Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dark water.

tajemnicze miejsca w Polsce i nie tylko

Polecane posty

Gość dark water.

Ja zacznę od miejsca z moje okolicy. Za Ostromeckiem, w miejscowości Rafa podobno regularnie pojawia się człowiekw czarnym cylindrze, który z drogi przesówa się w nocy ku lasu i tam znika. Pierwszy dom w te miejscowości jest opuszczony od dawna. Nikt tam nie mieszka, a wieczorami, gdy się ściemni można zaobserwować we wnątrz tego domu czerwony punkcik, który się rpzemieszcza. To opowieść z dwóch żródeł moich znjaomych, w krótce chcemy to zbadać i wtedy posaram sie potwierdzić. Jeśłi ktoś wie na ten temat coś to także proszę się odezwać. Słyszałem też coś o pewnym nawiedzonym domu za Osielskiem, ale o tym napisze jak także się tam udam i się przkonam sam. Zapraszam do pisania i prosze o lokalizajcę, tak by można było przkeonać się na własne oczy co się dzieje w danym miejscu

Gość deltamia
Jest takie miejsce w Polsce w ktorym strumykzachowuje sie dziwnie. Plynie on pod gore. Nawet jadac samochodem z tej gorki jest opor, a jak wrzuci sie luz na postoju to auto samo jedzie pod gore. Tym tajemniczym miejscem jes mala miejscowosc w woj: podkarpackim - miejscowosc ta nazywa sie Folusz. Mam pytanie jak to wytlumaczyc.

Gość jaka dzielnica
takie samo zjawisko jest niedaleko wadowic - wrzucisz luz, a samochód pod górę jedzie

Gość to teraz jaa
polecam obejrzec jedyna w Polsce piramide w Rapie ( niedaleko Goldapi i Ban Mazurskich, woj. warminsko - mazurskie). W piramidzie znajduja sie zwloki rodziny Farenheit. Co ciekawe zwloki nie sa ruszone przez robaki, w piramidzie nie ma wogole zadnego robactwa, miejsce to jest uznane za "miejsce mocy"

Gość ciekawy temat
:)