Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruuzia

Nie cierpie sobotnich wieczorów

Polecane posty

mysle ze tak, to wazne mowic otwarcie o tym co sie naprawde mysli i czuje, najgorzej jest tlamsic to w sobie z glupiej obawy ze moge cos popsuc...

Gość laptopka
bardzo dobrze Cię rozumiem.... ja do dziś czuję się brudna.... i pewnie nigdy etgo z siebie nie zmyję.... ale zapomnieć? Nie, tego nigdy nie można jak się wybacza takie coś... bardzo Ci współczuję tego przez co przechodzisz.... ale potem przynajmniej będziesz wiedział do końca na czym stoisz.... a żyć z kims komu nie można ufać??? to też dziwne, prawda???

nikt nie jest idealem i ja tez setki razy analizowalem, rozpamietywalem caly nasz zwiazek probujac \"wylapywac\" te rzeczy ktore w jakis sposob mogly przyczynic sie do zdrady...

Gość laptopka
tak, i pewnie winy to szukałeś w sobie???? też najgorsze co mozna zrobić... wiesz, ja przez tyle czasu nie znalazłam odpowiedszi "dlaczego"... i chyba juz nie znajdę.... może nie warto nawet szukać bo i po co, co to da jak się ją pozna? Czasu się nie wóci....

laptopka tym razem jednak nakrzycze na Ciebie! jak mozesz czuc sie \"brudna\"??? przeciez to nie Ty zdradzilas! Ty ufalas czlowiekowi, ktory Ciebie zdradzal! wiec kto tu jest brudny???

laptopka jestes lepsza.... ja odpadam, zasypiam na siedzaco, trzymajcie sie cieplo, do jutra:)

Gość laptopka
wiesz painkiller, ja to niby wiem...... ale... to jest we mnie... wiesz, ja mam też swoje zasady.... i to co się stało jest w sprzeczności z nimi... i dlatego tak się czuję...

ja rowniez nie potrafie znalezc odpowiedzi na pytanie \"dlaczego\", popelnialem bledy ale to co mnie spotkalo wydaje mi sie kara zupelnie niewspolnierna do popelnionych czynow...

Gość laptopka
śpij słodko arquette.... mnie trzymają "skrzydła radości" ;))) ha, ciekawe co będzie z nimi jutro rano....

Gość laptopka
paikiller, karą ZA CO????

Gość laptopka
no właśnie i to jest samodokopywanie sobie...... w tym jesteśmy naprawdę nieźli.... może założymy topik "jak najskuteczniej sobie samemu dokopać"???

gdybym nie pracowal za granica i trzymal zone \"krotko\" nie doszloby do tego... a tak... maz daleko, mnostwo wolnego czasu, internet (kiedy spotkala sie z tym gosciem pierwszy raz nie pracowala)

topik \"jak najskuteczniej sobie samemu dokopać\"??? jako tlo muzyczne proponuje Joy Division...

Gość laptopka
a ja się z tobą nie zgadzam.... mój mąż wyjeżdżał często i często, bardzo często byłam sama... i jakoś ja tego nie zrobiłam... wiesz, ja myślę, że to jest poprostu w człowieku i nie jest zależne od tego jak krótko się kogoś trzyma... jakby tego nie chciała to by tego nie zrobiła... inaczej - jakby szanowała samą siebie to by tego nie zrobiła...

Gość laptopka
... i psycholog do tego na etacie ;)

oczywiscie teraz slysze mnostwo zarzutow pod swoim adresem, takie odbijanie pileczki, tylko nie moge zrozumiec dlaczego nigdy wczesniej te zarzuty nie pojawily sie, dlaczego dopiero teraz?

odnosnie tych wyjazdow - masz racje jesli ktos sie szanuje i naprawde kocha i szanuje ta druga osobe - nie zrobi tego

tylko ze niektorzy po prostu lubia ten \"dreszczyk emocji\", sprobowac cos co nie jest ogolnie akceptowane, zakazany owoc i jesli do tego pojawia sie z czasem jakies zaangazowanie emocjonalne - pada kolejne malzenstwo... niektorzy juz tacy sa - nie lubia stagnacji, nie sa stali w uczuciach...

Gość laptopka
bo to tak terz będzie wyglądać byle drobiazg będzie powodował wyciąganie wszystkiego.... to idzie jak lawina.. spróbuj nie dać się w to wciągać... możesz powiedzieć np. "to Twoje zdanie" albo powiedzieć wprost, że nie będziesz w taki sposób rozmawiać i faktycznie bez względu na to co by nie mówiła - nie dać się sprowokować do takich dyskusji... ona szuka teraz uspraawiedliwiena dla siebie... i usłyszysz zapewne niejedno przykre dla siebie zdanie... ale nie wierz w to tak bezkrytycznie.... oj, chyba zaczynam mieć kaca...... dopiero????

a do tego wszystkiego egoizm, hedonizm przycmiewa rozum, wielu ludzi zabija w sobie ta swiadomosc, ze oddajac sie temu zludnemu poczuciu chwilowego szczescia buduje je na nieszczesciu i cierpieniu innych...

Gość laptopka
i tacy ludzie powinni byc uczciwi i nie zkładać małżeństw... nutka ryzyka, szleństwa... hmmm, zamiast zdrady można sobie skoczyć na bungie... to dopiero wymaga odwagi......

Gość laptopka
ale oni tego nie zrozumieją..... dlatego nie wolno sobie samemu dokopywać... wiesz, ważne jest to co prze nami a nie to co za nami... na tamto wpływu już nie mamy, a na dzień "jutrzejszy" - owszem....

Gość laptopka
a nie masz jakiegoś kumpla? Pomyśl, na pewno się znajdzie..... jeśli ja mam jednak znajomych, to nie wierzę, że ty nie masz... tylko czasem trzeba po prostu przypomieć o sobie...

Gość w biegu przez topiki
Witam was serdecznie painkiller - kiedys uslyszalam to samo mozemy przeciez zyc kolo siebie kazde swoim zyciem, chodzilo oczywiscie o pieniadze ,teraz jak was czytam zaczelam wracac myslami do tamtego okresu , jak ja to wszystko wytrzymalam tyle lat , wy jestescie silniejsi wasze wypowiedzi swiadcza o tym , potraficie logicznie myslec .

kumple strasznie sie \"porozlazili\" po swiecie i faktycznie jest teraz z tym problem, ale moze spotkam kogos...

Gość laptopka
w biegu przez topiki - myślenie logiczne to niestety mój zawód..... takie "zboczenie" zawodowe rozciągające się na życie prywatne... po za tym odpowiedziałam sama sobie na pytanie: czego chcę.... i chcę do tego dążyć... i jeszcze raz DZIĘKUJĘ za linki... :)))) mam czytania na rok :))