Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neugierige

CO, GDZIE, DLACZEGO, PO CO?

Polecane posty

Gość neugierige

Mam pomysł na topik dla głodnych wiedzy :) tak jak dzieci zadają "trudne" pytania, tak i my moglibyśmy pytać o rzeczy, których nie wiemy, bądź nie rozumiemy :) i osoba, która się na tym zna, udzielałaby odpowiedzi ... co Wy na to?

Gość bardzo dobry pomysl

Gość neugierige
dziękuję :)

Gość Fajny pomysł
To ja pierwsza mam pytanie :) Jak ukryć nr IP, dodam że wolałabym nie robić tego przez bramkę proxy, bo już kilka przetestowałam i stronki ładują mi się tak że jajka można znieść.

Można ukryć przez serwer proxy albo przez tzw. router cebulowy ;) Do proxy można zainstalować specjalny program (np. Steganos), dzięki czemu są zapewnione w miarę szybkie serwery :)

Gość czemu krowa je zieloną trawe
a daje biale mleko??

Gość Fajny pomysł
Wielbiciel na Ciebie zawsze można liczyć 👄

Gość neugierige
dzień dobry! :) właśnie wczoraj chciałam napisać o Wielbicielu - że on na pewno pomoże, bo wszystko wie :) ale mi się przysnęło :P Wielbicielu - 🌻 dla Ciebie :) a mnie nurtuje jedno pytanie - uwaga, makabryczne :D załóżmy, że leżę sobie w wannie i wrzucam do niej podłączoną do prądu suszarkę do włosów ... co się stanie? tzn. wiem, że nic dobrego, ale tak dokładnie? popieści mnie raz czy wiele razy? umrę? jeśli tak, to w jaki sposób? jak będzie wyglądało moje ciało, skoro leży w wodzie? spali się czy jak?

Gość do wielbiciela
co oznacza 70B w Twoim nicku? chyba nie rozmiar biustonosza?

Gość opuncja figowa
:D

Gość neugierige
chyba Was załatwiłam tą suszarką :D wiem, koszmarne, ale jakoś mnie ciekawi :D

Gość opuncja figowa
ja z tą suszarką widzę tak:wrzucasz suszarkę i "pieści Cię dotąd aż Twoje serse stanie, jeśli masz silny organizm to może to trochę potrwać. W ogóle to beznadziejna metoda. Najczęsciej ludzie popelniają samobójstwo przez powieszenie(najskuteczniejsze i najszybsze), ale mi się akurat ta metoda nie widzi , bo ponoć można się zesrać(przepraszam za określenie):D. Na drugim miejscu jest rzucenie się z wysokości-też beznadzieja-wyobraź sobie siebie taką rozplaszczoną na chodniku z mózgiem obok-bleeeee, a na trzecim miejscu otrucie lekami-ale to malo skuteczne jest, a jak się w razie przeżyje to można mieć pouszkadzane organy.Nie, ogólnie samobójstwo jest beznadziejne, a numer z suszarką do bani

Gość neugierige
hmmm, a ciekawe, co dalej, jak już nie żyję, a ta suszarka dalej mnie pieści :) ciekawe, co się stanie z ciałem? to nie próba samobójcza, żeby nie było :) żyje mi się bosko :)

Gość neugierige
co tam jest w tym linku, bo się boję? :D

Gość to nie suszarka ale...
jak możesz wyglądać jak cię suszarka popieści :D wiesz, ja osobiście to bym wolała faceta do pieszczenia do wanny zabrać a nie suszarke :P

Gość neugierige
:D stare panny muszą się czymś ratować :P to co z tym ciałem, na pewno się tak.... zmieni :D ? bo w sumie w wodzie niby leżę...

Gość to nie suszarka ale...
to se wibrator kup:P

Gość neugierige
nie ma funkcji nadmuchu :P