Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vanili

Dieta strukturalna - rewelacja! 2-4 kg w ciągu tygodnia.

Polecane posty

Gość ___________
Podnosiciela... ale pocieszyłaś! to dopiero po 3 tygodniach zaczynamy tracić tłuszcz?

Gość ___________
Hej! Wczoraj wytrzymałam.... Muszę, muszę, muszę....wytrzymać! :P:P:P:P:

Gość ___________
:classic_cool: jest dobrze... :classic_cool:

Gość ______________
Hej! opalacie się???? :O nie zaglądacie?

Gość janula
Witajcie dziewczyny walczące o piękną sylwetkę! Jutro wybieram się do Korbielowa, nie spodziewam się cudów bo co może zdziałać jeden tydzień w porównaniu do 40 lat otyłości. Ale chcę to potraktować jako początek mojej kolejnej i myślę że ostatniej diety. Pozdrawiam serdecznie

Gość ___________
Hej! Z pewnością będziesz zadowolona....dużo sportu, masaże...inne jedzenie...może 4 kg zgubisz? tak piszą osoby, które były w Korbielowie. Miłego wypoczynku i odchudzania... 🌼

:classic_cool: OOO!!!! widzę, że nie odpuszczacie...:O Powodzenia 🌼 i pozdrawiam...🖐️

Gość arbiter elegancji

Gość bet123
Hej:) zawalam dietę, jestem okropna...słodkie mnie kusi...wakacyjne wyjścia i dlatego waga stoi w miejscu! ale postanawiam to zmienić:O

Gość młoda wdowa
po co tyle jecie???? MŻ i po sprawie.... :P :P :P

Gość młoda wdowa
:O

Gość venge.
Odchudzająca książka kucharska.....już w sprzedaży!

Gość podnosicielka
Cześć! NO..super materiał... Wg dr Bardadyna, dieta strukturalna doskonale sprawdza się podczas odchudzania, a jednocześnie jest zalecana w profilaktyce i leczeniu schorzeń cywilizacyjnych. Nie ma po niej jojo! Kuracje z zastosowaniem naturalnych koktajli o bardzo dużej zawartości przeciwutleniaczy zapewniają gruntowne oczyszczenie organizmu, przypływ energii i bardzo dobre efekty zdrowotne u osób z miażdżycą, podwyższonym poziomem cholesterolu, cukrzycą, nadciśnieniem, schorzeniami zwyrodnieniowymi stawów, osteoporozą, problemami dermatologicznymi, alergią oraz zespołem przewlekłego zmęczenia. Produkty strukturalne odbudowują tkankę łączną, wzmacniają naczynia krwionośne, stymulują produkcje kolagenu...czyli jesteśmy młodsze i piękniejsze... ) ( Miłego dnia!

Gość venge.
:classic_cool: Laski specjalnie dla Was.... ELIKSIR SKUTECZNIE UPIEKSZAJąCY SKóRę 1 szklanka soku z marchwi 1 morela/może być suszona/ 1 suszona figa łyżeczka kiełków pszenicznych 2 łyżeczki płatków owsianych łyżeczka pestek z dyni Wszystkie składniki dokładnie zmiksuj! Smacznego.

Gość venge.
ELIKSIR ODMłADZAJąCY 2 marchewki pietruszka 1/2 małego selera 4 liście kapusty 4 różyczki brokułów 1/2 szklanki kaszy gryczanej Warzywa z kaszą gotować 15 min. Zmiksowac. Dodać 2 łyżeczki kiełków pszenicy 2 łyżeczki pestek dyni 200 g serka tofu szczyptę soli morskiej Zmiksować ponownie. Eliksir pij w niewielkich ilościach przez cały dzień.

Gość RYBARKA
Witam Was wszystkie fanki diety dr. Bardadyna !! Gratuluję Wam podjęcia decyzji o walce z nadwagą i ta dieta moim zdaniem jest najlepsza z najlepszych. Sama przez całe prawie życie walczyłam z mniejsza lub większą nadwagą i spróbowałam naprawdę wielu róznych sposobów , żeby pozbyć się zbędnych kilogramów. Pewnego dnia zdesperowana w związku z chorobą i koniecznością przeprowadzenia operacji wymiany stawu biodrowego na endoprotezę postanowiłam znaleźć w internecie diety ,która pomoże mi zgubić zbędne kilogramy bez konkretnych poświęceń, tym bardziej że mój stan zdrowia nie pozwalał i na zbyt ostre ćwiczenia. No i ZNALAZŁAM !!! W ubiegłym roku po urlopie z przyjaciółmi / wiadomo dobre jedzonko, trochę piwka i alkoholu oraz mało ruchu/ doszłam do wniosku, że tak dalej być nie może , poniewaz moje dolegliwości się pogłębiały i więc co DIETA!!!! Rozpoczęłam ok. listopada, w styczniu byłam na turnusie rehabilitac. a w marcu ważyłam już ok.9 kg mniej !!! Niewiarygodne , ale to prawda. W tej chwili jestem 2 m-ce po operacji , moja waga znów skoczyła w górę ponieważ mój mąż - doskonały kucharz , a ja nie będąca w stanie się poruszać ,trochę zapomnieliśmy o mojej diecie. Teraz czytając Wasze wpisy znów chcę być o kilka kg szczuplejsza choćby dlatego ,że moje zdrowie tego wymaga / albo bardziej mój p. doktor/ . Proszę Was , może tutaj na forum będę mogła liczyć na jakieś wsparcie. Siedzę praktycznie sama w domu, nie pracuję zawodowo, czasem zajmuję się moim cudownym wnuczkiem ale nie znajduję motywacji żeby jakoś wyglądąć. Ach nie napisałam, że mam 52 lata / 170 cm /78 kg/ Fatalnie !!!! Ale polecam dietę strukturalną!!! Ja zaczynam rano od koktailu truskawkowego !! Zapraszam chętnych i pozdrawiam !

