Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vanili

Dieta strukturalna - rewelacja! 2-4 kg w ciągu tygodnia.

Polecane posty

Gość na marginesie.............
dzieki,a te koktajle robicie zawsze wg przepisu,nie upraszczacie ?

Powinno się robić wg przepisu, bo maja ok. 200kal, jeżeli coś odejmiesz, poczujesz głód i będziesz podjadać, poza tym każdy składnik czemuś służy, jeden zawiera tłuszcz, inny cukier, a jeszcze inny wpływa na lepszą pracę jelit/ np. morszczyn/. Trzeba też uważać ze suszonymi owocami ,bo są kaloryczne! Może się zdarzyć,że nie masz jakiegoś składnika i wiadomo,że wypijasz taki koktajl.

Gość rozumiem i dziekuje bardzo

Sorry miało być KOKTAJL POMARAŃCZOWY "WIECZORNY" sok z pomarańczy 1 jabłko 1/2banana 2 śliwki suszone 2 łyżeczki sezamu 2 łyżeczki ziaren słonecznika Pamiętaj,żeby to była połówka banana, nie cały, bo to bomba kaloryczna! I potem się dziewczyny dziwią,że waga nie spada...

Gość rozumiem i dziekuje bardzo
🖐️:)

hmm wiem ze moze troche sie spoznilam ale co do REALA to moze poporstu jadł/a coś co nie powinna jeśc. wiem ze troche nie jasno pisze ale zaraz wszystko wyjasnie chodzi mi o to ze sa diety zgodne z grupa krwi i to one sa wlasnie najlepsze. najlatwiej jest schudnac. jezeli jest cos co np. przy jego grupie krwi nie jest wskazane do spozycia to napewno nie schudnie. ja ostatnio probowalam schudnac i mi to nie wyszlo jadłam weglowodany chleb i takie tam ale jadłam tego bardzo mało a mimo to nie chudłam i nie wiedzialam co jest grane i oczywiscie tez cwiczylam. a doipiero jak zaczelam jesc zgodnie z grupoa krwi to dopiero wtedy schudłam:)

Gość nata0307
CZESC dziewczeta dzis patrzylam w necie na diety i natknelam sie na wasza stronke..musze przyznac ze mnie zainteresowala ta dieta mam kilka spisanych przepisow i postanowie zaczac diete;)o tak czas sie za siebie wziasc mam nadzieje ze mi pomozecie;)pozdrawiam serdechnie

Cześć Nata...zaczynaj z nami! Na początku, wiadomo, nie ma się wszystkich składników, ale gdy je zgromadzisz, zobaczysz, że dieta wcale nie jest kosztowna, bo dodajesz np. 1 łyżeczkę..produktu. Koktajle są pyszne!słodkie, ale trzeba się przestawić i nie jeść słodyczy!

Gość nata03-7
Dzieki :) odrazu razniej:)wlasnie najbardziej chce sie pozbyc ochoty na slodycze co nie jest tak latwe:P hmm ale mam postanowienie zrzucic 5kg (narazie)hihi

Gość nata0307
ahass mam pytanka co do tej diety bo nie posiadam owych ksiazek doktora. Mozecie mi powiedziec od czego mam zaczac? Od diety weekendowej? a pozniej co mam jesc?bo pewnie nie normalne jedzonko? pomozcie wdrozyc sie w ten temat...;(

Nata.. tu masz listę produktów strukturalnych i przykładowy jadłospis... http://www.drbardadyn.com/dieta/ :classic_cool: Może nie zaczynaj od weekendowej, tylko spróbuj koktajle...rano i wieczorem, ogranicz słodycze...a jeśli masz w sobie dużo siły i wytrwasz, to podejmij ten wysiłek! Proponuję rano z bananem, a wieczorem pomarańczowy...po kilku dniach zobaczysz,czy odpowiada Ci taka dieta.

Gość nata0307
jestes aniolem vanili:D

Gość nata0307
dopiero dzis skompletowalam wszystkie skladniki i mam pytnko kupilam ten morszczyn ale on jest do kapieli taki sie nie nadaje do tych koktajli prawda? trzeba kupywac jakies specjalne?od jutra zaczynam 3mac kciuki kobietki;)

Tak, to ten, tylko namocz porcję w ciepłej wodzie, bo tak twardy,że nie zmiksujesz.... Powodzenia!

Gość nata0307
To mi ulzylo bo zakupilam 4 opakowanka na zas:) dziekuje Vanili na Ciebie zawsze mozna tu liczyc,swietna kobietka z Ciebie:)

Gość nata0307
dzis zaczynam koktajlowac az jestem ciekawa jak to smakuje;)

🖐️ morszczyn ma działanie lekko przeczyszczające, więc nie za dużo...i przy chorobach tarczycy trzeba uważać/podobno/....na mnie nie działa tak ostro...właściwie ma taki zapach, ale smaku rybiego nie czuję, dodaję sobie zioła...i rzadko używam..

Gość nata0307
koktajle swietne

Gość nata0307
ten morszczyn smierdzi jak ryba:Pblee

...dodajesz tylko troszeczkę i tak jak mówię zioła np. oregano i zabije ten zapach.. ale słodkie są rewelka...

Gość edyta I
Witajcie! chce sie wziąść za siebie ale boję sie ze w pewnym momencie sie poddam. Proszę o wsparcie;)

Gość edyta I
aha gdzie kupujeie sok brzozowy, morszczyn i inne specyfiki tej diety?

Gość nata0307
morszczyn mozna kupic w aptece aczkolwiek ja pytalam w kilku i nie mieli i zakupilam w sklepie zielarskim za 3,80sztuka a jest tam 50 dg

Witajcie... U mnie w aptece nie było, ale uprzejma pani sprowadziła..ten morszczyn.. sok brzozowy, pestki dyni, słonecznik...w markecie na półce ze zdrową żywnością skrzyp, melasę w zielarskim :o

Gość edyta I
Dzięki. Pytałam w zielarskim i jest tyle ze bedzie towar na piątek. A skrzyp to w saszetkach jak herbata czy jaki?

Edyt... nie w expresie! tylko skrzyp w torebce, takie wiórka, dajesz łyżeczkę do koktajlu i miksujesz....ok. 2.50 PL

Gość edyta I
Dzięki. Będę szukać:)

Gość j13ci
czy pijac koktaj odchudzający tylko rano można schudnąc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się