Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała biała myszka

Dlaczego tak sie ze mna dzieje

Polecane posty

Ja mu o tym napewno nie powiem.Myśle o tym tak często bo jak gdzieś wychodze to zawsze mężczyźni zwracają na mnie uwagę i w tedy sobie tak myśle jakby to było.....

Gość rt34
kazdy członek jest podobny .SPecjalnie inaczej by nie było.

No więc jeżeli o tym myślisz, to nie jest Ci dobrze. Może naprawdę pogadaj z nim o tym, zróbcie coś, zeby było lepiej. Jeżeli jesteś np. na ciepłej plaży. popijasz sobie drinka, szumi morze, jest pięknie, czujesz, jak rozchdzi Ci się po ciele takie ciepło, no i w ogóle czujesz się świetnie, to myślisz w tym momencie, gdzie by Ci było lepiej?:)

mala biala myszko-mam do ciebie pytanie, czy byłas dziewica jak poznalas swojego ptzyszlego męza?Czy on byl twoim pierwszym chlopakiem?

Gość omena
do mb myszki - rozmawiałaś z mężem na ten temat?

Gość omena
lub tak z kimś z przyjaciółką?

no tak ale wiesz że cicha woda brzegi rwie :classic_cool: a ty masz w Sobie prund :P oj masz :classic_cool: a z dojebaniem to nie problem :P tyle tu chętnych :classic_cool:

Gość omena
gdybyś miała cyfrowo ocenić swój i męża temperament od 0 do 10 jakie one by były?

Gość omena
do jukena - ile Ty masz lat?

Gość selia2
oj biala myszko, bedziesz miala problem , gdyz wczesniej nie bylas z zadnym facetem.W koncu to stanie sie twoja obsesja , ktora wczesniej czy pozniej zrealizujesz!

Gość selia2
oj biala myszko, bedziesz miala problem , gdyz wczesniej nie bylas z zadnym facetem.W koncu to stanie sie twoja obsesja , ktora wczesniej czy pozniej zrealizujesz!

jestem na uczelini :P czekam na autobus do domu:P a skor sie nudze i przyokazji Ty jesteś to pomyślałem ze może Cie pognebie : D Co rzobiłas znetem że cie posłuchał??? kobiece sztuczki??:classic_cool: rocznik 84 :-O

Opanuj sie dziewczyno.Usiadz i w spokoju przemysl wszystko.Postaraj sie tez dostrzec ewentualne konsekwencje swoich decyzji.Chyba nie uwazasz,ze mozna z kims trwac w zwiazku malzenskim jednoczesnie go oszukujac?Pomysl tez o dziecku...Dzisiejsza zla decyzja moze miec oplakane skutki w calym Twoim pozniejszym zyciu.Poznasz kogos,a pozniej zaczniesz sie zastanawiac:czy on jest wart Twojego meza?dziecka?Sumienia?Twojej przyszlosci?Pozdrawiam jednoczesnie\"deske ktora nie przegrala zycia\"-no chyba ze jestes muzykiem...ale wtedy to chyba dopiero zaczynasz przegrywac?

Gość matko kochana
mam taką znajomą jak autorka... od 15r.ż. z tym facetem - on starszy chyba 13 lat dziecko zaraz po maturze, pół roku później tez szukała kochanka... nie wiem czy znalazła, pewnie tak... mieć 21 lat, męża i dziecko - cóż, trzeba było pomyśleć wcześniej a ja studiję, podróżuję, bawię się i niczego nie żałuję, wiem ze za kilkadziesiąt lat będę wspominać młodość jako młodość-cudowne lata a nie pieluchy, seriale w tv i chęć posiadania kochanka..

z tym belfrowskim głosem i nie ludzkim skupieniem nadajesz sie do uświadamnia jak najbarziej :P myślałem ze nie masz ceny :-O;):P