Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qamila

w moim domu dzieja sie dziwne rzeczy

Polecane posty

Gość Qamila

zaczne od tego, ze to nie jest zadna prowokacja dlatego prosze o powazne potraktowanie mojego problemu.od niedawna przeprowadzilam sie do nowego domu, od poczatku czulam w nim jakas dziwna energie,wybralismy go ze wzgledu na niska cene i dogodny dojazd na uczelnie, mieszkamy tu w trojke i kazde z nas odczuwa to samo.juz po kilku dniach zauwazylam dziwne sytuacje wciaz powtarzajace sie.sa to rozne rzeczy,odglosy dobiegajace z pomieszczen obok, glownie slychac jak ktos chodzi po przedpokoju,slychac dokladnie skrzypanie podlogi i kroki.albo czasami slychac odglosy z kuchni,jakby ktos wyciagal naczynia z polek.dodam, ze te dzwieki nie pochadza z zewnatrz, poza nami nikt tu nie mieszka, nie sa tez z dworu wyraznie slychac, ze dzieje sie to w mieszkaniu.glownie nasila sie kiedy ktos z nas jest sam.takich sytuacji bylo naprawde duzo dziwnych i przeroznych.ale chcialam wam cos pokazac.ostatnio z kolezanka robilismy zdjecia, wklejam dwa z nich na ktorych wyraznie widac jakas postac.nie mam pojecia jak moglo cos takiego na zdjeciu wyjsc bylysmy wtedy same.czy ktos moze mi to wytlumaczyc,czy moze miec to zwiazek z tymi odglosami w domu.nie wiem co o tym myslec to sa te zdjecia: http://img96.imageshack.us/my.php?image=sbsm0.jpg i drugie http://img266.imageshack.us/my.php?image=aguv8.jpg czy ktos spotkal sie kiedys z czyms takim?co o tym myslicie?

Gość na bankaaaaa
pociesz sie w moim podobnie

Gość o kurde...
no tak sie zdarza czasem, to duchy..

Gość Qamila
czy mozesz mi napisac cos o tym, tzn jak sobie radzicie?

Gość na bankaaaaa
zaakceptowaliśmy to te duchy to właściciele domu którzy tylko go pilnują dowiedz sie kto tam mieszkał i zaakceptuj

Gość Qamila
dodam że często slyszę kroki i zawodzenia w uszach po spożyciu 0,7l marki bols. Może to wina firmy i powinnam zmienić gatunek trunku na inny...

Gość yhy
to na pewno duchy...moze kiedys umarli w tym domu...ja juz bym w nim nie mieszkała

Gość nie martw się tym
To nie jest żaden fotomontaż??? Jeśli nie to lepiej wezwijcie egzorcystę...

Gość mam pytanieeee
jest to jednak prowokacja ,pierwsza fotke widziałam juz kiedys w necie :/

Gość no dobrze...
a w jakim mieście znajduje się ten dom?

Gość jesli to nie fotmontaz
http://bartek9011.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?36003 moze ksiedza niech pomodli sie i poswieci dom albo wy same zapalcie swieczke i za spkoj zmarlego albo wyguglajcie w google speca od tych spraw

Gość Qamila
Nie mogłeś widzieć bo zdjęcia wywołane były dwa dni temu, dlaczego kłamiesz?Pisałam już, że to nie jest prowokacja, to dla nas naprawde duży problem nie wiemy co mamy robić.Zdjęcia są autentyczne nie wiem jak mozna je wytlumaczyc czy wchodzi w gre jakies naswietlenie,pierwszy raz cos takiego spotykam.reszta zdjec wyszla bardzo slabej jakosci,mam jeszcze jedno,ktorego nie umieszczalam gdyz nie chce nas upubliczniac a widac na nim dokladnie twarz kolezanki a takze bardzo dziwne zarysy na obrazie wiszacym na scianie.czy ktos mial kiedys podobna sytuacje,pytam powaznie potrzebujemy pomocy

Gość a noche
yh...a nie mozecie zmienic mieszkania ?

ale sciema, hehehe :D gratulacje, sama myslalam o podobnej prowokacji - aby poobserwowac naiwnosc ludzka. ze tez ludzie od razu wierza we wszystko, co im sie w necie zaserwuje :) PS.nie probuj mnie przekonywac, znam pochodzenie tych zdjec i nie sa niedawno wywolywane, bo widzialam je w necie juz lata temu ;) sorry za demaskacje, ale naprawde - wirtualnie sciskam Ci dlon 🖐️

Gość =fdghjk
Może i to prowokacja ale ja mam w domu podobnie tyle że sie tego nie boje gorzej z dzieckiem no ale cóż lepiej sie pogodzić :P

Gość mielony gołąb
Pomiot szatana!

Gość gość
da sie z tym zyc