w glowie, niektorzy ze to czy tamto...mnie sie wydaje ze postapil fair, jezeli nie wie co czuje(przeciez jest mozliwym poglubic sie w zwiazku) i jasno stawia sprawe, to mozna mu tylko pogratulowac dojrzalosci (20 lat)...i ja bym nawet powiedziala ze wlasnie to jest oznaka milosci....(w pewnej formie) - szczerosc...uwazam jak on, jezeli Cie kocha to wroci, musi sie przekonac czy to jest to...

ojejku to moja osobista sprawa ze nie chcialam uprawiac seksu przed slubem. gdybym mu sie oddala teraz bym zalowala. nie chce byc latwa panienka,nawet jak kogos kocham. ale pieszczot chcialam, on nie chcial niczego z tego. I to jest chore ale bez przesady zeby cala moja postawe nazywac chora! jak sie kogos kocha niekoniecznie trzeba mu od razu wlazic do lozka!

Dzieki :) ja tez mysle ze z ta szczeroscia postapil fair. na pewno nie chcial zle. zobaczymy co dalej. Ja go cenie jako czlowieka, nadal kocham ale on musi sam dojrzec do pewnych spraw.

aha spoko. sorki ze sie troche wkurzylam. ja mialam wyrzuty sumienia ale chwile potem mi przeszlo. natomiast u niego rzeczywiscie zaczelo sie robic cos chorego :( sam nie mogl sobie ze soba poradzic

Gość Papotka
no wiesz...moj trzy razy rzucal swa byla. potem byl ze mna a teraz znow wrocil do tamtej BO W KONCU WIE ZE JA KOCHA!!!pryh! Twoj pewnie tez nie dosc ze skrzywdzi Ciebie to i inne a na koncu moze i do Ciebie wroci...

dalam mu te wolnosc ktorej tak pragnie...tyle ze mu nie chodzilo o wolnosc z kobietami bo nie chce miec zadnej jak na razie ale o to zeby nie musial o nikim innym myslec i spotykac sie z nim bo traci przez to czas na nauke i kolegow

Gość Papotka
on jest niedojrzalym malolatem wg mnie... tylko ze zanim dojrzeje moze narobic cyrkow jak moj Konrad

Gość Teddy Hen
to nie jego wina ze nie wie co czuje... dobrze zrobil, nie chcial jej ranic swym niezdecydowaniem jak kocha to wroci byle nie za pozno dla niego jak ja :(

Gość Mikunio87
a co Ty nazywasz dojrzaloscia Papotko...uwazam ze wbrew Twojej opini ten 20 latek jest bardzo dojrzaly jezeli chodzi o szczerosc ...tzn ze mial tkwic w tym zwiazku dla pozorow...i co dalej? Mika chociaz wie na czym stoi...no normalnie swiat do gory nogami jak sie czyta co niektorych...

ja tez mysle ze lepiej zrobil zrywajac skoro nie chce byc z nikim na razie, bo tego nie umie, nie czuje zeby tego naprawde chcial...sama bym nie potrafila byc z nim jesli by to robil na sile...

Gość Papotka
ale jest niedojrzaly bo nie umial tego zakonczyc calkowicie,,, albo mowi ze chce albo ze nie chce a nie ze nie wie czego chce i ze jak sie okaze ze kocha to wroci dla mnie to egoizm! moj K. 3 razy rzucal swa byla bo nie wiedzial czy ja kocha czy nie, i dopiero teraz jak byl ze mna zdal sobie sprawe ze ja kocha a mnie zostawil dla niej.to jest dojrzale?

hmm...skoro masz chociaz cien nadziei, ze masz jeszcze jakas szanse...to nie rezygnuj....tylko rob cos....

Blodynki sa mile----nie myslal o kims innym ale ciagle mial obraz swej platonicznej milosci i do swego wymyslonego idealu porownywal wszystrko co dzialo sie naprawde a jak mu nie wychodzilo to uciekl. Raczej nie bylam rezerwa bo naprawde o mnie dlugo zabiegal zanim ja cos do niego w koncu poczulam. Zalezalo mu na mnie. Kamkaa ale co ja moge zrobic? przeciez on ma problemy wewnetrzne z samym soba, z jednej strony sa jego idealy a z drugiej to czego chce rzeczywiscie...nie chce mu sie narzucac

Gość Mikunio87

Gość Mikunio87
a ja sie z Toba nie zgadzam Papotko, co to znaczy wiedziec czy to jest to czy nie...czasami czlowiek (myslacy) zadaje sobie pytania myslac o przyszlosci no i wlasnie...nie bronie chlopaka, nie znam go, znam tylko wersje Miki, a co niektorzy to pisza tutaj tak jakby w zyciu nie byli niezdecydowani...szczegolnie w takim wielkim i powaznym wyborze jakim jest zwiazek, no ludzie...

Gość Papotka
wiem ze go nie bronisz...moze rzeczywiscie chce dobrze...ale co jesli sie zdecyduje za jakis czas ze chce z nia byc i znow zburzy jej zycie?

Gość Meridianka
a mnie sie nie podoba ze od razu mowicie ze za tym musiala stac inna babka..moze on naprawde nie chce miec laski skoro ma takie swiatobliwe poglady i nie mial nikogo przedtem? moj kuzyn do 25 roku zycia nie mial nikogo bo nie chcial

boze to on filozofie studiuje, ze jakichs idealow, szuka. Ja bym uciekal od takiego kogos, bo idealem nigdy nie bedziesz. jestem chlopem i jezeli facet tak sie zachowuje jak piszesz musi cos ukrywac, cos mu musi chodzic po glowie.

Gość Martenka C
wg mnie on jest niedojrzaly i tyle. jka tez szukalam kiedys idealu. i co mi z tego wyszlo? ze do tej pory jestem sama. ale podobnie mialam a nawet gorzej bo mnie juz drobne wady draznily w facecie i zdarzalo mi sie chAAMSKO go rzucic i jeszcze zdolowac...zaluje tego dzis... tyle ze ja wtedy mialam 15 lat a nie 20...no ale coz,faceci dojrzewaja wolniej...

Gość Martenka C
wiecie ze rzucilam faceta bo mi sie nie podobalo ...ze biega do autobusu zamiast normalnie isc?:D