Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekaw

fantacje efotyczne kobiet

Polecane posty

Gość ciekaw

dziewczyny jakie macie fantazje i czy dzielicie sie nimi ze swoimi partnerami, lub np staracie sie je z nimi spełniac ? (jesli ich one dotycza) :D

Gość ciekaw
ciekawi mnie wlasnie jakie wy macie te fantazje ? o czym maza kobiety ? i o czym fantazjują ?

ja marzyłam o seksie z kobietą;) a mąż, żeby mnie wykochac i wypieścić do granic możliwości z innym facetem (tzn NIE żeby seksił się z innym facetem tylko żeby ten facet mnei pieścił ale też bez seksu;) )

Gość ZośśśkaZnowuMnieOkradli
Ja marzę też o seksie. Z takim facetem.

Bo ten facet nie chce ze mną, proste, nie?

Nie.

Nie szukam.

sa pozytywna strona zycia erotycznego.Mrzac o jakiejs sytuacji potrafisz tak kierowac wyobraznia ,ze osiagniesz upragniony cel.Nasze zycie seksualne jest czasami tak ubogie i monotonne ,ze nic innego nam nie pozostalo jak tylko poddac sie wlasnie fantazjom. Mnie bardzo podniecaja np.nieoczekiwane sytuacje w nietypowych miejscach, zachowania partnera takze powinny byc zaskakujace wtedy doznania są intensywniejsze .Duzo mozna by bylo pisac na ten temat....Jedno jest pewne, nigdy nie ulegajmy szarzyznie zycia sexualnego, obojetnie jakimi sposobami mielibysmy to robić!

Nie Bridżet, nie czekam, a i w swoje ręce jakoś tak... a...

Gość LLLa
co rozumiesz przez stwierdzenie "szare zycie seksualne" jakie czynniki sprawiaja ze zycie sksualne staje sie szare ?

Gość LLLa
ale co dosłownie przez to rozumiesz ? rutyna czyli ? myslenie standardowego faceta to "sesk to seks" nie wazne w jakich okolicznosciach przeciesz z zcasem miejsca gdzie mozna uprawiac seks tez sie skoncza, robilismy to juz w lesie na lace w wodzie nad morzem jezieorem na plazy w samochodzie w domu w kuchni lazience w sypialni na balkonie na strychu i w piwnicy, .... seks w nietypowych miejscach - te nietypowe miejsca w pewnym momecie tez moga stac sie rutyna, seks "niespodziewany" tak tez nie mozna caly zcas, wiec jak zapobiec rutynie ? podtrzymywanie iskry ? seks z milosci nie wystarczy ? przeciesz seks dwojga osob ktore sie kochaja jest swiadectwem ich uczucia :) chyba :)

Po pewnym czasie może się tak stać, że facet zaczyna wszystko według schematu - pocałuje punkt A popieści punkt B, pomasuje punkt C i wchodzimy!;) I choćbyś nie wiem jak go kochała a on Ciebie to taka przewidywalność przestaje podniecać. Nie mówię, żeby zaraz robić jakieś udziwnienia, albo znajdować sobei kogoś na boku, ale trzeba chcieć na nowo coś odkrywać, odświeżać co jakiś czas doznania, robić coś inaczej niż zwykle.

Gość LLLa
a co bys proponowala parze ktora juz duzo ma za soba i chyba powoli wpada w ta rutyne ? masz jakis konkretny przyklad "czegos innego" ? owszem sa rzeczy ktorych nie probowalismy jak na seks analny, ale to raczej zadnego z nas nie pociaga... co moze sprawic ze nasz seks stanie sie "czyms innym" ? przeciesz ze kaze mu najpierw wejsc a potem mnie popiescic :D

Można właśnie porozmawiać o swoich fantazjach i pomyślec o ich urzeczywistnianiu...Można gdzieś razem wyjechać tylko we dwoje, whatever, najważniejsze wtedy jest, żeby w jakiś sposób się oderwać od codzienności, może spróbować iść na randkę z własnym facetem, taką jak na początku? W sferze seksu -np jeśli zawsze robicie to zupełnie rozebrani to pomyślec o jakimś fajnym stroju...Nie mam gotowych recept, wszystko zależy od związku, na każdego działa co innego...

Gość ja i ty
Moja fantazja jest sex z kobieta. reflektuje jakas atrakcyjna pani? musi byc szczupla i zadbana

Gość LLLa
ale co zrobic kiedy fantazje tej drugiej strony sprowadzaja sie do raczej wygladajacego zwyczajnie seksu, a ja hm... wstyd sie przyznac ale nie potrafie a moze inaczej ostatnio jakos nie mam weny tworczej :) moze wlasnie dlaetgo siedze na tego typu forum i licze na to ze ktos podda mi jakis pomysl ktory ebzie wyjadkowo orginalny i jednoczesnie podniecajacy dla mnie :)

Gość LLLa
seks z kobieta juz byl :P

hmmm...może zrób mu masaż i zawiąż mu oczy, żeby nie widział gdzie go teraz dotkniesz, albo zróbcie sobie wspólną kąpiel ze świecami, winkiem, kadzidełkiem....a potem samo się potoczy ;) Najlepiej na początek zrobić coś innego w jakimkolwiek sensie, nawet zmienić otoczenie, wtedy już człowiek jakoś się przestawia i inaczej odbiera pewne bodźce. Przynajmiej ja tak mam;)

Gość bli ble blu
seks na masce auta

Gość LLLa
pewnie masz racje, moze faktycznie wyejdziemy gdzies :D mysle tez o urzyciu jakis dodatkowych gadzetow podczas seksu moze to nam sie spodoba a napewno bedzie czyms innym :D

gadżety, stroje, inna oprawa, zawiązane oczy.... Może kupcie sobie grę erotyczna?;) Zabawa połączona z seksem;) Widziałam coś takiego na allegro;)