Gość venge.
Witamy Rybarko....🌼🌼🌼 Przeżyłaś nieprzyjemne chwile! i puchar koktajlu Ci się od życia należy! albo od męża....) Powiem tak, przy Twoim wzroście i problemach zdrowotnych, waga nie jest tragiczna i z pewnością troszkę spadnie. Czy w tej chwili możesz już chodzić? lub wykonywać ćwiczenia na jakimś sprzęcie? Bo to, że spać po nocach nie możesz, to wiemy:O Zapraszamy! Czekamy...:classic_cool:

Gość podnosicielka
Jest w Empiku ta książka, ale muszę ją najpierw obejrzeć, jakie przepisy , ile? czy warto kupić? A może już kupiłyście? i podzielicie sie opiniami? Pozdrawiam:classic_cool:

Gość podnosicielka
Zakochałam sie w koktajlu pomidorowym....wiadomo świeże owoce sezonowe! Jak myślicie, można pić 2x dziennie pomidorowy? Czy raczej rano robić owocowy? Smakuje podczas upałów i orzeźwia. Dzięki za odpowiedzi...

Gość podnosicielka
Zmiksować: 300 ml soku pomidorowego 1/2 puszki tuńczyka w sosie wł (puszka ok.200g (zamiennie tofu lub feta 40 g) 1 łyżka siemienia lnianego 1 mały ząbek czosnku 1/2 łyżeczki morszczynu :O:O:O:O:O:O:O:O Tylko opuszczam ten morszczyn, bo wydaje mi się, że nie można aż tak dużo go używać? ma właściwości lekko przeczyszczające.

Gość sowelo_33
ja kupiłam ją wczoraj. Nie jest tania - 39,90 zł, ale chciałam ją mieć. Jest bardzo ładnie wydana, z przyjemnością ją czytam. Oprócz przepisów, zawarte są w niej najważniejsze informacje o tej diecie. Takie kompeduim wiedzy. Przepisy wydają się bardzo fajne, ale jeszcze nie testowałam. Generalnie polecam! Pozdrawiam

Gość podnosicielka
Sowelo... a możesz coś więcej napisać o tej książce...czy są w niej zawarte przepisy na koktajle/z poprzednich/, jakieś dania obiadowe: zupy, posiłki, surówki, desery strukturalne?...wartość kaloryczna... Dzięki i pozdrawiam.

Gość RYBARKA
Venge, dzieki za miłe przyjęcie. To fakt, że mam problemy ze snem, ale o tym może innym razem. Nawet nie wiedziałam, że wyszła książka kucharska nt naszej diety. Ja dotychczas korzystałam z przepisów zamieszczonych na forum i chciałabym Wam podać adres strony ale ponieważ nie potrafię jeszcze przesyłać linków to napiszę tak: www.strukturalne.fora.pl Jest to bardzo obszerne forum, ale m.in są tam przepisy na różne dania strukturalne oraz wiele ciekawych rzeczy dot. naszej dietki.Polecam. Dziś cały dzień strukturalny, a od jutra weekendowa. Uff ciekawe czy dam radę, wiem tylko że jest to wykonalne

Gość sowelo_33
Tak, przepisy ujętę sa w działy: koktajle, zupy, II dania, surówki, sałatki, muesli, owsianka, dipy, ciasteczka owsiane. Wszystko wyglada pysznie, podane są także wartości kaloryczne 1 porcji.

Gość podnosicielka
🌼 Sowelo, wielkie dzięki! wyjaśniłaś sprawę...pooglądam książkę i ...myślę, że ją zakupię.... Już i tak jestem dziwadłem:O....jem inaczej niż wszyscy:P...jakieś koktajle:O... Ale:P..co mi tam...ważne,żeby być zdrową i szczupłą! Dzięki! Buźka...👄

Gość sowelo_33
książkę naprawdę polecam. Jak ją oglądam to mam jeszcze większą ochotę odżywiać się zdrowo. a koktajle? Uwielbiam! I mam gdzieś co ludzie o tym myślą! Jak zobaczą efekty to Ci, którzy śmiali się najgłośniej przyjdą pierwsi, żeby zapytać co to za dieta... Powodzenia wszystkim odchudzającym się i nie tylko.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować