Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsSDD

Jak to jest z tymi swiatłami w samochodzie..

Polecane posty

Gość madameeee Eliza
wielbiciel 70 B ma racje,mam samochod , ale tez pytałam mojego ojca.Ojciec stwierdził ze opcja wielbiciela jest słuszna .Zreszta On jest bardzo inteligentna osoba, kiedys miałam problem z dziedziny informatyki i bardzo mi pomogł, zadna osoba na forum nie dała mi dobrej rady i poprawnej odpowiedzi ,a wielbicielw 2 zdaniach wszystko powiedział co było dla mnie wazne i skutecznie mi pomogł.Pozatym czytam czesto to forum i zauwazyłam ze w wielu kwestiach sie wypowiada i zawsze jak najbardziej mądrze i poprawnie.Do orlika....krowa ktora duzo ryczy..mało mleka daje.Mam nadzieje ze wezmiesz sobie do serca

Gość a jak sie nazywają swiatła
ktore oswietlają tablicę rejestracyjną?

Gość smrodzikkkkk
a swiatła odblaskowe, sa takie?

Gość mam Corse
i na bank mam tylne swiatla mijania 🖐️ moze trzeba do okulisty ???

Gość jak sie nazywaja te swiatła
ktore oswietlają tablicę rejestracyjną?a swiatła odblaskowe, są takie ?

Gość kjkhj
"światła mijania są tylko z przodu"--> to są słowa instruktora jazdy z tyłu światła mają tylko takie nazwy jak na załączonych obrazkach więc jeśli wymienisz tylko te swiatła które masz podane nie powinnaś mieć żadnych problemów a skoro dopiero zaczynasz kurs to nie będzie to żadnym obciachem spytać instruktora co jest co w końcu dopiero się uczysz...

Gość figlarna
z tylu nie ma swiatel mijania tylko pozycyjne

Gość dawidddd
Można trafić na dobrej klasy led na stronie motoledy.pl. Kilka zakupów tutaj zrobiłem i nie narzekam. Mocne, rzeczywiście mocne żarówki, gdzie te światło ma spory zasięg i ładnie pokazuje szeroki kąt obrazu, także przy jeździe autem to super ważne, żeby widoczność była maksymalnie dobra i ułatwiona. Ceny – konkurencyjne, dostawa tania i sprawnie zrealizowana.

Gość gość
Szmery - bajery :D, a jak cię dorwą z żarówką bez homologacji, to mają prawo nawet samochód na parking policyjny zabrać. Każdy policjant odróżni światło LED, od żarówki tradycyjnej i każdy wie, że prawdziwych homologacji na takie światła prawie nie ma :(.

Gość diokssss
Kupowałem parę dni temu żarówki do świateł przeciwmgielnych ze sklepu online na motoledy.pl i jestem zadowolony. Bardzo dobre światło, dużo lepsza widoczność niż to było wcześniej. Oby tak dalej. Jednak ledy mają dużą przewagę nad zwykłą technologią. Na pewno są bardziej żywotne, tutaj mam 50 tyś godzin, także jest szansa, że faktycznie trochę mi popracują nim padną.

Gość bersss
Można trafić na dobrej klasy led na stronie motoledy.pl. Kilka zakupów tutaj zrobiłem i nie narzekam. Mocne, rzeczywiście mocne żarówki, gdzie te światło ma spory zasięg i ładnie pokazuje szeroki kąt obrazu, także przy jeździe autem to super ważne, żeby widoczność była maksymalnie dobra i ułatwiona. Ceny – konkurencyjne, dostawa tania i sprawnie zrealizowana.

Gość MArian33
Ja rownież polecam stronę motoledy.pl

Gość gość

Jeżeli rozglądacie się za odpowiednią firmą, która zajmuje się regeneracją reflektorów w samochodach to polecam wam skontaktować się z www.regeneracja-reflektorow.pl Oni działają bardzo sprawnie i mają niezłe ceny.