Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sos wolowy

Czym zabielic, zagescic sos nie uzywajac maki pszennej?

Polecane posty

Gość sos wolowy

maka pszenna nie jest zdrowa, czym mozna ja zastapic?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mozna zastapic skrobia
kukurydziana lub ziemniaczana

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zmielone siemie lniane

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sos wolowy
mam w domu siemie lniane,ale to nie zmieni smaku sosu? i ile tego siemienia?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zmielone siemie lniane
musisz wyprobowac. w zaleznosci od wody.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sos wolowy
ok, ale smaku nie zmienilo rozumiem, to bedzie sos wolowy , jak w naglowku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuu
A mąka ryżowa? Czasami zagęszczam nią zupy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zmielone siemie lniane
mysle,ze nie. musisz sprobowac. przeciez soso wolowy i tak musi byc bardziej rzadki jak gesty a wiec duzo nie trzeba dawac. zreszta ja sos wolowy zageszczam minimalna iloscia maki ziemniaczanej, zeby byl taki przezroczysty i delikatny.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sos wolowy
niestety musze sie zdac na to,co mam w domu a w tej chwili nie mam nawet smietany cholerka, bo wczoraj zuzylam. Mam siemie lniane i make pszenna , ktorej chce uniknac.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
a masz czosnek, cebule, pieczarki, jakies warzywa? powyzsze produkty mozesz bardzo drobno posiekac, lub wrecz zetrzec na tarce, podsmazyc i wrzycic do sosu. a sos, zeby byl bardziej gesty mozn troche odparowac :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
sos mozna zagescic dodajac pokruszona gruba kromke chleba razowego. chleb podczas gotowania calkowicie sie rozpadnie i rozmoczy i w ten sposob zagesci sos.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja dodaje bułkę tartą .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×