Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karooolka

za tydzień impreza z NIM i jego dziewczyną...

Polecane posty

Gość karooolka

czesc, dzieczyny;) pisze, bo licze, że może któraś z Was poradzi mi coś... otóż 2 lata byłam w związku z cudownym chłopakiem...było mi jak w bajce! bajka okazała sie koszmarem, kiedy on zdardził mnie z 16-latką (my mamy po 20) wybczyłam, jednak po krótkim czasie on znów mnie z nią zdradził- a teraz są parą! nie ukrywam, że coś do niego czuje- sama nie wiem co? jednego wieczoru go nienawidze, innego wspominam i oglądam współne zdjęcia...a czasem marze, że on odkrywa, że to ja JESTEM ta jedyną!- ten stan trwa już 4 miesiące to on był moim pierwszym chłopakiem, z nim miałam pierwszy raz... od tego czasu praktycznie go nie widuje! unikam wspólnych znajomych, mało wychodze z domu, szerokim łukiem omijam kluby, w których on bywa... jednak...ZA TYDZIEń IMPREZA POZEGNALNA MOJEJ PRZYJACIOLKI, KTORA WYJEZDZA NA ROK DO USA będzie tam ON. z NIA... nie wiem jak mam sie zachowywać... nie pójście odpada!- to moja przyjaciółka, a po za tym- chce sie sprawdzić! sprawdzić, aby nie uciekać do bramy kiedy na ulicy widze podobnego chłopaka do niego...

Gość karooolka
ehhh... po za tym ta dziewczyna- nie bede ukrywała- o niebo atrakcyjniejsza ode mnie... blond włosy, krótkie spódniczki, ładny makijaż- ja jestem raczej taką "myszką"...

Gość merkonia
to trudne, ale spróbuj zachowac sie z godnością - nie pokazuj ze robią na Tobie jakiekolwiek wrazenie

Gość karooolka
ojjj... na pewno nie mam zamiaru sie poniżać... najgorsze jest to, że ta dziewczyna mnie nie znosi- boje sie, że może mi dopiec jest raczej przebojowa, głośna, śmiała, pewna siebie- a ja? zupełne przeciwieństwo!

idz i go olej. ale wczesniej zrob sie na bostwo, zmien fryza,itp tak jak w reklamie mastercard:) no wiesz: szminka 50 zl, sukienka 200 zl, zazdrosc w oczach bylego-bezcenne:) bedzie dobrze:]

Gość karooolka
robaczek=== nie ma sensu;) przy jego dziewczynie bede wyglądała jak kopciuch

Gość Marginesy istnień
karooolka Z tego co piszesz jesteś niegłupią, miłą dziewczyną. :) Ta dziewczyna wydaje się być chwilową zachcianką Twjego ex. Ot taki kaprys. Jeśli ona faktycznie jest taka - mini spódniczki i głośny śmiech, to pewnie szybciej czy później znajdzie sobie nowy obiekt westchnień. A wtedy Twój byly wróci na kolanach. Sama wiesz, że raczej małe prawdopodobieństwo, że to już ta jedna jedyna. On jest w tym wieku, że chce aby panienka podobała się kolegom i robila wokół siebie dużo szumu. żenada W każdym razie ... Ty koniecznie idz na tę imprezę. Dobrze byłoby iść z kimś, najlepiej pewnym siebie chlopakiem. Aż mam ochote wypożyczyć narzeczonego :) Baw się dobrze, nie musisz ostentacyjnie udawać, że jest lepiej niż kiedykolwiek, ale dobra zabawa, usmiech, taniec .. i powinno być dobrze. Do tego postaraj się ładnie wyglądać, Ty juz wiesz co tam masz najładniejszego :) wyeksponuj to. A z dziewuchą nie wdawaj się w żadne dyskuje, wyjdzie, że jesteś zazdrosna. Ona na pewno nagadałaby jemu na Ciebie. Jeśli będzie Ciebie chamsko zaczepiać, to proponuję usmiechnąć się i odejść. No chyba, że panna przesadzi, wtedy .. z tego co piszesz o niej, jest naprawdę pare rzeczy, które można młodej latwicy :) wypomnieć. Powodzenia

Gość ojajajj
wiecej pewnosci siebie !!! piszesz ze jestes taka myszka- nie pokazuj na imprezie ze jestes tylko szara myszka, tamta wlasnie tego oczekuje... wygladaj pieknie i nie dawaj sie ! powodzenia

Gość hm ja bym zrobila tak
poszlabym na te impreze i bym ich oczywiscie ignorowala, ale normalnie, a nie jakos pokazowo, jak panna by sie do mnie rzucala, to bym sie spytala jej czy ma jakis problem, no i tu zalezy juz od ciebie, albo jestes wygadana i sarkazmem ja powalisz, albo strzelisz jej w ryja, mi by sie nie chcialo z takiem smieciem nawet gadac tylko z lacza w pysk walic od razu.

