Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilator153

chce kupic dzisiaj

Polecane posty

Gość depilator153

depilator, ktory bedzie najlepszy? ktory polecacie?

Gość braun silk epil xelle
ja mam ten właśnie, taki fioletowy - kupiłam w wakacje na allegro za ok 350zł jest niezły, dość delikatny, ale żałuję teraz hajsu.. sprawdź najpierw najlepiej u kosmetyczki po wosku kilka razy - jak szybko ci włoski odrastają, ale p takiek depilacji z wyrywaniem cebulek (najlepszy wosk albo cukier u kosmetyczki) - ja nie sprawdziłam, odrastają mi bardzo szybko - raz w tygodniu obowiązkowo dwie godziny męczarni z depilacją, potem za kilka dni jeszcze golenie maszynką (z braku czasu na kolejną depilacje) - MASAKRA jak depilowałam w sobote to najpóźniej w środę musiałam ogolić nogi

Gość odradzam ...
Jeśli chcesz skończyć z nogami z wrastającymi włoskami, z czerwonymi kropkami, ropnymi krostami - to kup. Ja kupiłam swój pierwszy depilator 10 lat temu, najpierw było super, gładkie nogi, ale prawdziwe problemy zaczeły sie tak gdzies po 2 letnim używaniu depilatora. Dopiero jakis czas temu udało mi sie wyleczyć nogi, ale wczesniej - dawno temu musiałam odstawic depilator. Pozostały jednak plamy, przebarwienia...aż strach to sobie przypominać. Ja teraz wróciłam do standardu, golę je co drugi dzien, jest to uciążliwe, ale co mi było po depilatorze, kiedy przyszedł taki czas ,ze nawet na plaże nie mogłam wyjść. Nigdzie sie nie rozbierałam, bo miałam nogi w krostkach ropnych, przebarwieniach...Utapienie.

Gość depilator153
chcę też kupić wibrator, jaki polecacie?

Gość odradzam ...
To tylko reklama tak pięknie wyglada, bo wiadomo, sprzedaz musi wzrastać.

Nowy Moderator - widać ze nigdy nie depilowałeś nóg depilatorem ani niczym takim - wiesz jakie to potworne UCZUCIE?? jaki ból?? ;) jeśli chodzi o uczucia - to przy depilacji są niespecjalne...

Gość 454545
miłość do przeżywania orgazmów:p

Wiedziełem, że za chwile ktos napisze coś w tym stylu:d ja jednak sądze że jeśli temat byłby w \"zakupy\" to szybciej można by otrzymać odpowiedź;)

a to już co innego:)

Gość odradzam ...
Mam pytanie do Nowego Moderratora? Chce Ci sie moderowć tak tutaj na tym kobiecym forum? Nie nudzi Cie to? Faceci to chyba wola sobie skoczyć na zimne piwko. Ty chyba nie jesteś facetem...

Gość depilator153
kurde to radzicie nie kupowac? moderatorze, chcialam zamiescic w temacie zakupy ale jak zobaczylam jak malo jest tam ludzi, jak zadko ktos odpowiadal to zdecudowalam tutaj ;) ja kiedys raz ogolilam, bolalo strasznie ale trzymalo dluuugo :) przestraszylyscie mnie tymi wrastajacymi klaczkami czy tez krostakami!!

krosty i wrastanie to przy depilatorze norma.. pilinguję co drugi dzień, masuję szorstką rękawicą - ale pojedyncze i tak wrastają.. ja radzę na początem pójść ze trzy razy do kosmetyczki na depilację