Gość ojajajj
glupi pomysl.. doszlo by do wyzwisk i zniszczenia calej imprezy i to przez kogo?? o jakiegos glupiego faceta? autorka jest madra i napewno zachowa sie odpowiednio.. brakuje jej tylko pewnosci siebie ;)

Gość idz idz idz koniecznie
ale pokaz klase - super makijaz, ladna sukienka, idz do fryzjera i zrob cos fajnego z wlosami, do tego promienny usmiech, badz kobieta, o ktorych sie mowi, ze rozstanie im sluzy :-) i pamietaj - zadnego gapienia sie na niego, plakania w lazience i smutnych czy gorzkich usmiechow, powodzenia :-)

Gość ojjj kochana
naprawde sprawiasz wrazenie fajnej kobitki, nie zwracaj wogole uwagi na mini spodniczke, bo ona pewni nic soba nie prezentuje, mysle tak jak inne, ze powinnas isc najlepiej w towarzystwie kogos kogo on nie zna, zrobic sie na bostwo ale nie mowie tu o mini spodniczkach i bawic sie bardzo dobrze nie pokazywac ze on cokolwiek cie obchodzi a juz najbardziej ze cie to wciaz boli zobaczysz bedzie tak jak w tej reklamie - zazdrosc w jego oczach - bezcenne ;) powodzenia :)

Gość karooolka
czesc;) bardzo ucieszyłam sie wchodząc na topik i widząc kilka odpowiedzi;) bardzo, bardzo dziekuje dziewczyny;) zaczne od tego, ze chyba jednak sie wystroje;) pomaluje, uczesze;)-dla samej siebie niestety raczej nie mam z kim iść:( wszyscy dobrzy koledzy mają dziewczyny, a jestem zbyt nieśmiała, aby zaprosić np. znajomego ze studniów!

karooolka tzrymamy za Ciebie kciuki.moze masz kuzyna ktory chetnie pojdzie sie z Toba pobawic.duzo sie usmiechaj,niech widza ze dobrze sie bawisz.piszesz ze ta lala w mini nienawidzi Cie....a wiesz dlaczego? bo czuje w Tobie zagrozenie.Takze glowa do gory ! baw sie dobrze i niech ona to widzi? kulturalnie przywitaj sie ze swoim ex z nia tez.pokaz klase:) powodzenia

Gość Jaka z niej
przyjaciolka,skoro na impreze zaprasza Twojego eks?

Gość tesoro
Jacus, mam nadzieje ze kazda z twoich byly lub przyszlych dziewczyn beda miec lepszych oraz przystojniejszych partenrow od ciebie:P duzo daje zmina fryzury, nowa sukienka, dobry kolega z ktorym mozna isc... lecz to nic nie da jesli nie podniesiesz glowy do gory i nie uwierzysz w siebie! ta dziewczynka na pewno bedzie chciala zasmakowac nowego "mieska" i go zostawi (albo ona jemu sie znudzi) dziewczyno nie daj mu satyswakcji, cierp sobie po cichutku ale nie na jego oczach... do stroju dodaj usmiech, zal zostaw w domu, wyprostuj plecy i glowe podniesc do gory;) to nie jemu udowadniasz kim jestes, udowodnij to sobie trzymam kciuki (wiem ze sie latwo mowi a ciezko dziala) i bardzo mocno wierze ze Tobie akurat sie uda!

Gość cds
napisz jak bylo, juz po wszystkim ;)

Gość butelkaa
i co byla na tej imprezie?? jakjej poszlo??

Gość karooolka
oj, dziewczyny-t o dopiero za tydzień w sobote;) moja przyjaiółka wyjeżdża na rok, a mój ex też jest jej dobrym znajomym! przecież nie moge wybierać jej gości! to jej ostatni wieczór w Polsce, wśród znajomych- NIE MAM DO NIEJ ABSOLUTNIE ZALU!

Gość sheeep
koniecznie napisz jak bylo:) kurde bedzie dobrze;)